Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב!

אבא שלי עובד בתיירות ומשתמש ביונדאי I800 טורבו דיזל,ביום יום הוא נוסע מהצפון לים המלח וחזור.

בפעם האחרונה שנסע הוא החליט לתדלק בתחנת דלק בכביש הערבה באחד מהכפרים,המחיר שזול ב2 ש''ח מהסולר אצלנו משך אותו מאוד וכעת הרכב מעשן מעט בעמידה(חשבתי שזה בגלל הקור אבל הקיה שלי לא מעשנת),כמו כן סיבובי המנוע בסרק מעט גבוהים יותר מהרגיל והרכב קצת רועש יותר (רעש דיזל מאוד מוגזם)...

נשאר פחות מרבע מיכל ולאחר מכן הוא שוב יתדלק בתחנה הרגילה שלנו,זה יספיק כדי לנקות את הדיזל שלדעתי באיכות ירודה או מהול? או שצריך לנקוט בפעולה נוספת?

תודה לעוזרים.

גבי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

מתדלוק חד פעמי כנראה לא יקרה נזק גדול, אבל להבא כמובן שלא הייתי מתדלק שם, זה נשמע כמו סולר מהול או לכל הפחות מלוכלך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה הרגעת אותי,לשם כמובן הוא לא יחזור.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...