Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה אבלון משטרתית, היתכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדרכי אל תל אביב, פגשתי ברכב הבא - טויוטה אבלון .

הרכב היה ללא לוחיות רישוי שהן (רק מספרים שונים הכתובים על החלון, כאילו הרכב בדיוק יצא משערי הנמל...), בו נהג אדם לא צעיר במיוחד (עם ילד לא חגור במושב האחורי - נחמד מצידו אה... מאוד חוקי, "בטוח" ואבהי).

מעט לפני צומת בית דגן (מכיוון ראשון לציון אל תל אביב), הבחור נצמד אלי, הדליק פליקרים (בצידי המראה המרכזית / גריל קידמי מרכזי/ בתי הפנס הקידמיים), סימן לי לעצור בצד (מה שלא בדיוק קרה) - עצר אותי באמצע הכביש, פתח חלון והחליט שנסעתי מהר מידי עבורו (בטענה "הכל מצולם"). לאחר החלפת מילים קצרצרה (איומים מצידו), הוא "שיחרר" אותי ובירך אותי בשבת שלום.

למען הסר ספק, לא התפרעתי / כדומה, היה נדמה שהוא נדבק אלי ורק מהסיבה שהוא ראה 3 בחורים באבארת' שחורה - וזה לא התאים לו. נתקלתי בלא מעט אידיוטים בזמני על ההגה, אבל הברנש הזה היה משהו חריג ממה שיצא לי לפגוש עד כה :roll:

- האם ידוע לכם על רכבים כאלה במשטרה? לי הוא לא היה נראה כמו שוטר, גם לא בלש כזה או אחר (יותר לכיוון עבריין...).

- נצא מהנחה שהוא אינו שוטר / בלש, אז מהיכן לעזאזל "האורגן אורות" שהרכב היה מצוייד בו?! (רכב ממשלתי?)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא מכיר רכב כזה בשירות המשטרה ובטח שאם הוא יהיה משטרתי הוא יהיה עם לוחית זיהוי או צהובה או אדומה, בקשר למתנדבים עם כחולים (צ'קלקה) יש אישור רק ליחידה אחת כמו שאני יודע וזאת יחידת הג'יפים שמורכבת ממתנדבים וכמובן מותר להם להפעיל את הכחולים רק שהם בתפקיד.

פורסם

לקנות צ׳קלקות זה לא הדבר הכי מסובך בעולם. כל אחד יכול לקנות ולהתקין (עד שיתפס)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

טויוטות שאינן משווקות בארץ באופן סדיר, פליקרים נסתרים, לוחיות מתהפכות ותסביך אלוהים - מסימני הזיהוי של היחידה לאבטחת אישים והשב"כ באופן כללי.

פורסם

לדעתי מדובר במתהדב מורעל שהביא רכב חדש בייבוא אישי.

אבל שם פליקרים לפני שקיבל לוחיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

פעם הבאה לבקש תעודת שוטר ואם אכן מדובר במתנדב להתקשר לתחנה ולבדוק אם הוא בתפקיד.

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

טוען שהכל מצולם? שיוכיח ויראה לך את המכשיר עם המהירות ה"נעולה" על הרכב שלך, אם אין אז שילך לחפש...

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

זה לא ביג דיל,כנראה רכב שב"כ או רכב מתנדב,היה לי בזמנו חבר שהתנדב עם הריינג' רובר של אבא או גולף GTI שלו,יש להורי שכן (ובטח מי שגר באיזור ראה את התופעה המוזרה) שמתנדב עם פורש קאיין.

Porsche 944 turbo

פורסם

מטריד / מפחיד אותי זה לא. אין לו שום דרך שהיא להוכיח ש"מהרתי".

מטרידה אותי העובדה שהרכב היה ללא לוחיות רישוי, כך שגם אין דרך להתלונן עליו על הטרדה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
מה הבעיה? מתקשר במקום למוקד 100 ואומר שרכב ללא לוחיות רישוי ועם פליקרים מטריד אותך בכביש :-D

ניידת מיד תגיע להתנגש ולבלום אותו.

פורסם

האבלון וקאמרי ההברידיות מאוד פופולריות בקרב חרדים מהמגזר החסידי .. שרובם מתנדבים בארגוני "הצלה" זק"א וכדו' .

על פי רוב הם מייבאים את הרכבים כבר עם כל מערכות הסירנות וצ'קלקות למיניהם עקב שיקולי עלויות.

• תוכן חדש...