Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תודה. בטופס שקישרת אליו נדרש למלא מספר לקוח... מה זה?

הטלפון שמופיע בדף "צור קשר" לא מאפשר להגיע למענה אנושי.

שלחתי מייל למנהל מחלקת הביטחון שמופיע באותו דף. לא אופטימי, אבל לא עולה לי לנסות.

פורסם
לפני 5 שעות, A_lex כתב:

תודה. בטופס שקישרת אליו נדרש למלא מספר לקוח... מה זה?

כנראה מדובר על הלקוחות של צ'יטה ולאו דווקא מקבלי חבילות.

תנסה להיכנס ללינק הבא:

https://www.cheetahdelivery.co.il/crm/?component=packages&sub=login

יש מצב שהחבילה עצמה רשומה אבל מסתובבת אצלם. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 59 דקות, A_lex כתב:

את זה ניסיתי מזמן. אין חבילות שרשומות על מספר הטלפון שלי.

מצטער אבל אין לי איך לעזור. סביר להניח שתוכל למצוא נחמה בדף הפייסבוק הזה

https://www.facebook.com/נפגעי-ציטה-שליחויות-106752984355913

• אהבתי 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

מזמן לא הייתי פה, שלום בנות.

אז ככה - ההזמנה האחרונה מאמזון הגיעה ב-2 חלקים, תוך 5 ימים עד נקודת המסירה. לא שיא חדש אבל לגמרי בפודיום.

אממה? חצי אחד הגיע אליי וחצי שני לאיזו מכולת בדרום-מערב באר שבע. הבחירה השפויה וההגיונית היא כמובן לקחת איזה חצי יום ולטייל לנגב, אבל משוגע שכמוני, הלכתי על טלפון לשירות לקוחות בדואר...

המוקדנית הייתה נחמדה ואדיבה והכול, אבל אף אחד לא חזר אליי ואין לי תקוות מרובות. כנראה שזה ייגמר כמו שאר ההפניות היצירתיות של הדואר - אמזון יחזירו את הכסף והחבילה תגיע בעוד חודש חודשיים...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 25 דקות, hans כתב:

אממה? חצי אחד הגיע אליי וחצי שני לאיזו מכולת בדרום-מערב באר שבע. הבחירה השפויה וההגיונית היא כמובן לקחת איזה חצי יום ולטייל לנגב, אבל משוגע שכמוני, הלכתי על טלפון לשירות לקוחות בדואר...

עדיין יש תקווה, לא מזמן הייתה לי חבילה שהגיעה למכולת בלוד במקום לפתח תקווה, שעתיים אחרי שקיבלתי את מספר המדף בלוד הסטטוס במעקב השתנה ל"החבילה נאספה", אחרי כשבוע החבילה הופיעה במרכז המסירה הרגיל שלי בפ"ת.

פורסם (נערך)
לפני 44 דקות, hans כתב:

אבל משוגע שכמוני, הלכתי על טלפון לשירות לקוחות בדואר...

אכן משוגע. האופציה המומלצת היא להרשם לשירות mypost, ושם לפתוח פנייה עם מספר החבילה. תגובה לא בטוח שתקבל, אבל מניסיוני במספר פעמים, הפנייה תטופל ביעילות (יחסית לדואר ישראל, כמובן).

בפעם האחרונה חבילה הגיעה דוקא לסניף הדואר שלי אבל אף אחד לא חשב לעדכן את mypost, או לשלוח sms  או פתק (לפי רישומי הדואר) עד שהחליטו להחזיר אותה לשולח כ'לא נדרש'. פתחתי פנייה באתר וגם רצתי לסניף. בסניף לא הבינו למה אני כועס שהחזירו חבילה שלא נדרשה. אבל למחר היא הוחזרה לסניף והפעם קיבלתי אותה.

עריכה אחרונה על ידי yuvk
:turn-l:
פורסם (נערך)

אני מבאר שבע,  אם אתה רוצה עזרה  באיסוף החבילה, צור קשר בפרטי.

יש לי חברים מאזור המרכז שאני פוגש בעבודה. אם לא מדובר בחבילה גדולה נמצא דרך להעביר אותה לאזור שלך.

עריכה אחרונה על ידי banji man

S60 Rdesign

פורסם
לפני שעה, yuvk כתב:

אכן משוגע. האופציה המומלצת היא להרשם לשירות mypost, ושם לפתוח פנייה עם מספר החבילה. תגובה לא בטוח שתקבל, אבל מניסיוני במספר פעמים, הפנייה תטופל ביעילות (יחסית לדואר ישראל, כמובן).

בפעם האחרונה חבילה הגיעה דוקא לסניף הדואר שלי אבל אף אחד לא חשב לעדכן את mypost, או לשלוח sms  או פתק (לפי רישומי הדואר) עד שהחליטו להחזיר אותה לשולח כ'לא נדרש'. פתחתי פנייה באתר וגם רצתי לסניף. בסניף לא הבינו למה אני כועס שהחזירו חבילה שלא נדרשה. אבל למחר היא הוחזרה לסניף והפעם קיבלתי אותה.

זו אכן תופעה שלא שולחים שום סימן שהחבילות הגיעו. גם לא מעדכנים סטטוסים באתר הדואר (אם יש מספר מעקב).

אני מניח שזה אחריות הסניפים עצמם (?), אולי הדוורים (...?).

לא לפני הרבה זמן, חיכיתי למספר חבילות. כשהגיע פתק אחד, סרתי לסניף. שם נאמר לי שהחבילה כבר נאספה.

אז כבר קיבלתי חום.

קיבלו שטיפה רצינית (בעדינות, כן? כי הם מאוד רגישים שם...), מדוע נותנים את החבילות למי שנותנים ללא בדיקה (טענו שמסרו לבן שלי אבל הוכחה לא היתה להם כמובן ועוד רצו שאאשר זאת להם כי צריך לסגור את הפנייה אצלם כ"נמסר" - חצופים), או מדוע  מזמנים סתם לסניף (אם הפריט אינו בנמצא)  ומדוע לא שולחים בכלל הודעות (ואם כבר - אז רק הודעות שניות).

למחרת קיבלתי לתיבת הדואר צרור פתקי דואר, של כל החבילות שהיו צריכות להגיע (כולל הודעות ראשונות + שניות). כל החבילות אכן הגיעו ונאספו.

אם זה השפיע או לא תגידו אתם.

alfa 156 2.5.

פורסם

ברוך שובך האנס,נכון הרבצת עוד קניות מאז ההכחשה? ;)

וברצינות,יש לך 2 אופציות

1) להתקשר שוב ל171 הנחמדים\אדישים,ולשגע להם ת'ראבק,עד שינתבו את החבילה חזרה אליך (ואם עשו את זה כבר,לוודא שוב ולראות שזה קורה בפועל)

יש להם מערכת בדואר סופר סופר סודית ומורכבת שאפילו מי שעובד שם לא מבין מה קורה...

במקביל הייתי מציע לשלוח מייל אגרסיבי מעט למנכ"ל הדואר,לי זה עזר פעם או פעמיים,כנראה גם לכמה אנשים בפורום

[email protected]

(בד"כ הוא לא באמת פותר אלא משרשר איזה בכירה מהשירות לקוחות..ככה או ככה ייתכן שהטיפול בפריט יחזור לחיים קצת)

2) להיעזר בשירותו של בנג'י הנחמד מב"ש,או באמת כפי שציינת,לעשות יום טיול לשטחי הרשות בב"ש ובדרום,אחרי החבילה האבודה :)

בהצלחה!

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

"הפקשוש" האחרון שהיה לי עם הדואר-

סוף שבוע אני בבר ב2200 בלילה מקבל טלפון, עונה, מסתבר זה היה שליח של הדואר.

שאלתי אם יכול להשאיר מתחת לדלת, אמר שהוא כבר נסע וישלחו את החבילה מחר.

למחרת אני מקבל מהדואר הודעה שהיה נסיון שילוח כושל והחבילה מוחזרת לאמזון.

כבר התחלתי להזמין את כל ההזמנה מחדש, אבל רגע לפני התשלום חשבתי- אולי ארים לדואר בכל זאת טלפון ואקווה לטוב.

מתקשר- המוקדנית מיד הסבירה שזה לא נכון מה שכתוב בהודעה, והם ינסו לשלוח את החבילה שוב(נראה שהם מחוייבים לנסות לשלוח 3 פעמים),

לאחר מספר ימים הגיעה החבילה בשלום.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
בתאריך 20.11.2021 בשעה 15:42, banji man כתב:

אני מבאר שבע,  אם אתה רוצה עזרה  באיסוף החבילה, צור קשר בפרטי.

יש לי חברים מאזור המרכז שאני פוגש בעבודה. אם לא מדובר בחבילה גדולה נמצא דרך להעביר אותה לאזור שלך.

מודה לך על ההצעה הנדיבה.💙

מאוד לא נעים לי להטריח אותך ואת החברים שלך על חבילה פעוטה במשולש ב"ש-ת"א-ירושלים, אני מעדיף לפתור את זה דרך הדואר במידת האפשר...

לפני 22 שעות, ezuf כתב:

ברוך שובך האנס,נכון הרבצת עוד קניות מאז ההכחשה? ;)

וברצינות,יש לך 2 אופציות

אני? מואה? מה פתאום... אהה... הזמנתי בשביל חבר... אח תאום דימיוני...

תודה על ההצעות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא נעים מת מזמן

קח את החבילה ובתמורה תזמין אותו ואת חבריו לארוחה אצל אסף גרניט במחניודה :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

• תוכן חדש...