Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קו הישועות של רבי חרמן 0722761900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4508 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רבותיי, המציג בהודעה הטלפונית אינו רב, אל תוציאו כעסכם על רבנים.

איך אני יודע?

רבנים זוטרים מקבלים כסף מהרשויות המקומיות.

רבנים ראשיים מקבלים כסף מהמדינה.

רבנים מקובלים מקבלים כסף מטייקונים.

רבניים ממש מקובלים מקבלים די כסף כדי שיהיה להם, לכאורה מספיק בכדי להשלים משכורות לשוטרים בכירים.

כמובן, יש גם שוטרים שלמדו לתואר רב כדי לקבל עוד כסף, אך זה כסף קטן.

מקור הכסף תמיד מגיע ממי שכספו הולך לרשות המקומית, למדינה ולטייקונים.

לכן, קשה לי להאמין שהמציג בהקלטה הוא רב.

אבל, תמיד קיים הספק. ספק שאולי למרות הכל מדובר ברב שנותר ללא כסף?

בשביל הספק הקטן הזה שזו אכן מטרה ראויה, שווה לשלם.

מי שמחזיק את כל הרבנים הללו אך בגלל שלא הוסיף עוד כסף קטן פיספס עוד רב מהטלפון, עלול להחמיץ את הגאולה.

רבותיי, להחמיץ גאולה בגלל תוספת בשקל תשעים? יא רבי, חבל.

תהא הברכה שרוייה במעונכם.

יעקוב פרוודובסקי.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עדיין מתלבט האם להפעיל בגולן את אופציית ה"חסום שיחות נכנסות ממספרים לא מזוהים".

מצד אחד, צעד מבורך!

מצד שני, אולי מישהוא יחפש אותי ואני אפספס משהוא.

מצד שלישי, מי כבר מתקשר מחסוי? תועמלניות, מוכרים, רבים, רבנים, פרסומות לקילו כרעיים במחיר שקר כל שהוא ן...הבנק.

נראה לי אני מפעיל את זה ובא לציון גואל.

(אגב, בהפעלת האופציה, המחייג ממספר לא מזוהה ישמע הקלטה "מנוי הטלפון בחר שלא לקבל שיחות ממקור לא מזוהה, אנא התקשר שנית ממספר מזוהה").

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
WILL יש מספיק מנכ"לים, אנשים שעוסקים ברפואה, אנשי צבא ועוד שפשוט לא יכולים להשאיר את הפלאפון על שקט בלילה.

הפתרון הכי טוב הוא לחסום מספר ספציפי, שמעתי שיש את האפשרות לחסום אך לא יצא לי לנסות את זה אף פעם.

כתבתי כבר - אני לא נשיא ארה"ב ולא מנכ"ל אפל ולא רופא מנתח בכוננות.

אולי יש בפורום כמה אנשים שהם כן בקטגוריות הנ"ל וכן יש להם סיבה אמיתית להיות זמינים 24/7. (ואני מקווה שמשלמים להם היטב על הזמינות הזו - אני יודע שאם היו מבקשים ממני להתחייב על זמינות כזו הייתי דורש תג מחיר נאה)

אני משוכנע שהרוב המוחלט של חברי הפורום אינו נמנה על המיעוט הזה שבאמת חייב להיות זמין ברציפות.

ואגב לגבי היזיזה - שתתקשר בשעות נורמליות, מה קרה? :-P

פתרון ביניים - אני בטוח שיש תוכנות שנותנות אפשרות ל"Whitelist" כלומר אם מתקשר הרמטכ"ל או מנהל בית החולים או היזיזה אז הטלפון יצלצל ואם זה מספר אחר - אז לא.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
כתבתי כבר - אני לא נשיא ארה"ב ולא מנכ"ל אפל ולא רופא מנתח בכוננות.

אולי יש בפורום כמה אנשים שהם כן בקטגוריות הנ"ל וכן יש להם סיבה אמיתית להיות זמינים 24/7. (ואני מקווה שמשלמים להם היטב על הזמינות הזו - אני יודע שאם היו מבקשים ממני להתחייב על זמינות כזו הייתי דורש תג מחיר נאה)

אני משוכנע שהרוב המוחלט של חברי הפורום אינו נמנה על המיעוט הזה שבאמת חייב להיות זמין ברציפות.

ואגב לגבי היזיזה - שתתקשר בשעות נורמליות, מה קרה? :-P

פתרון ביניים - אני בטוח שיש תוכנות שנותנות אפשרות ל"Whitelist" כלומר אם מתקשר הרמטכ"ל או מנהל בית החולים או היזיזה אז הטלפון יצלצל ואם זה מספר אחר - אז לא.

הזכרת לי משהו: יש באייפונים אפשרות להכניס את המכשיר למצב "נא לא להפריע" ולהגדיר שאם מישהו יתקשר אליך אז המכשיר יהיה על שקט, אך אם יתקשר אותו המספר עוד הפעם בתוך זמן מסוים (נגיד דקה) הצלצול יופעל לשיחה הספציפית הזאת.

בתנאי שהרב חרטא לא מתקשר אליכם פעם אחר פעם בתוך דקה, אפשר לכוון את המכשיר למצב זה וכך מי שיחפש אתכם בסוף ימצא אתכם ומי שרובוט לא.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אצלי מהבנק מתקשרים מחסוי(הפועלים).

והיו עוד מקרים של כל מיני מקומות שימושיים שהתקשרו מחסוי(למילואים גם התקשרו אלי מחסוי).

פורסם
מה כבר יכול להיות דחוף באמצע הלילה?

אצל כולכם 7 בבוקר זה אמצע הלילה ?

לא זוכר מתי היתה הפעם האחרונה שהתעוררתי שעתיים קודם. :-P

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

התקשר אלי המספר 0722342344 היום, לא יצא לי לענות, חזרתי אליו: "ברוכים הבאים לרשת החברתית של הפייסבוק, לשיחה עם כל הרשימה שלך הקש 1, לשיחה 1 על 1 הקש 2" :\

פורסם

היום היה הכי הזוי עם טלפונים מטרידים :evil:

10 פעמים ברצף התקשרו, 10!!! בעשירי הקמתי את התחת הקפוא שלי מהפוך לענות וכך זה היה:

אני: הלו?

טלפון: טיק טיק

אני: הלו????

טלפון: טיייייק טייייק

אני: $%^$^$%%$^ שלכם!!!!!

טלפון: ניתוק.

הצלחתי להעיף אותם מהפלאפון שלי, אז עכשיו הם עברו לטלפון בבית :shock:

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

מזמן כבר הפכתי לאדיש לגמרי בנושא הזה.

אני עונה ופשוט מנתק ישר. הלוואי והיה אפשר להפסיק את זה אבל הם כל פעם מביאים עוד ועוד מספרים והחסימה כבר לא יעילה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם

ואגב לגבי היזיזה - שתתקשר בשעות נורמליות, מה קרה? :-P .

נכון! צריך להסביר לחצופה שאנחנו לא מייזזים פה 24/7, יש שעות פעילות ונא להתקשר בהן! :-P

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...