Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שינמכתי גרסא לפני כשבועיים,ועכשיו אני מעדכן שוב,

אך בעת העדכון הופיעה לי שגיאה 21 באייטונס,ועכשיו האיייפון מראה רק את התמונה של החיבור לאייטונס

מה עושים?

פורסם (נערך)

האייפון עשה לך טובה שסירב לשדרג לך! :)

אייפון 4 או 4S על IOS7 זה סיוט מתמשך אחד גדול, המערכת פשוט כבדה על המכשירים ישנים האלה והופכת את השימושיות במכשירים למייגעת במיוחד.

זו כנראה הדרך של אפל לשכנע לקוחות לשדרג בכח ל5S/C.

7 יעבוד טוב על אייפון 5 ומעלה, מתחת אין טעם לשדרג.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

Error 21 לפי הנסיון שלי בד"כ אפשר לפתור ע"י אחד מהצעדים:

* לבדוק שבקובץ C:\Windows\system32\drivers\etc\hosts (קובץ בלי סיומת, לפתוח עם Notepad) אין שורה שרשום בה gs.apple.com או שהיא מתחילה ב-#.

* להכניס את המכשיר למצב Recovery (לכבות אותו ולנתק מהמחשב, ללחוץ על כפתור הבית בזמן שמחברים את הכבל חזרה למחשב ולהחזיק את הכפתור לחוץ על לסימן של iTunes).

* להשתמש ב-TinyUmbrella ולעשות לו Exit Recovery והוא יחזור למצב הרגיל שלו (בהנחה שויתרת על הצריבה ואתה רק רוצה מכשיר שעובד ולא תקוע ב-Recovery Mode).

* להשאיר את המכשיר דלוק על Recovery Mode ולא לגעת בו, לאחר כמה דקות הוא יעשה לעצמו ריסט ויחזור למצב תקין.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...