Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט בראבו 2011 (סנסיישן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי נסיון עם רכבים אחרים של פיאט.

לגבי הקלאצ'- בעבר הייתה ברשותנו פנדה רובוטית גם לה הלך קלאצ' לאחר 10 אלף ק"מ והוחלף בחדש במסגרת האחריות. הפעם השניה שנדרשנו להחליף אותו הייתה ב120 אלף ק"מ ככה שלא הייתי דואג בקשר לזה.

לגבי השמן- אני לא יודע מה קורה במנוע של הבראבו, אני יודע שבפונטו איבו 1.4, ויש לנו שתיים במשפחה (אחת לאמא, ואחת לאבא) המנועים האלה אוכלים קצת שמן.בלי קשר תמיד צריך לבדוק שמן ובמיוחד ברכבים האלה. בגלל שמרווחי הטיפולים גדולים צריך לבדוק להם שמן ולהוסיף מדי פעם.בלי קשר לנושא, לאחר זמן מסוים התחלנו להגיע לטיפול עם שמן קסטרול מגנטק(המוסך לא עשה לנו בעיות), וצריכת השמן של הרכב ירדה דרסטית.

כנראה שברכב הזה אף אחד לא טרח לבדוק. תוסיף את הק"מ הלא נמוך ואלו שתי סיבות טובות לחפש רכב אחר. גם אם תשלם עוד 5000 שקל אתה יכול עם קצת מאמץ למצוא בראבו עם חצי מהק"מ הזה.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בבקשה אל תאמין לאלבר לגבי התיקונים, אתה תקבל סטירה כזאת גדולה שאתה תנשק לאבא שלך את הכפות רגליים ותצעק למה עשיתי את זה (אני מערבב בין השרשורים) כאשר תגלה שאלבר שמים עליך ז*ן ענק.

אני קניתי מהם רכב לאחר השכרה עם תקלות שוליות כמו זרוע מגב אחורי שבורה (הזמנתי בעצמי חדשה מEBAY),פתחי מזגן שבורים ומכסה של מזגן אחורי חסר (מכוער בטירוף כרגע) ,הפתחים סופקו לאחר יותר משבועיים מהמועד המקורי לאחר צעקות ועצבים וכיסוי המזגן עד היום לא הגיע אליי (4 חודשים עוד מעט).

אלבר עצמה כחברה לא מתפקדת כראוי-המון שטויות שנפלטות מהנציגים,השבחות שאורכות חודשים ובמהלכם הרכבים נדפקים יותר (שלך נפגע מליפט שלי השתפשף על עמוד).

אני למדתי בדרך הקשה...לא הייתי צריך להוציא את הרכב מהם עד שהכל יסודר אבל היינו לחוצים עליו מאוד לעסק .אז אנא ממך תלחץ עליהם ואל תוציא את הרכב עד שאחרון הדברים יסודר (כולל הסמל).

בכל מקרה שווה לך לקפוץ לפייסבוק שלהם ולקרוא את ה"שבחים" שאנשים כותבים להם על הקיר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אצלי תיקוני הפחחות בוצעו ברמה ירודה ביותר, ליטוש לפנסים כנראה מבחינתם זה ללטף אותם עם הידיים, בולם החליפו רק אחד ונורת בדוק מנוע שדלקה פשוט דאגו לאפס בלי לבדוק בכלל מה הבעיה.

הטעות שלי היא שקניתי בלחץ וכבר איבדתי כוח להתמודד עם השירות הגרוע שלהם ומוקד ה-"אפטר סייל" המהולל שלהם שלטענתו למרות שלפי ההנחיה שלהם הגעתי ב-8 בבוקר למוסך ולקחתי יום חופש מהעבודה לשם כך, הנציג מסביר לי במילים אלה ממש ש-"יש לו את כל היום לטפל בפניה שלי", תענוג.

השירות בסניף בו קניתי (עפולה) היה יותר טוב ומנהל הסניף ניסה מאוד לעזור וגם הצליח.

פורסם
בבקשה אל תאמין לאלבר לגבי התיקונים, אתה תקבל סטירה כזאת גדולה שאתה תנשק לאבא שלך את הכפות רגליים ותצעק למה עשיתי את זה (אני מערבב בין השרשורים) כאשר תגלה שאלבר שמים עליך ז*ן ענק.

אני קניתי מהם רכב לאחר השכרה עם תקלות שוליות כמו זרוע מגב אחורי שבורה (הזמנתי בעצמי חדשה מEBAY),פתחי מזגן שבורים ומכסה של מזגן אחורי חסר (מכוער בטירוף כרגע) ,הפתחים סופקו לאחר יותר משבועיים מהמועד המקורי לאחר צעקות ועצבים וכיסוי המזגן עד היום לא הגיע אליי (4 חודשים עוד מעט).

אלבר עצמה כחברה לא מתפקדת כראוי-המון שטויות שנפלטות מהנציגים,השבחות שאורכות חודשים ובמהלכם הרכבים נדפקים יותר (שלך נפגע מליפט שלי השתפשף על עמוד).

אני למדתי בדרך הקשה...לא הייתי צריך להוציא את הרכב מהם עד שהכל יסודר אבל היינו לחוצים עליו מאוד לעסק .אז אנא ממך תלחץ עליהם ואל תוציא את הרכב עד שאחרון הדברים יסודר (כולל הסמל).

בכל מקרה שווה לך לקפוץ לפייסבוק שלהם ולקרוא את ה"שבחים" שאנשים כותבים להם על הקיר.

אתם לא קוראים את התגובות :(

הרכב לא נפל מהליפט, מדובר על רכב שונה לגמרי.

כל חלקי החילוף לרכב הגיעו, מחר אני עתיד לראות אותו, כמו כן טיפול 90 אלף בוצע ודיברתי עם המוסך לראות באמת מה נעשה (בין היתר ברקסים קדמיים ואחוריים חדשים).

הסמל גם הגיע, בנוגע לפחחות זה מסתכם בדברים מינוריים ויש לי חודש להחליט אם אני רוצה לבצע את התיקונים או לא, כרגע החלטתי שלא.

אם מחר כל מה שדובר לא יתוקן גם אז הרכב יאלץ להישאר שם.

כרגע אני מרוצה מהקנייה, ראיתי את התגובות על אלבר וכל דבר שעשיתי מולם שאלתי פעמיים וביקשתי הבטחות בכתב בלבד, מחר אעדכן עם תמונות הרכב.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אכן הבנתי שהרכב הספציפי שלך לא נפגע אלא הקודם אבל תמשיך בשלך ותדאג לבצע הכל לפני שאתה יוצא משם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...