Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4578 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אתמול קניתי הונדה שנת 2007 לבנה, הפנסים שלה היו דיי עכורים, היום בבוקר הוצאתי את מכונת הפוליש, ועשיתי להם חידוש ועכשיו הם כמו חדשים :-D

בתמונה הראשונה הפנס הימני אחרי החידוש (שחכתי לצלם את שניהם ליפני, אבל הפנס הימני היה באותו מצב של השמאלי)

l87w.jpg

sm2j.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נראית מצוין הסיוויק החדשה שלך.

מצפה לעוד תמונות ותעדכן אותנו על שינויים שתערוך בה.

תהנה מהרכב וסע בדרכים טובות ובזהירות.

שלומי.

פורסם

תודה לכולם, האמת שמרחתי חומר שכבת מגן על הפנסים שמיועדת להיות על פח הרכב, לא יודע אם זה מתאים אבל שמתי בכל זאת ואחרכת ניגבתי את זה עם סמרטוט לח

shlomi6280 תיראה מזה הייתי מת להונדה סיויק לבנה כמו שלך עם גג והינה השתדרגתי להונדה סיויק מודל 07 עם גג אוטו חלום זה חזק מאוד ואפילו דיי חסכוני, יפה ברמות קשות, ואני הולך לשים לו תוספות בטעם שיוסיפו לו עוד יותר יופי

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם

אחלה תוצאות ( עדיין בהלם שזה קרה לפנסים - גם שלי 2007 והם מנצנצים מאז ומתמיד)

אחלה רכב - מלא מלא מלא אפשרויות לשיפור !

הנה כמה תמונות של הרכב שלי אם בא לך לקחת רעיונות קצת :

5290b32f5d1a5.jpg

5290b32f69f68.jpg

ועוד הרבה :)

פורסם

הכנף הזאת ניראת כמו משקוף של שער כדורגל :lol:

אין כנף יותר אלגנטית וצנועה בשוק?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
תודה לכולם, האמת שמרחתי חומר שכבת מגן על הפנסים שמיועדת להיות על פח הרכב, לא יודע אם זה מתאים אבל שמתי בכל זאת ואחרכת ניגבתי את זה עם סמרטוט לח

shlomi6280 תיראה מזה הייתי מת להונדה סיויק לבנה כמו שלך עם גג והינה השתדרגתי להונדה סיויק מודל 07 עם גג אוטו חלום זה חזק מאוד ואפילו דיי חסכוני, יפה ברמות קשות, ואני הולך לשים לו תוספות בטעם שיוסיפו לו עוד יותר יופי

אכן הרכב שלך מצוין! נראה מצוין ועם טאצ'ים יותר יוקרתיים מאשר רכב משפחתי מהשורה סטייל מאזדה 3.

החיים הם נורא דינמיים ואי אפשר באמת לדעת מה יהיה אבל לפי התכנון גם הרכב הבא שלי יהיה סיוויק,

אצלי התכנון הוא יותר לכיוון ה- 2006 דור אחד לפני הצורה של הסיוויק שלך.

מחכה לעוד עידכונים!

אחלה תוצאות ( עדיין בהלם שזה קרה לפנסים - גם שלי 2007 והם מנצנצים מאז ומתמיד)

אחלה רכב - מלא מלא מלא אפשרויות לשיפור !

הנה כמה תמונות של הרכב שלי אם בא לך לקחת רעיונות קצת :

5290b32f5d1a5.jpg

5290b32f69f68.jpg

ועוד הרבה :)

הרכב שלך מעט מוכר לי, אתה מאיזור המרכז?

שלומי.

• תוכן חדש...