Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אכן, אבל אני בטוח ששי ואני נפתור את העניין על הצד הטוב ביותר, בצורה מקצועית והוגנת.

תתחדש! :-) על פניו, הבחירה הכי ח(כ)מה בקטגוריה. מקווה שהיא מקיימת את מה שהיא מבטיחה.

:idea:
פורסם

רק לי זה נראה קצת מגוחך שהדבר שהכי מעניין את המגיבים פה זה איך הרכב נראה??

אני מניח שאם היה מעניין את הבחור אפקט השופוני הוא היה בוחר ברכב אחר (וולוסטר, מיני חסרת מנוע או אפילו DS3 עגלתית).

מדובר בפיאסטה ST.

פורסם
מילים כדורבות. ;)

נראה מעולה,

יש על זה כבר השלמה אוטומאטית

https://www.google.co.il/#q=new+fiesta+looks+like+aston+martin&safe=off

באמת נראה דומה.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

אהבתי את המראה של המכונית מבחוץ, מצד אחד היא לא מוחצנת וצועקת "מכונית ספורטיבית" אבל מצד שני יש לה עיצוב צעיר ורענן שמתחבר טוב לאופי.

מבפנים פחות התחברתי, נכון שאיזה תפר אדום (או כחול, או צהוב, או כל צבע אחר שאינו שחור) היה מקרין קצת מהאופי החם של המכונית אל תוך תא הנוסעים אבל יותר מהכל אני לא מתחבר לאופנת הקונסולה המרכזית ב"פלסטיק מבריק", לטעמי זה יוצר מראה זול שאני ממש לא אוהב (והיא בחברה טובה, גם לקסוס עשתה במשך תקופה ארוכה שימוש בפלסטיק מבריק בקונסולה המרכזית, גם שם זה נראה רע וזול).

אבל בשורה התחתונה כל העיצוב כאן זה תפאורה לביצועים ו-24 קג"מ על רכב קטן כזה זה לא מעט והיא אמורה לזוז לא רע בכלל.

רכב מאוד מעניין.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מסתבר שאין לי מושג ירוק בכל מה שקשור בטעם טוב. האוטו הזה נראה לי חיצונית כמו סוזוקי סוויפט שני דורות לאחור עם חרטום שמנסה לחקות אסטון מרטין, עיצוב לוח השעונים והקונסולה המרכזית בסגנון קיאה פיקנטו ואוירה כללית סתמית ומאולצת. יכול להיות שהוא נוסע ומתנהג נהדר, אבל המראה באמת נלעג, בעיניי כמובן. הצבע, הצילום, התאורה, ברמה עליונה ללא ספק, אבל לא תמיד די בזה.

פורסם

אז 24 קג"מ?

על פי נתונים של הדגם הנמכר בחו"ל לא צריך להיות 29.46 קג"מ?

אז אני מבין שגם ה183 סוסים לא נמצאים כולם באורווה.

אז מה בכל זאת המפרט?

על מושבי העור אני בכלל לא מדבר, השאלה היא אם חוץ מהכיתוב ST שמתנוסס בגאון על הישבן יש עוד משהו זהה בין הדגם בחו"ל לזה שעשה עלייה.

תשובה? מישהו?

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

גל, פשוט יפיפייה. מקווה שהעניינים יפתרו לטובה.

מסכים לגבי הפנים, הוא פיאסטה טיפוסי. זה לא נוראי, גם לא מבריק. מקווה שהמושבים טובים כמו שהם נראים / כמו בפוקוס.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...