Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Neato או iRobot

R'n'B
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4537 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עוד יתרון של הרומבה הוא באמת הפינות, שבזה נכלל גם היקף החדר במפגש ריצוף-פנלים. הניטו משאיר שם לכלוך שצריך לנקות עם מטאטא.

ממה שאני שומע יותר אנשים מרוצים מהרומבה למרות שזמן העבודה שלו ארוך.

לי האמת אין הרבה סבלנות למכשירים האלה. תמיד יש דברים שצריך להרים מהרצפה לפני שמפעילים את הניטו ויש לו נטיה להתקע בכל מיני מקומות שהוא לא מצליח לצאת מהם (מבנה מסוים של רגלי כסא או רהיט אחר). יוצא שאני ממעט להפעיל אותו.

פורסם

הרומבה לדעתי מאוד מוצלח. הבית נראה תמיד נקי בזכותו.

מה שכן, אני חושב שלא צריך את הדגם עם התכנות, כיוון שאתה יכול להפעיל אותו שאתה

יוצא מהבית, או לחלופין שאתה בבית. כמעט לא מכיר אנשים שבאמת משתמשים בתכנות.

גם הניטו וגם הרומבה מאוד רועשים. אנחנו מפעילים אותו בשני אופנים:

1- שמים בחדר מסויים, עם דלת סגורה, ואז הרעש לא מהווה מטרד.

2- שאנחנו לא בבית, ואז אם הבית גדול יש צורך במגדלורים, שתוחמים לו את האזורים

והוא מנקה כל אזור ביסודיות ואז עובר לאזור הבא.

לגבי הניטו, אני אז התלבטתי בין השניים, אבל קראתי על בעיות אמינות כמו שציין אביב,

ושיש תקלות שמסובך להתמודד איתן, ולכן כדאי מאוד שתהיה אחריות יבואן מקומי.

הרומבה לא חף מבעיות, אבל לא נתקלתי במשהו שאי אפשר לסדר לבד, ובפשטות יחסית.

פורסם

טוב אז קניתי את הרומבה 650, כי הבית שלי קטן (יחידת דיור של שני חדרים).

השואב נקנה בשקם אלקטריק באילת ב-1570 ש"ח.

מקווה להנות ממנו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אני קניתי את ה620 בשבוע שעבר ביהוד ב1490

בינתיים אנחנו מרוצים מאד

רק שקצת מפחיד להשאיר אותו לבד כי מדי פעם הוא נתקע לו על איזה משהו, למשל כבלים של הטלויזיה מתחת למזנון (כן אני יודע שאני צריך לסדר את זה ואז אין בעיה)

אבל הוא מנקה בסדר גמור+

פורסם

התגובות שצויינו כאן על הרובוטים העלו בי תמיהה אם השרשור אמיתי...:roll:

התפלאתי שלא מצאתי תלונות שהחוצפן לא טורח להחליף את המים בקערת הכלב ,לגלגל שטיחים ,להרים כיסאות מהרצפה או לנקות חלונות וברוב חוצפתו הוא אפילו מרעיש וטורד את מנוחת בעלי הבית!

הגזמתם לגמרי.

ליאור

פורסם

כשיהיה לך אחד כזה תבין.

אתה צריך להבין שהוא מחליף עבודה שאפשר לעשות עם מטאטא בפחות מרבע שעה (למרות שהוא מנקה יותר טוב). קונים אותו בשביל לחסוך את הרבע שעה הזו ואם הוא דורש ממך להרים דברים, להתעסק עם הגבלת התנועה שלו וכו' זה הופך ליותר מטרד מאשר עזרה. לכן ככל שהוא יהיה פחות "שגר ושכח" הופך אותו ללא כדאי. זו הסיבה שאני כמעט ולא מפעיל אותו. בגלל זה יש כאן תשומת לב לפרטים שלכאורה נראים כמותרות.

פורסם

כל מה שצריך, זה באמת לשגר ולשכוח ואז הכל בסדר.

הרומבה אצלי מוגדר לפעול ארבע פעמים בשבוע באופן אוטומטי. אני לא טורח לדאוג לשום דבר מיוחד, ונותן לו לעשות את שלו.

עם כבלים אין לו שום בעיה, הוא מצליח להתגבר עליהם תמיד.

קורה שחלק מחדרים סגורים, הוא פשוט לא נכנס אליהם.

קורה לעיתים ששכחו משהו על הרצפה, ולעיתים רחוקות זה גורם לו להתקע.

קורה שדלת פתוחה חלקית, הוא נכנס לחדר ואז סוגר את עצמו שם בטריקה.

בסופו של דבר - לא באמת צריך ניקיון בכל אזור בכל יום. הבית נקי תמיד. זה גם מעניין לפעמים לחזור הביתה - לראות שרומבה לא במקום שלו ואז לחפש איפה הוא נתקע... אבל זה באמת עניין די נדיר אצלי.

אין מה להשוות אגב למטאטא, זה ניקיון ברמה אחרת לגמרי.

אני רק מחכה שיצא רובוט שוטף באותה רמה של שגר ושכח. אני משתמש לפעמים במינט פלוס (מה שהיום נקרה braava אחרי ש-irobot קנו אותם) אבל זה דורש קצת מאמץ שלא כמו הרומבה.

פורסם
שלום,

Neato XV-21

http://www.amazon.com/Neato-XV-21-Allergy-Automatic-Cleaner/dp/B007JOJ9QQ/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1385282218&sr=8-2&keywords=neato

מחיר כולל משלוח (לפי BUY2):

סה"כ לתשלום בים: $370 / ₪1333

האם הדגם 21 נחשב לדגם טוב?

תודה.

משום מה BUYUSA נותן לי את ההודעה הבאה:

לצערנו לא ניתן לרכוש מוצר זה בשירות קונים עבורך.

עריכה:

הצלחתי דרך הטאב של "קניות עצמאיות מארה"ב"

.We apologise for the inconvenience

פורסם

כן משום מה יש להם בעיה עם המוצר הזה ב"קונים עבורך". הייתה לי בעייה זהה עם מוצרים אחרים (אולי בעיית שרת או איזה באג).

בקניה באמזון אני פשוט הזנתי את הכתבות שBUY2 נתנו לי.

אגב ממליץ לפני הקנייה באמזון לחפש קופונים אשר יכולים להוזיל את הקנייה.

פורסם
כשיהיה לך אחד כזה תבין.

אתה צריך להבין שהוא מחליף עבודה שאפשר לעשות עם מטאטא בפחות מרבע שעה (למרות שהוא מנקה יותר טוב). קונים אותו בשביל לחסוך את הרבע שעה הזו ואם הוא דורש ממך להרים דברים, להתעסק עם הגבלת התנועה שלו וכו' זה הופך ליותר מטרד מאשר עזרה. לכן ככל שהוא יהיה פחות "שגר ושכח" הופך אותו ללא כדאי. זו הסיבה שאני כמעט ולא מפעיל אותו. בגלל זה יש כאן תשומת לב לפרטים שלכאורה נראים כמותרות.

אבל ... זה העניין.יש לי רומבה כבר שנתיים שעובד אצלי ללא לאות 6 ימים בשבוע בשעות הבוקר.

ה"מטרד" שבהכנת התשתית ללא פגע עבור הרומבה היא כה שולית בעיניי. וגם אם לא הכנת אז מה? מקסימום ידלג או יתקע במפגע.

kramerica היטיב לבטא נכונה את המצב עם הרובוט.

"תשומת הלב לפרטים שלכאורה נראים כמותרות" כהגדרתך היא לא אחר-מותרות.(וסליחה מראש!).אי-אפשר לקנות מוצר מסויים ולצפות שיצא מהאריזה ויאללה לעבודה ללא שימת הלב והשקעה מינימלית מצידך. רכבך למשל כבר אמרנו?

.פשוט ,נולדנו אל תוך פעולות הכי בנאליות וטריוויאליות בחיינו וזה הכי טבעי לנו בעולם. אבל ככל שהקידמה באה ל"טובתנו " אנו נעשים מפונקים יותר ויותר ולא מבינים שאין דבר כזה לא להשקיע והטכנולוגיה בעצם גם פוגעת בנו.

מאחל לך שימוש מהנה ומועיל עם הרובוט.

ליאור

פורסם

במקרה של בית עמוס בחפצים ורהיטים, אני מסכים עם אביב, זה פחות נוח ופחות יעיל.

בכל מקרה אחר, הרומבה עושה עבודה מצויינת, ונכון, לפעמים אתה חוזר הביתה ומגלה

שהוא נתקע באיזה מקום, ולא ניקה. אז מה? ינקה מחר :-)

דרך אגב, לפני שבוע הגיע אליי scooba שרכשתי באיביי. אומנם משומש, וזה היה מחנות

שמוכרת החזרות של לקוחות, והם לא בודקים אם המכשיר תקין או לא. כך שזה היה סוג של

הימור. אבל ב 400 שקל כולל המשלוח, היה לי שווה להמר. בסוף הייתי צריך לרכוש סוללה,

שקניתי מהיבואן בארץ, עוד 220 שקל, ועכשיו יש גם שוטף. אומנם הוא לא יסודי ומוצלח כמו

הרומבה, אבל בתור תחזוקה שוטפת של הרצפות, עושה עבודה לא רעה.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
לפני שבוע קניתי שואב רובוטי ממותג מדבקה,

הדגם הוא XR-210 (שם החברה יכול להיות כמעט כל דבר - על שלי ספציפית כתוב HENLEY)

המחיר היה בהום סנטר 400 שקל (על המדבקה 800, היה 50 אחוז הנחה)

ועל זה הנחה של הכרטיס הצהוב של משרתי הקבע שנותן 30 אחוז הנחה. בסוף עלה 280 שקל.

השואב עושה עבודתו נאמנה, מוציא כמויות אבק שלא דמיינתי בכלל שיש לי בבית.

יש גם אפשרות לתוכנית הפעלה שבועית.

על שטיחים הוא לא יודע לטפס, ומתחת לרהיטים נמוכים הוא לא יכול להיכנס.

אבל מדובר בתמורה מצויינת למחיר, ואם לאחד מהמשתמשים בשרשור יש דירה קטנה בלי שטיחים, שירוץ לקנות לפני שיגמר.

כי לקנות את אחד ממותגי העל בתחום בשביל דירות קטנות ובלי לנצל חצי מהיכולות של השואב המשוכלל זה כמו להרוג יתוש עם סוללת חץ.

נתקלתי בעלון "הטבות מיוחדות" שהגיע עם ידיעות אחרונות אתמול, ושם מופיע אותו השואב שרכשתי, רק עם שם מותג אחר, ומחיר מנופח בהרבה: 1600 שקל "במקום 2000"

מזכיר שרכשתי את אותו השואב בהום סנטר, המחיר ההתחלתי היה 800, על זה היה 50% הנחה, והסכום שולם בכרטיס הצהוב של "חבר" כך שעלה בסוף פחות מ-300.

אני קורא לחברי הפורום לא ליפול בפח.

מצ"ב תמונה.

20131211_101154.jpg

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

גם אנחנו עם רומבה מסדרה 700 - עובד מעולה , בית 80 מ״ר עם 3 כלבים וילדה ועושה אחלה עבודה.

בצורה דיי נדירה הוא נתקע (יש לו איזור מתחת למיטה שלנו שהוא מת עליו) נגיד פעם בשבועיים שלושה.

0 צורך בהכנה - מקסימום לזכור לא להשאיר גרביים על הריצפה.

וכן - להשתמש בו חוסך המון זמן וויכוחים על מי עושה את התפקיד שלו בבית.

מבחינת אשתי זה הילד השני :)

לגבי רעש - אנחנו מפעילים אותו כך שהוא יתוזמן איך שאנחנו יוצאים מהבית.

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...