Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני סטודנט כרגע ומחפש רכב ידני עד 20k ידני, חשוב לי שיהיה מהנה לנהיגה, לא אומר שני הולך לקחת סיבובים אבל רוצה להנות עד כמה שניתן ורוצה כוח זמין עד כמה שניתן. מה שחשוב לי שתהיה גם אמינה עד כמה שניתן ולא אחת שתביא צרות.

צריכת הדלק גם חשובה אך פחות משום שאני מאמין שהרכב לא יעשה 1:8 אלא 1:10 במקרה הרע וזה בסדר, כמובן שעדיף חסכוני יותר אם יש.

חשבתי על סיויק קופה/האצב׳ק וירדתי מהעניין מהר משום שאין רכבים שמורים כבר הרבה זמן.

יש הצעות נוספות?

תודה רבה

פורסם

יש מודעה למגאן 2ידנית בנזין מאיסור חיפה/ צפון, שנת 2005 , יש לי כזו ואני מאוד מרוצה ממנה

חסכונית, נוחה ודי יציבה.

מושכת לא רע

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
פורסם

גם משוחד =] פיג'ו 206 XS (הדגם של 110 כ"ס)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
  • תוכן חדש...