Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Neato או iRobot

R'n'B
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רוצה לנצל את השרשור.

הציעו לי את הרומבה הקטן ב-1600 שקלים בשקם אלקטריק באילת.

מדובר אצלי ביחידת דיור קטנה של 50 מ"ר, של חדר שינה וסלון בלבד.

האם הוא מנקה יסודי באמת? חשוב לי גם העניין של נקיון בפינות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

טוב אחרי חישוב נוסף.

בשילוח ימי דרך BUY2USA כולל מיסים יוצא 1570 ש"ח.

מישהו יודע אם זה מחיר טוב למכשיר ללא אחריות?

פורסם

למה?

אני עדיין רואה 1333 שקל, כאשר מע"מ ומכס 52 דולר ומשלוח 48.5 דולר.

המחיר שהבאת זה לשילוח האווירי.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

קח בחשבון שתקלה אחת בניטו, תעמיד בספק את העסקה. לי המכשיר התקלקל לאחר שנה ובחברה בישראל החליפו לי לחדש על המקום, לאחר שהלוח נהרס.

פורסם
למה?

אני עדיין רואה 1333 שקל, כאשר מע"מ ומכס 52 דולר ומשלוח 48.5 דולר.

המחיר שהבאת זה לשילוח האווירי.

פרטי המוצר

Neato XV-21 Pet & Allergy Automatic Vacuum Cleaner

כמה זה יעלה לי?

מחיר המוצר באמזון: $269

מס מקומי בארה"ב: $18.83

מס בישראל: $52 (כלי בית)

טיפול וביטוח משלוח: $40.4

בחר סוג משלוח

משלוח אווירי: $98

משלוח ימי: $48.5

סה"כ לתשלום: $428.73 / ₪1547

(מחיר סופי עד הבית)

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

פורסם

אפילו אני - בעל שתי ידיים שמאליות הצלחתי לפרק מנוע בגלגל, להזמין חדש ולהרכיב בלי שישארו לי ביד חלקים.

חוץ מזה אביזרים בארץ מוכרים לכל דכפין ובמחיר שווה לכל נפש. אני קונה סוללות רק בארץ.

קח בחשבון שתקלה אחת בניטו, תעמיד בספק את העסקה. לי המכשיר התקלקל לאחר שנה ובחברה בישראל החליפו לי לחדש על המקום, לאחר שהלוח נהרס.
פורסם

מצטרף להמלצות על iRobot, יש לי את דגם 770 בבית והוא מצוין ומתמודד בהצלחה עם שיערות של 4 חתולים. הסוללה שלו מחזיקה מעמד לניקוי 4 חדרים בבית גדול (110 מ"ר).

כפי שרשמו כאן-הוא מנקה ב"בלגן מסודר" אבל בסוף הכל נקי. תחזוקה מאוד קלה וחלפים זולים (בebay ישנן ערכות שניתן להזמין, יוצא יותר זול מלקנות בארץ ומקבלים יותר מברשות).

פורסם

חברים, שאלה אחרונה לפני שאני מזמין את הניטו.

הרבה תגובות באמזון מדברות על תקלות מחשב כאלה ואחרות, לא משהו שאפשר לתקן בהחלפת מברשת.

אני מודע לכך שאין אחריות, אך האם יש בארץ מעבדה שתתקן אותו בלי לקרוע את הכיס?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

מנסיון עם כ-6 ניטויים שהזמנו למשפחה (כולם נרכשו בארה"ב, המחיר כחצי מהמחיר בארץ)- חלקם עשו בעיות, חלקם עובדים טוב, אחד הצלחתי לתקן ואחד נשלח חזרה לארה"ב.

הנציג בארץ לא נותן שירות למכשירים שנרכשו בחו"ל. יש כאן סיכון שצריך לקחת בחשבון. במקרה הגרוע תפסיד את עלויות המשלוח ותקבל חזרה את הכסף על המכשיר. חשוב לקנות ממקום מסודר שנותן אחריות רצינית כמו וולמרט ולא ממוכרים באיביי (שחלקם מציגים את המכשיר כחדש ובפועל הסתבר שהוא מחודש).

יש לניטו בעיות ילדות. אחוז המכשירים התקולים שיוצאים מהמפעל ככל הנראה גבוה. יש על זה הרבה דיווחים באינטרנט וכאמור גם נתקלנו בזה בעצמנו. הרומבה יותר אמין לפי מה שאני מבין, אך עבודתו פחות יעילה.

פורסם

מסכים עם אביב.

רכשתי את הרומבה 650 לפני כמה חודשים, הייתי מאוד מרוצה בהתחלה, עד שנמאס.

הוא לא עובד יעיל, יכול לעבור על אותו מקום 3-4 פעמים מה שגורם לזמני פעולה ארוכים, אז נכון סטטיסטית הוא ינקה יותר טוב, אבל אני התייאשתי מרעש מפריע בבית במשך 40 דקות-שעה.

ממה שהבנתי הניטו מנקה בחצי מהזמן.

לגבי ניקיון אין תלונות, הוא שואב טוב.

לא יכול להפעיל את השואב בלוח הזמנים המובנה שלו כי הכלב לא מסתדר עם הרובוט או יותר נכון עם הקיר וירטואלי, ובדרך כלל לוקח את מכשיר הקיר הוירטואלי למיטה שלו ולועס אותו. מה שיגרום לרובוט לנוע ללא גבולות, להתקל בקערת מים של הכלב ולהרטב, ואסור לתת למכשיר הזה להרטב.

לסיכום, לדעתי אם זמני הניקוי היו קצרים יותר, הייתי משתמש בו יותר, הוא לא הופעל כבר כמה שבועות טובים.

לשיקולכם.

פורסם

אור, נראה לי שהתבלבלת בשרשור,

הבעיה לא ברובוט אלא בכלב. אנא תקן את הכלב.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

רכשתי IROBOT 770 לפני שבוע,

הבית שלי הוא 120 מטר, 4 חדרים, אני נותן לו בלילה שאני הולך לישון לטייל בסלון + מטבח + הול, וכשאני חוזר מהעבודה אני שם אוטו לטייל בערך 20-25 דקות בכל חדר - או אם יש לי זמן, אז נותן לו לרוץ בין החדרים עד שהוא מחליט שהוא סיים.

יש לי 2 כלבות, אחת מהן משירה שיערות בקצב שאני לא מבין איך בכלל יש לה שיער בגוף (זאב שוויצרי לבן),

הרשמים שלי באופן כללי הן כאלו

1. הוא מנקה אבק בצורה מופתית, מוציא אבק וליכלוך מפינות שלא חשבתי שקיימות

2. הוא נורא חמוד שהוא מסתובב סביב הרגל של השולחן ומנקה, ממש מתקרב-מתרחק סביבה וזה ממש חמוד

3. הכמות שהוא מסוגל לשאוב עם 2 כלבות אומרת שתצטרך לרוקן אותו כל בערך חצי שעה אם הבית מפוצץ שיערות - אבל אם אתה מריץ אותו כל יום אז הוא מסיים שאיבה מלאה ואין בעיה (אבל בהחלט ממלא את המיכל פסולת)

4. יש לנקות את הגלגלים ואת המברשות לפחות פעם ביום (שוב עקב השיערות של הכלבות)

סה"כ אני מאוד מאוד מרוצה, הבית מאוד נקי, והבחור מפתיע אותי כל פעם מחדש עם הכמות שיערות שהוא מצליח "לבלוע" :)

אז אצלי המצב קיצוני ויש 2 כלבות - אבל בבית נורמאלי :) שיש בו כלב אחד או ללא כלבים - זה ממש יהיה חוויה

אין לי ניסיון עם הניטו - אבל רכשתי את הרומבה עקב 4 סיבות עיקריות

1. המלצות על המוצר בחו"ל

2. מחיר

3. מנקה בפינות

4. והעובדה שרומבה קיים משנת 2002

• תוכן חדש...