Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

I AM HARDWELL!!!

שומאכר
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רק אלוהים יודע איך הוא קיבל את התואר הזה. לא הייתי מדרג אותו גם ב30 הראשונים,מוזיקה מיינסטרים של ילדות בנות 13. את כל מה שהוא עשה כבר עשו לפניו.

זה בדיוק הקטע, שהוא משלב מיינסטרים עם מוזיקת אלקטרו ממגנטת בצורה כלכך טובה, שאין ספק שהוא מקום 1. אגב, הוא גם יוצר שירים בעצמו, למי שהיה ספק בכך.

VIP, אני מסכים איתך מילה במילה. דניק טימטם לנו את השכל עם כל החפירה שלו, הייתי שבור כבר באחת (עבדתי ולא ישנתי טוב לפני כן) ועדיין, עד 5 פשוט רקדתי בלי סוף כמעט עד סף עילפון.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רק אלוהים יודע איך הוא קיבל את התואר הזה. לא הייתי מדרג אותו גם ב30 הראשונים,מוזיקה מיינסטרים של ילדות בנות 13. את כל מה שהוא עשה כבר עשו לפניו.

התיאור הכי טוב שיכלתי לתת, אבל זה כמו שעשו בהתחלה מדויד גואטה, מה שכן הרדוול הרבה יותר נחמד לשמיעה ממנו.

אבל עדיין יש הרבה יותר טובים.

תנסו לשמוע קטעים של ALEX MORPH או YURI KANE ותבינו למה אני מתכוון - הלוואי ויביאו אחד מהם להופעה בישראל אני הראשון שימתין בכניסה!

ועדיין, נשמח לכמה סרטונים מהמסיבה של הארדוול :)

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, כל אחד והעדפותיו (מבחינת סאונד). מחר אעלה קטעים מסוימים ממה שהיה :-)

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
התיאור הכי טוב שיכלתי לתת, אבל זה כמו שעשו בהתחלה מדויד גואטה, מה שכן הרדוול הרבה יותר נחמד לשמיעה ממנו.

אבל עדיין יש הרבה יותר טובים.

תנסו לשמוע קטעים של ALEX MORPH או YURI KANE ותבינו למה אני מתכוון - הלוואי ויביאו אחד מהם להופעה בישראל אני הראשון שימתין בכניסה!

ועדיין, נשמח לכמה סרטונים מהמסיבה של הארדוול :)

לא הארדוול ולא גואטה המציאו את השיטה, לפניהם היה את טיאסטו ואת ארמין

כשהייתי צעיר יותר, הייתי פאנבוי מטורף של ארמין, ראיתי אותו 11 פעם כולל פעמיים באמסטרדם

עם השנים כולם התמסחרו ונטשו את הטראנס למוזיקת מיינסטריים ואלקטרו ילדותית בשביל להביא יותר כסף, קהל וחשיפה

בדיוק המוזיקה שגואטה והארדוול מנגנים

ההבדל היחידי הוא כשארמין וטיאסטו היו ראשונים בדירוג, היה לדירוג משמעות, אנשים אשכרה דירגו

והתחרות בין הטראנס, האוס והטכנו הייתה ניכרת בדירוג (ע"ע טופ 100 2003-2006) בעשיריה הפותחת היה ניתן לראות

עוד DJs כמו סאשה, דיגוויד, קרל קורס ודיפ דיש

היום ברשימה 70% מהשמות הם של יוצרים שבקושי מתקלטים ורק בזכות איזה שיר שהיה בטראקליסט של הארדוול מישהו בכלל ידע על אותו יוצר

פורסם

כשהייתי צעיר יותר, הייתי פאנבוי מטורף של ארמין, ראיתי אותו 11 פעם כולל פעמיים באמסטרדם

עם השנים כולם התמסחרו ונטשו את הטראנס למוזיקת מיינסטריים ואלקטרו ילדותית בשביל להביא יותר כסף, קהל וחשיפה

ההבדל היחידי הוא כשארמין וטיאסטו היו ראשונים בדירוג, היה לדירוג משמעות, אנשים אשכרה דירגו

והתחרות בין הטראנס, האוס והטכנו הייתה ניכרת בדירוג (ע"ע טופ 100 2003-2006) בעשיריה הפותחת היה ניתן לראות

היום ברשימה 70% מהשמות הם של יוצרים שבקושי מתקלטים ורק בזכות איזה שיר שהיה בטראקליסט של הארדוול מישהו בכלל ידע על אותו יוצר

+1

ועוד חמש תווים.

פורסם

הייתי ביום חמישי ובידיי היו כרטיסים גם ליום שישי.

עשרים דקות לפני הכניסה ביום חמישי גיליתי על מקרה מוות של אישה יקרה לליבי.

היה קשה לחגוג אבל הטאלנט של הארדוול עושה את שלו.

על שישי כבר החלטתי לוותר..

דניק גם כן תותח. היה לו סט משעמם של שעתיים כי הוא רק מחמם. לכו להופעה רגילה שלו ותבינו שהוא באמת באמת תותח.

פורסם

+1 ,

תרשו לי להוסיף לרשימה עוד את רוג'ר סאנצ'ז , דיוויד מוראלס הנדיר שממעט מידי פעם להגיע למועדון הבלוק ( הייתי פעם אחת והיה מעולה ).

לא אשכח שירדנו חב'רה למסיבות של הייניקין באילת ודיגוויד הופיע , חברים שלי פשוט לא הבינו על מה אני צועק בחדר במלון שאני מפספס זמן מהסט שלו .

טייסטו , עד היה איזושהו עניין בסטים שלו , אצל הארדוול ודניק לא הרגשתי שום "וייב" מיוחד ,הכול היה מאוד דומה .

אם אני משווה את מה שיהיה במצדה לפני חודשיים+- , מצדה היה הרררבה יותר טוב , מה שסטיב אנג'לו עשה היה מדהים.

אם כבר עסקינן ב"זקני העדה" ראג'ה ראם מגיע לחגוג 74 באומן עוד מעט, שלא תגידו לא ידעתי .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם
זה בדיוק הקטע, שהוא משלב מיינסטרים עם מוזיקת אלקטרו ממגנטת בצורה כלכך טובה, שאין ספק שהוא מקום 1. אגב, הוא גם יוצר שירים בעצמו, למי שהיה ספק בכך.

גם אני הייתי בחמישי והיה פשוט מדהים ומעלף, אווירה ואנרגיות פשוט מטורפים שגרמו לנו לעוף באוויר עד הבוקר, אפילו בSensation אמסטרדם לא היה כ"כ טוב.

יחד עם זאת אני לא מסכים שמגיע לו להיות מספר 1 בעולם, בכלל אני לא מבין איך DJMAG ערכו השנה את הדירוג כשנתנו לאחד כזה שבכלל עדיין לא הוציא אפילו אלבום סטודיו ראשון להיות מקום ראשון.

מבחינת DJ אני יכול עוד איכשהו להבין, הבן אדם יודע לתקלט בצורה מדהימה ויודע מצוין להכניס את הקהל לאנרגיות מטורפות, הסט שלו מULTRA מיאמי היה פשוט אגדי, אבל יש לא פחות טובים ממנו בקטע הזה.

אבל כיוצר הוא הרבה מאחורי אמנים אחרים בעשירייה הראשונה, הבן אדם בקושי מוציא חומר מקורי משלו, רוב הדברים שלו זה רמיקסים של אמנים אחרים, ולדעתי זה הפקטור המשמעותי לבחירה במספר 1.

כיוצר/אמן וכפועל יוצר-כDJ לAVICII מגיע לדעתי להיות מספר 1, כאמן ויוצר מוזיקה הוא הרבה יותר מוצלחת. רק השנה הוציא לפחות 8 שירים חדשים ואלבום סטודיו -TRUE שהיה מקום ראשון ב BEATPORT חודש שלם.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

היה פשוט כיף חיים!

מזמן לא נהנתי ככה!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם
גם אני הייתי בחמישי והיה פשוט מדהים ומעלף, אווירה ואנרגיות פשוט מטורפים שגרמו לנו לעוף באוויר עד הבוקר, אפילו בSensation אמסטרדם לא היה כ"כ טוב.

יחד עם זאת אני לא מסכים שמגיע לו להיות מספר 1 בעולם, בכלל אני לא מבין איך DJMAG ערכו השנה את הדירוג כשנתנו לאחד כזה שבכלל עדיין לא הוציא אפילו אלבום סטודיו ראשון להיות מקום ראשון.

מבחינת DJ אני יכול עוד איכשהו להבין, הבן אדם יודע לתקלט בצורה מדהימה ויודע מצוין להכניס את הקהל לאנרגיות מטורפות, הסט שלו מULTRA מיאמי היה פשוט אגדי, אבל יש לא פחות טובים ממנו בקטע הזה.

אבל כיוצר הוא הרבה מאחורי אמנים אחרים בעשירייה הראשונה, הבן אדם בקושי מוציא חומר מקורי משלו, רוב הדברים שלו זה רמיקסים של אמנים אחרים, ולדעתי זה הפקטור המשמעותי לבחירה במספר 1.

כיוצר/אמן וכפועל יוצר-כDJ לAVICII מגיע לדעתי להיות מספר 1, כאמן ויוצר מוזיקה הוא הרבה יותר מוצלחת. רק השנה הוציא לפחות 8 שירים חדשים ואלבום סטודיו -TRUE שהיה מקום ראשון ב BEATPORT חודש שלם.

DJ MAG בוחר את הDJS ע"פ הצבעות.

לחצי מהDJS שמופיעים שם בכלל לא מגיע להיות שם.

מעט מאוד מהם באמת יוצרים מוזיקה,ואם כבר מדברים infected mushroom צריכים להיות במקום הראשון,הם באמת באמת יוצרים מוזיקה.

אמן לא נמדד ע"פ כמות השירים שהוא מוציא בשנה,אלא ע"פ איכותם ולצערי כמעט ואין מוזיקה אלקטונית איכותית היום.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הייתי ביום שישי ובהחלט היה מטורף והרבה זמן לא נהנתי ככה, מסכים עם הרוב שעדיין הוא לא מספיק טוב כדי להיות מקום 1 בעולם, יש טובים ממנו, ארמין עדיין לדעתי מספר 1 אפילו שהסגנונות שלהם שונים, מי שאמר שמגיע ל AVICII להיות ראשון לא מבין על מה הוא מדבר, הבנאדם כבר ממזמן לא עושה מוזיקה טובה, הוא חזק מאד בסמים וכבר הרבה זמן שאנשים פשוט כבר לא הולכים להופעות שלו, כאשר הוא הופיע בגני התערוכה הלכתי ומאד מאד התאכזבתי.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

כבר 10 שנים שאין DJ שהוא באמת פורץ דרך בפרוג האוס\טראנס. כולם הולכים בדרך של טיסטו, PVD, ארמין, היוהנים ודומיהם.

סטים בני עשור נשמעים חדשניים ומלהיבים יותר מרוב הדרעק שיש היום בשוק.

המלצת היום - John Askew. אחד הקטעים הטובים שלו, אם לא הטוב ביותר, נקרא Vellum, מומלץ בחום ובווליום גבוה.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...