Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2011 (סנסיישן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4507 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

בהמשך לאינספור האשכולות שפתחתי בשנה אחרונה בהתייעצות לגבי רכבים (I30, איביזה דיזל, ועוד), ביצעתי "הזמנה" (סך הכל למגרש כדי לראות את הרכב - והסכום יוחזר לי במלואו במידה ולא אקנה את הרכב) על פיאט בראבו.

חשקתי ברכב הזה הרבה זמן, בגירסה עם הטורבו, שקיבלה כאן ביקורות טובות (ומצחיקות).

כאן מדובר על גירסאת הסנסיישן, אשמח לפרטים אודות גירסה זו לשנת 2011 - הרכב עלה לכביש באוקטובר.

הרכב יצא מהשכרה ועם 60,000 ק"מ, מציעים לי אותו ב53,000 עם אחריות שנה של אלבר - ואולי גם עם אחריות יצרן אם עדיין קיימת (לא הובטח לי שהיא קיימת, אלא רק שיבדקו עבורי), בדקתי שאכן לא מדובר בגירסאת הדינמיק שהבנתי שכיכבה בהשכרות.

תודה רבה חברים, כמו כן אשמח לדעת אם יש רמת אבזור גבוהה יותר.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחירון לוי יצחק של פיאט בראבו 2011, דיינמיק (לא מופיע שום דבר על סנסיישן, שזה מוזר כי זה כן הופיע בעבר) 67,000 ש"ח.

כל חודש עלייה לכביש - 400 ש"ח. רכב עלה לכביש באוקטובר, תוספת של 9 חודשי עלייה (לא מחשבים את החודש בו הרכב עלה לכביש) - 3600 ש"ח נוספים.

סה"כ 70,600 ש"ח.

לעניין האחריות, למיטב זכרוני, פיאט נותנים 3 שנים אחריות (אני לא סגור על זה) ואם זה נכון, זה אומר שיש לך אחריות עד אוקטובר 2014. זה מעולה.

על השכרה מפחיתים, לפי לוי יצחק, או 18% או 23%, בתנאי שקונים ישירות מחברת ההשכרה (נכון במקרה שלך) ואחוז ההפחתה משתנה בהתאם לנתונים שחברת ההשכרה מספקת לך.

למשל, רשום בחוברת של לוי יצחק - "בתנאי שהחברה נותנת אחריות 1-3 שנים, תיקונים לאחר בדיקה במכון ומציגה ספר רכב. באחוזי ההפחתה מגולמים 20,000 ק"מ מעל הממוצע, לשנת השכרה אחת בלבד. כלומר יש להפחית 20,000 ק"מ מהרשום במונה"

אם אלבר מציעים את כל זה, מתפחיתים 18%, אם הם לא מציעים את כל זה, מפחיתים 23%.

למיטב ידיעתי, אלבר כן מציעים את הדברים הנ"ל, ולכן נוריד 18% מהמחיר.

70,300 ש"ח, פחות 18%, יוצא 57,646 ש"ח. לפי חישוב הקילומטראז', לפי הטבלה של לוי יצחק, אין הפחתה או תוספת על קילומטראז' (על רכב שעלה לכביש באוקטובר 2011, יש להוסיף 15,300 ק"מ למונה ולהציב בטבלה), ביצעתי את החישוב, יוצא שאחוז השינוי בעקבות הקילומטראז' עומד על 0%.

מכאן יוצא שהמחירון המשוקלל של הרכב הוא 57,646 ש"ח. מציעים לך אותו ב53,000 ש"ח שזה מתחת למחירון.

עד כאן נתונים יבשים.

מצב השוק של הבראבו הוא לא מזהיר, ובהינתן והרכב במצב טוב, טופל בחברה, ואין תקלות חריגות, לא הייתי מוכן לשלם עליו מעל 50K. יש אנשים שיגידו שזה גבוה לרכב הזה כי השוק שלו באמת לא משהו, אבל אני מאוד אוהב אותו ושקלתי לרכוש אחד לפני שרכשתי את הפונטו שלי, ובגלל זה הייתי מוכן לשלם עליו 50K.

יש אנשים שיגידו שזה נמוך מידי וש53K זה מעולה. כל אחד ודעתו שלו.

קח בחשבון שכאשר אתה תרצה למכור את הרכב הזה, אתה תצטרך להתמודד עם רכב עם עבר השכרה ושוק לא משהו.

החלטה שלך.

אני הייתי מציע להם 40K על האוטו ורואה איך הם מגיבים. בכוונה אני אומר סכום נמוך. מקסימום יגידו לך לא, אבל תחשוב איזה כיף אם פתאום יגידו לך כן (כנראה שזה לא יקרה) או שפתאום המחיר ירד מ53K לנניח, 50K או 48K. תהיה אגרסיבי איתם.

בהצלחה.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

אין רמת אבזור גבוהה מהסנסיישן.

המחיר קצת חשוד. גם אם הולכים על לוי יצחק שיותר מחמיר, יש פה 13-14 אלף ₪ פחות.

בדוק את זה. אם הפרטים נכונים והרכב טוב ותקין, זו מציאה.

סנסיישן בליסינג יש, בהשכרה זה נשמע מוזר אבל מי יודע, אולי רכב שסיים ליסינג מוקדם והועבר להשכרה (נק' לבדיקה).

עריכה ל-ghost - יש במחירונים סנסיישן, אחרי הפחתות (ליסינג) מחירה נע בין 66 ל-72.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

טוב לשמוע, האם זה 120כ"ס בעל הטורבו? לא כל כך הצלחתי להבין, שאלתי אותו גם והוא אמר לי שלא, אבל ראיתי שבגרסה הזו דווקא יש.

בהחלט אני מתכוון להתמקח איתם על המחיר, וברור שאעביר בדיקה משלי, ידוע לי מצב השוק של הרכב, אני מסתכל על המחירונים ולא רק שאין הרבה כאלו, אלו שיש נמכרים במחירי שחיתה יחסית לרכב שעלה 120 אלף שקל חדש, והם גם בעלי נתונים נפלאים, כרגע אני מוכן לקבל את העובדה שאמכור אותו בחצי מחיר בעוד כמה שנים, זה לא שהמחירים של הI30 ישארו על ה50 אלף, איתם אני פשוט אפסיד קצת פחות :)

המחיר נראה מעט חשוד בהחלט, ומתאים למחיר הדינמיק, אך וידאתי עם הנציג והוא הבטיח כי מדובר בדגם הסנסיישן.

גוסט באסטר התגובה שלך מפורטת, מחושבת, ופשוט כיפית לקריאה, תודה רבה!

תודה רבה איתיסמוראי, חיזקת לי את החשד במעט, אך כמובן שאבדוק הכל, הבדיקה אצלם נקייה למעט מספר שפשופים שיתוקנו כך נאמר לי.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
עריכה ל-ghost - יש במחירונים סנסיישן, אחרי הפחתות (ליסינג) מחירה נע בין 66 ל-72.

כמו שכתבתי, בעבר כן היה התייחסות לסנסיישן, במחירון לוי יצחק של ינואר 2014, אין התייחסות לרמת הגימור הזאת, לא יודע למה.

אותו דבר אגב, עם הפונטו איבו ברמת גימור 150TH, בעבר הופיע במחירון, במחירון של ינואר זה לא מופיע. לא יודע למה.

avizaz, בשמחה, והבראבו אכן עם מנוע 1400 טורבו בעל 120 כ"ס. יכול להיות שנמכרו רכבים עם מנועים אחרים, אבל לא ידוע לי על כאלה. חכה לתשובות נוספות. יש פה כמה חברי פורום שמחזיקים ברכב כזה.

Always go sideways

• אחראי פורום
פורסם

לוי יצחק מתייחס לסנסיישן ביחד עם המגניפיקו, שהיתה הגרסה המאובזרת ב-2009.

יד2 מציג מחירון יותר מפורט ומדוייק.

לגבי טורבו או לא, יש דגם ללא טורבו עם 90 כ"ס. אני לא בטוח אם היו כאלה ב-2011.

בכל מקרה, קח את כל החשדות הנ"ל ובדוק לאט ובזהירות את הרכב, את כולן אתה יכול לאמת בקלות.

הרישיון מספר את הכל אבל גם חיפוש אחר המגדש ומערכת ה-blue&me הם עניינים פשוטים מאוד.

כולנו מכירים את הנציגים שבתמימות או שלא, משמיטים ומבלבלים פרטים.

פורסם

איתי, אני מכיר את העובדה הזאת, אני מתכוון לכך שבמחירון לוי יצחק של ינואר 2014, אין כל התייחסות לכך! בכלל! לא מגניפיקו ולא סנסיישן. שום כלום ואפילו לא קליפת שום. מחר כשאהיה בעבודה אצלם את המחירון ואעלה לפה את התמונה על מנת להמחיש את כוונתי. אני אצלם גם את מחירון לוי יצחק של דצמבר 2013 על מנת להראות את השינויים.

לגבי מחירון יד2, לא רלוונטי. בסוכנויות הרכב, גם של אלבר/אלדן וכו' מסתכלים על מחירון לוי יצחק. יש להם שם חוברת בדיוק כמו שבשולחן שלי בעבודה יש לי חוברת. המחירון של יד2 יכול להיות אפילו יותר גבוה מלוי יצחק, והם עדיין לא יסתכלו על יד2. זה אגב, הסיבה ללמה מחירון יד2 הוא בדיחה. פשוט כי כל גוף רציני שרכב משומש הוא לחמו ופרנסתו, לא סופר אותו. לא סוכנויות הרכב, לא סוכנויות הטרייד אין, לא חברות הליסינג, לא חברות הביטוח, פשוט אף אחד. וואלה אפילו מגרשי רכב מפוקפקים לא משתמשים במחירון יד2. לפחות לא לפי מה שאני ראיתי.

Always go sideways

פורסם

בהחלט אתייחס לדברים שכתבת איתי, לאתר את המערכות המדוברות :)

GhostBuster, עקבתי אחר השרשור שאתה פתחת, מאחר וככה"נ מדובר על אותו רכב, אשמח לתמונות אם יש בנמצא :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

• אחראי פורום
פורסם

בהצלחה בבדיקה, תעדכן.

ghost, הכוונה שלי היתה שמחירון יד2 מפורט ומדוייק יותר מלוי יצחק בעניין הדגמים, ידוע לי שהוא לא מדד מקובל בשוק.

עניין המחיר ש-avizaz ציין עניין אותי מספיק כדי שאגלוש למחירון של לוי יצחק ושם כן ראיתי מגניפיקו/סנסיישן.

פורסם

לאלבר יש שיטת תמחור מוזרה,יש לנו רכב שקנינו אצלם לפני שלוש חודשים ו11 אלף קילומטר. שבוע שעבר בדקתי כמה הרכב שווה לפי לוי יצחק ויצא עם כל ההפחתות האפשריות של השכרה וקילומטראז' (53 אלף לרגע זה) שהמחירון גבוהה ב7 אלף מהמחיר שקנינו את הרכב...או שאלבר ממש נדיבים בהנחות או שמישהו שם נפל על הראש במערכת.

אומנם המחיר נראה טוב אבל השירות שלהם על הפנים,אתה יכול למצוא את התלונה שלי ושל עוד מאות על קיר הפייסבוק שלהם שמוצף בלקוחות "מרוצים".

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

avizaz, איזה שרשור שאני פתחתי?

איתי, בדקת בלוי יצחק באינטרנט? יכול להיות ששם זה מופיע, לכתוב עוד 3 מילים באינטרנט לא עולה כמו להוסיף 3 מילים בחוברת :roll:

בכל מקרה, ביום ראשון כבר יהיה מחירון חדש, אולי שם זה כן יופיע.

Always go sideways

פורסם

אוי סליחה, ההודעה הייתה מכוונת לאיתיסמוראי בנוגע לתמונות :)

הוא זה שפתח את השרשור הזה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• אחראי פורום
פורסם

אכן נבדק באינטרנט.

לגבי תמונות נוספות, אני מהנייד אז אין לי אפשרות.

פורסם

אם יזדמן לך איתי, אני אהיה אסיר תודה,

את הרכב עצמו אבחן בחמישי, רק שיהיה לי מה לשוות לו, אם לא לא נורא אני אציג כאן תמונות כשיהיו לי אם אראה ליקוי משמעותי ברכב וכמובן את טופס הבדיקה לפני שאחליט לבצע/לא לבצע קנייה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

• אחראי פורום
פורסם

מצטער, לא תהיה לי גישה לתמונות בקרוב, ההבדלים בולטים לעין בלי ממש לחפור.

מבחוץ פנסי ערפל עוקבי פניה, חישוקי 16 סגסוגת, חלונות שחורים מקוריים מאחור.

מבפנים חפש שקע usb מתחת לבקרת אקלים עם סימן של windows ומתג כזה על ההגה.

הפעל אותו והמתן לקול נשי שישאל אותך דברים - ברוך הבא ל-blue&me.

פתח מכסה מנוע, בחלק הקדמי באמצע, חשוף, שוכב לו המגדש.

בקיצור צ׳קליסט. צלם כל דבר אם אתה לא בטוח.

שים לב להודעה של אלעד בראש פורום זה, על רכב הליסינג שלו.

בראבו 11׳ דיינאמיק עם כפול ק״מ ממה שהוצע לך, ב-52 אלף, גם באלבר. מחזק את החשד שלי אבל אשמח בשבילך להתבדות.

• תוכן חדש...