Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3

doronm
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

למישהו יש ניסיון עם הרכב? (שנתון 2010-2011).

המחיר שלו נמוך משמעותית משאר היפניות שנמכרות בארץ (קורולה, סיוויק, מאזדה 3 וכו').

חוץ מזה שהמנוע קטן יותר (1500) אני לא מצליח להבין מדוע הרכב הזה קיבל מעמד נמוך יותר בארץ.

האם זה קשור לבעיות מכניות? בעיות אחרות? שוק חלש? יחסי ציבור? יבואן גרוע?

בכללי אני ניצב בפני רכישת רכב בתקציב של ~65K.

האופציות על השולחן הן קורולה, סיוויק והסובארו.

בתקציב של קורולה/סיוויק מליסינג מודל 2010, אני יכול לרכוש את ה-B3 מודל 2011 מפרטי.

אודה לכם אם תשפכו קצת אור על הנושא.

בתודה,

דורון.

פורסם

ממה שידוע לי אין לרכב בעיות אמינות, אבל הוא יחסית "בסיסי" לעומת האחרות.

מנוע ה- 1,500 בשילוב תיבת ההילוכים אינם מתאימים לרכב זה. הם "מייצרים" נהיגה של טורים גבוהים, רעש, וצריכת דלק מוגברת. אישית, אני לא אוהב את סביבת הנהג, הלקוחה כנראה מעשורים קודמים. במקביל, הרכב נהנה מאמינות גבוהה והוא נוח ומרווח - יחסית.

פורסם

חסרונות:

1. מנוע חלש

2. צריכת דלק מוגברת אם אתה דורש ממנו ביצועים נאותים

3. תא מטען מגוחך

4. מוצף בליסינג - העדר ביקוש

יתרונות:

1. מחיר- ראה סעיף 4 בחסרונות

2. אמינות- כמו כל יפנית אחרת.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

למה המחיר נמוך? פשוט רכב לא מוצלח.

בעוד כל היצרנים התקדמו, הציעו אבזור, השתפרו בצריכת הדלק ובביצועים, בטיחות טובה יותר, סובארו דרכה במקום ומה שעמד בראשה הוא רק אמינות.

אין ספק על כך שהB3 ומכוניות סובארו בכללי, נחשבות אמינות למדי.

אך זה לא מספיק.

האבזור גרוע ודל, תא הנוסעים די ספרטני, הבטיחות נמוכה ביחס למתחרים, הביצועים נחותים ביחס לקורולה/i30/i35/פורטה/סיד ובוודאי ביחס לסיביק, הרכב לא חסכוני בכלל.

כל זה לא הוסיף לרכב, ואלו מבחינתי הסיבות למחיר הנמוך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

הרכב הזה לא טוב בכלום חוץ מאמינות, הוא אפילו לא בינוני בכלום או סביר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

בלחץ תכניס בו עגלה בתא המטען. אוטו מאוד חלש, בקושי סוחב.

לא נעים לשבת בו, השילוב של הישיבה יחד עם החלון האחורי קדמי, מרגישים צפוף.

צריכת דלק מפנקת את משרד האוצר

• תוכן חדש...