Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3

reves
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קיבלתי הצעה לרכוש ממישהו פרטי, סובארו B3 שנת 2011.

מנוע 1500

37 אלף ק"מ, ללא עבר של תאונות.

מחיר - 67,000

מה דעתכם על העסקה?

אפשר בבקשה חוות דעת על האוטו?

מה שאני שמתי לב:

האוטו מבחוץ נראה יפה ומרשים, כשנכנסים פנימה, כל האיזור של הרדיו, כפתורי מזגן וכו' נראה מאד דליל וחסר. כמעט ריק כזה..

בגאז' ענק!! ונראה שבפנים יש מספיק מקום לכולם ומאד נוח.

לא עשיתי עדיין סיבוב על הרכב, רק ראיתי חיצונית.

תודה רבה

פורסם

תראה,

מצד אחד יש כאן רכב עם נתונים מצוינים, ואם הם נכונים, והרכב עבר טיפולים בזמן, בהחלט מדובר במשהו טוב.

מאידך, מדובר באחד מהרכבים הפחות מוצלחים בקטגוריה המשפחתית. הוא חלש יותר, פחות חסכוני, פחות נוח, פחות מאובזר, פחות בטיחותי ובעצם לא מצליח להצטיין או להתבלט אפילו בתכונה אחת.

מצד שני המחיר נמוך יחסית והרכב אמור להיות במצב טוב.

אני הייתי מחפש יונדאי i30 או קיה סיד מאותם שנתונים. ניתן למצוא פרטיות, אבל אלו רכבים עם מנוע חזק יותר, חסכוניים יותר, מאובזרים יותר, בטיחותיים יותר, אמינים לא פחות מהסובארו.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה על התגובה.

הרכב נמצא במגרש עם רכבי ליסינג אבל הוא יד ראשונה מבעלות פרטית.

אז אתה אומר ש - B3 לא מומלץ?

איזה רכבים מומלצים בטווחי מחירים של 50,000 - 60,000 ?

תודה

פורסם

מעניין איך הוא הגיע לשם, אפשר לדעת באיזה מגרש מדובר? האם הציגו לך טופס בדיקה?

ציינתי כבר על איזה רכבים אני ממליץ.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לא משנה איזה רכב אתה רוכש, כל עוד קיימת אפשרות, תנסה לחפש רכישה ישירות מאדם פרטי, לרוב אלו עסקאות בעלות סיכון נמוך יותר.

רכבים מומלצים בטווח? הצג דרישות. כמה אנשים, כמה נוסעים, עגלה, תינוק, ידנית, אוטומט, וכו וכו

פורסם

reves שלום, בהמשך להתעניינותך בסובארו B3 שנת 2011 אנו שמחים לעדכן כי קיימת כעת שיטת תשלום חדשה ומהפכנית לקניית רכב חדש בכול אולמות התצוגה של סובארו השיטה היא על סובארו אמפרזה עם תנאי תשלום נוחים במיוחד:

השיטה החדשה של סובארו:

1. שמים מקדמה של מינימום 5,000₪

2. תשלום חודשי של 1,500₪ לחודש למשך 36 חודשים

3. לאחר השלמת העסקה בתום התקופה אנו מתחייבים לרכוש מכם את רכבכם חזרה במחיר מחירון ומינימום 70,000₪

לפרטים נוספים ושאלות, השאר לנו בהודעה פרטית את מס' הטלפון שלך ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם"

פורסם
לא משנה איזה רכב אתה רוכש, כל עוד קיימת אפשרות, תנסה לחפש רכישה ישירות מאדם פרטי, לרוב אלו עסקאות בעלות סיכון נמוך יותר.

רכבים מומלצים בטווח? הצג דרישות. כמה אנשים, כמה נוסעים, עגלה, תינוק, ידנית, אוטומט, וכו וכו

היי,

4-5 אנשים מבוגרים שנוסעים ברכב בעיקר לחופשות משפחתיות. ביום - יום זה בעיקר אמא של ואחותי שמשתמשות ברכב.

רכב אוטומט, שלא ישתה הרבה דלק ויהיה אמין. באיזור של 60,000.

תודה

reves שלום, בהמשך להתעניינותך בסובארו B3 שנת 2011 אנו שמחים לעדכן כי קיימת כעת שיטת תשלום חדשה ומהפכנית לקניית רכב חדש בכול אולמות התצוגה של סובארו השיטה היא על סובארו אמפרזה עם תנאי תשלום נוחים במיוחד:

השיטה החדשה של סובארו:

1. שמים מקדמה של מינימום 5,000₪

2. תשלום חודשי של 1,500₪ לחודש למשך 36 חודשים

3. לאחר השלמת העסקה בתום התקופה אנו מתחייבים לרכוש מכם את רכבכם חזרה במחיר מחירון ומינימום 70,000₪

לפרטים נוספים ושאלות, השאר לנו בהודעה פרטית את מס' הטלפון שלך ונציג שלנו יחזור אליך בהקדם"

שלום,

אני מעריך שההצעות שלך זה לרכב חדש וזה כרגע לא על הפרק.

תודה

פורסם
היי,

4-5 אנשים מבוגרים שנוסעים ברכב בעיקר לחופשות משפחתיות. ביום - יום זה בעיקר אמא של ואחותי שמשתמשות ברכב.

רכב אוטומט, שלא ישתה הרבה דלק ויהיה אמין. באיזור של 60,000.

תודה

שלום,

אני מעריך שההצעות שלך זה לרכב חדש וזה כרגע לא על הפרק.

תודה

היי,

חופשות משפחתיות מדובר על פעם בשנה?? פעמיים בשנה?? כי אם כן עדיף למאורעים אלה ספציפית לשכור רכב, זה יותר כלכלי.

אם באמת מדובר על מקרה הנ"ל הייתי ממליץ על סופר מיני מודרנית דוגמת הריו או הפיאסטה.

אם בכל זאת תחליטו ללכת על משפחתית ב60k ניתן להכניס i30 רגילה או סטיישן לדוגמא.

• תוכן חדש...