Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נסיעה בשלג - רעיון שעלה בראשי .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מילא אם היית נוהג בפאביה ספורט 16V, זה היה סיפור אחר, אבל עם מגאן אתה רוצה לשחק בשלג?

עזוב אותך, שב בבית בחימום עם שוקו חם (כן, שוקו! זה מה שגברים אמיתיים שותים!) ונעלי בית ותן לרכב לנוח ותשמח על הכסף שחסכנו לך.

ותאמין לי, חסכנו לך...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ומה הקשר של ההנעה הכפולה לעניין?

צודק. אין קשר. סתם קטע של התנשאות על אנשים שיש להם רק 2X4. :twisted:

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה אתה מבינים, תרדו מהג'יפ עם המיזוג בשטח לכלים שאיתם ב-א-מ-ת אפשר להנות איפה שאתם נוסעים :lol:

אם אתה צריך חילוץ לחילוץ תשלח הודעה פרטית, אנחנו נגיע :twisted:

Got To love It

פורסם

עזוב אותך, שב בבית בחימום עם שוקו חם (כן, שוקו! זה מה שגברים אמיתיים שותים!)

שוקו זה ללוזרים. גבר אמיתי שותה שוקוצ'ינו!

נראה לי שיש חבר אחד פחות בפורום...

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יאמן , פשוט בלתי נתפס איזו חוצפה וטמטום יש לאלה שניסו להגיע מסקרנות לאזורים מושלגים ונתקעו בדרך. ברור שרובם ככולם ידעו והבנו מפרסומים שמדובר בסיכוי גבוה להתקע, לא הצטידו בכלום ועכשיו מתלוננים ותובעים ברמות איך לא דואגים להם. כל פעם מתגלה עוד פאן של ציבור מטומטם שאפילו לא מבין למי עליו להפנות את כל הטענות והתלונות.

פורסם

הר חריף נראה לי חור רציני, חוץ מזה שזה יותר מדי קרוב לגבול, והכבישים שם לא מי יודע מה, את הכבישים לאיזור הר אדר לפחות אני מכיר בצורה חלקית.

השאלה מה עדיף.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סע לאירופה. שם במזג אויר כזה הכל כרגיל וילדים רוכבים על אופניים לבית הספר.

המקום הכי יפה לצילום בחורף זה הולנד. אתה רואה בחורות במיני וגרביונים רוכבות על אופניים עם ילדים קטנים ומטריות ביד. אם יהיה לך מזל תוכל לראות גם אנשים קלוקחים 3 ילדים, קניות ותיקים על אופניים עם כיסוי פלסטיק נגד הגשם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אם לא הייתי עכשיו בצבא, כנראה שבאמת הייתי מוצא איזו טיסה בתקופה הזאת וטס, מעבר לשלג ולמזג האוויר המקפיא יש גם מלא מבצעי כריסמס בתקופה הזאת.

אז, בואו נעבור למשהו באיזור באר שבע, כי זה לא אפשרי :)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

סע לכיוון הר עמשא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

יש המלצות למי שגר בצפון?

אני גר בטבריה וחושב על רמת הגולן אבל ההורים מפחידים אותי שאני כנראה אתקע עם הפרייבט...הם אוקראינים ומתחילים להסביר לי את הדברים שצריך לנהיגה בשלג, לי כמובן אין אף אחד מהם.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

העצה היחידה היא לעשות את זה רק במגרש ריק ומאוד גדול, כי אתה לא מתאר לעצמך כמה רחוק אתה יכול להחליק...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...