Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4587 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה נקודות?

מי נתן לך דוח כזה?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

התשובה היא חד משמעית:

השימוש בצופר נועד כדי למנוע סכנה או תאונה.

כל סיבה אחרת אסורה.

ולשאלה השניה, שוטר נתן לו דוח ומבלי לדעת את הנסיבות, ומבלי לפגוע חו"ח, טוב שכך.

אני גר בסמוך למרכז מסחרי ביישוב. כל ערב שבת וחג הופך לגיהינום קולני.

כל העולם ואשתו באים למלחמה על חניה בשל קניות סידורים ומה לא

אם מישהו מתעכב 5 שניות בשחרור חניה ומישהו אחר ממתין לו בסבלנות, מס' 3,4 וכו' בתור שנוצר בכביש מכלים את זעמם בצופרים.

נסי פעם לראות מישהו מציית לתמרור עצור ומישהו אחריו מסמן לו בקולניות יתר כי הוא עמד מספיק והגיע הזמן לזוז....

לגבי נקודות חושבתני שללא נקודות.

אבדוק ואחזור

פורסם

העבירה נאכפת לעיתים רחוקות אבל נתקלתי בנהג שקיבל על כך דו"ח.

הוא צפר לנהג שהיה לפניו בצומת ולדעתו התעכב יותר מידי. לא שינה לא שהוא לא מסוגל לראות את תהתנועה החוצה ושעל הנהג שלפניו לתת להם ז"ק, הוא החליט לצפור, וקיבל דו"ח משוטר תנועה שעמד בסמוך, בליווי הסבר הולם שלא רק שהוא צפר ללא סיבה, הוא כלול לגרום לנהג אחר להלחץ ולבצע פעולה לא זהירה.

לפעמים יש שוטרי תנועה שעובדים עם הראש.

פורסם

כשלמדתי לתאוריה, היה כתוב שבעיר אסור לצפצף אלא בכדי למנוע תאונה. אבל מחוץ לעיר מותר להחזיק את הצופר לחוץ עד שאתה שוב נכנס לאזור עירוני.

אבל אני אומר שצריך להמעיט בצפירה. איפה שאפשר, צריך לאותת עם האורות הגבוהים. אם יש סכנה, יש לצפור, אין ספק.

פורסם

תקנה 63 לתקנות התעבורה:

63. (א) מתן אות בצופר לא יהיה ממושך או חוזר יותר מן הדרוש לפי הנסיבות.

(ב) (בוטלה).

(ג) בדרך עירונית לא ישמיע אדם אות אזהרה בצופר אלא למתן אות אזהרה למניעת סכנה קרובה שאין למנוע אותה באופן אחר.

סעיפי עונשין:

הפעלת צופר זמן ממושך מן הדרוש 5555 250 0

נהגת ברכב הנ"ל והשתמשת בצופר זמן ממושך מן הדרוש לפי הנסיבות,

בניגוד לתקנה 63(א) לתקנות התעבורה.

הפעלת צופר בדרך עירונית 5556 250 0

נהגת ברכב הנ"ל בדרך עירונית והפעלת את הצופר שלא לשם

מניעת סכנה קרובה, בניגוד לתקנה 63(ג) לתקנות התעבורה.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...