Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן: רנו (דצ'יה) לוגאן MCV החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כתבה נחמדה, תודה על השיתוף. :mm_yeah:

אני דווקא חושב שהלוגאן החדשה יפה מאד, דווקא בגלל שהעיצוב שלה שמרני ומאופק בניגוד לנהוג היום בפורד או ביונדאי למשל.

פורסם

את הרכב הספיציפי הזה עוד לא יצא לי לראות ברחובות צרפת, אך אפשר להבחין ברכבים רבים מתוצרת דצ'יה והדבר נובע כמובן מיחס מחיר-תמורה גבוה יחסית למתחרות.

במחיר של 7,700 יורו ניתן לרכוש דצ'יה לוגאן אשר הינו רכב סדאן משפחתי לכל דבר, במחיר לזה אין לו תחרות (רק לשם השוואה, פולקסוואגן פולו עולה בצרפת 9,500 יורו וסיטרואן C1 עולה 10,500 יורו), אולי הרכב לא מגיע עם אבזור וכנראה הוא לא הוציא ציון מירבי במבחני הבטיחות (מחיפוש קליל באתר NCAP, מצאתי שנבדק רק דגם משנת 2005, האם זה אותו דגם שמשווק עכשיו ? יכול להיות, בכל מקרה הוא קיבל 3 כוכבי בטיחות, לא מרשים אך הייתי מעדיף להימצא ברכב משפחתי מאשר ברכב מיני כדוגמת C1 בעת תאונה).

את העיצוב הספיציפי של דגם הסטיישן לוגאן MCV, אני באופן אישי מאוד אהבתי וגם הוא מציג יחס מחיר-תמורה גבוה, הוא עולה 8,900 יורו.

פורסם

השמועה אומרת שבקרסו שוקלים ברצינות להביא את הדגמים של דאצ'יה חזרה לישראל. אני לא יודע איך הם הולכים לעשות את זה, בהתחשב בעובדה שחלק ניכר מהרכבים של דאצ'יה מיוצרים במרוקו ואיתה לדעתי אין לנו קשרי מסחר.

בכל מקרה, לשוק הישראלי שחובב מותגי Value for Money כנראה שזה פיתרון מצוין. צריך לזכור מה עשה המותג סקודה לצ'מפיון מוטורס וכמה סקודות עולות על הכביש בכל חודש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מכרו (או שעדיין מוכרים) בארץ את הדור הקודם של השיקוץ הזה.

יש לו גם גירסאות סדאן, האצ'בק, מיניוואן, סטיישן מוגבהת סטייל סובארו אאוטבק, רכב כביש שטח וטנדר

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מכרו והופסק הייבוא בעל כורחם בגלל כניסת התקנה שמחייבת ESP בארץ שנה לפני אירופה, הלוגאן MCV לא הוצעה עם ESP אפילו כאופציה באותה תקופה.

כך עפ"י קרסו בידיעה על הפסקת הייבוא

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
מכרו (או שעדיין מוכרים) בארץ את הדור הקודם של השיקוץ הזה.

יש לו גם גירסאות סדאן, האצ'בק, מיניוואן, סטיישן מוגבהת סטייל סובארו אאוטבק, רכב כביש שטח וטנדר

"השיקוץ" הזה נמכר בארץ בגירסה אחת בלבד, סטיישן 7 מקומות ונמכר היטב עקב העובדה שהיה הרכב 7 מקומות היחידי שנכנס לשווי מס 2, והיה מרווח מאוד גם בשורה השלישית עם צריכת דלק שפויה.

חברות הליסינג מאוד אהבו גם את האמינות שלו שהתבררה כטובה מאוד (גילוי נאות אני מחזיק אחת כזו כבר שנתיים ופוזל לעבר 500L 7 מקומות).

סה"כ הלוגאן היווה תמורה טובה מאוד לכסף.

המחליף יצליח בארץ רק אם יחזור על אותו מתכון 7 מקומות ובשווי 2, התקופה הקצרה שהגיע הלוגאן לארץ עם 5 מקומות המכירות היו אפסיות.

אגב למי שיש סבלנות לחפש בזמנו הגיעו מספר לוגאנים עם המנוע ט"ד 1.5 של רנו והציגו ביצועים משופרים עם צריכת דלק מצויינת.

פורסם

קרסו פשוט ישנים פה על האף , דאציה מציעה רכבים טובים ובמחירים אטרקטיבים.

אני מניח שקרסו פשוט לא רוצים להוריד את מחירי הרכב בארץ כיוון שתימחור אגרסיבי יגרור את כל השוק כלפי מטה , ומי רוצה לפגוע בשמנת במיוחד לאור תוצאות הקבוצה שאך התפרסמו....

יבוא מקביל הוא הפיתרון , לא רק למותגי קרסו אלא לכל המותגים בשוק.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

מעניין כמה כסף עולה להרים עסק של ייבוא מקביל לדאצ'ה.

אם הרכב יותר זול מפולו בחו"ל, אפשר לעשות רווח רציני מהעניין.

פורסם
מעניין כמה כסף עולה להרים עסק של ייבוא מקביל לדאצ'ה.

אם הרכב יותר זול מפולו בחו"ל, אפשר לעשות רווח רציני מהעניין.

שלא תטעה לרגע בתור יבואן אתה לא תוכל למכור בפחות 80K אחרי עלויות נלוות ואז כאמור היא נכנסת לקטגורית מחיר שבה כבר יש תחרות

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...