Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה נכון שיש מכוניות שסובלות מבעיית יציבות וספוילר עשוי לשפר את המצב (לדוגמא אודי TT).

יחד עם זאת, ברוב המקרים מדובר באביזר ליופי נטו.

אגב, שום גרמניה חזקה לא מגיעה עם ספוילר גדול כמו ב-STI, קבוע או מתקפל למעט דגמים מסויימים של פורשה.

לא תמצא את הספויילרים המגודלים האלה בב.מ.וו או מרצדס או אודי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נמחקו התמונות מהעמוד הראשון אז הינה מי שלא ראה.

ולמה אי אפשר לערוך? כל הפורומים שיש בעולם אפשר, רק פה זה ננעל אחרי כמה דקות, ממש טמטום, אני לא מבין מזה נותן ולמה זה טוב

bq0u.jpg

0yzu.jpg

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
זה נכון שיש מכוניות שסובלות מבעיית יציבות וספוילר עשוי לשפר את המצב (לדוגמא אודי TT).

יחד עם זאת, ברוב המקרים מדובר באביזר ליופי נטו.

אגב, שום גרמניה חזקה לא מגיעה עם ספוילר גדול כמו ב-STI, קבוע או מתקפל למעט דגמים מסויימים של פורשה.

לא תמצא את הספויילרים המגודלים האלה בב.מ.וו או מרצדס או אודי.

אני רק אניח את זה פה :wink:

rklo.jpg

Uploaded with ImageShack.us

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

זה גרסאת מסלול אל תשווה,חצי מהרכב הזה הוא לפוזה נטו.

נתנאל אתה מדבר שטויות,שום אימפרזה לא מרקדת אם מורידים את הספויילר,ותתפלא הרבה אנשים מורידים את הספויילר.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

נתנאל אתה מדבר שטויות,שום אימפרזה לא מרקדת אם מורידים את הספויילר,ותתפלא הרבה אנשים מורידים את הספויילר.

זה c63 amg black edition וככה היא מגיעה לכביש ,

אני בטוח שיש אפשרות להזמין את הרכב הנ"ל בלי הספוילר המוגבה

LFA RING edition גם נטו למסלול ?

אז חצי מהאוטו זה לפוזה ? בעצם הניפוחים זה ליופי ואין קשר בכלל לבסיס גלגלים רחב?

ומה עם M3 Gts ? גם ספוילר ליופי ?

גם למסלול בלבד ? לא! זה רכב שנמכר גם ללקוחות לשימוש יומי.

די עם טענות חסרות הבסיס.

פורסם

אימפרזה בלי ספויילר ניראת כמו ישבן.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
זה c63 amg black edition וככה היא מגיעה לכביש ,

אני בטוח שיש אפשרות להזמין את הרכב הנ"ל בלי הספוילר המוגבה

LFA RING edition גם נטו למסלול ?

אז חצי מהאוטו זה לפוזה ? בעצם הניפוחים זה ליופי ואין קשר בכלל לבסיס גלגלים רחב?

ומה עם M3 Gts ? גם ספוילר ליופי ?

גם למסלול בלבד ? לא! זה רכב שנמכר גם ללקוחות לשימוש יומי.

די עם טענות חסרות הבסיס.

אתה מתווכח סתם,זה לא רכב יום יומי,זה שהוא מגיע ככה מהחברה זה נכון,אבל הוא מגיע גם עם מושבי באקט ובלי ספסל אחורי.

זו גרסא קיצונית של רכב ספורט.

לגבי הM3 GTS גם זו גרסאת מסלול קיצונית לרכב ספורט,הGTS מגיעה גם עם כלוב התהפכות,מה שמרמז על היעוד שלה:roll:

לא מדובר פה על רכבים רגילים.

לרכבים שציינת יש הספקים כמעט כפולים מלSTI ולאיבו.

לגבי הLFA,שוב גרסאת מסלול! תקרא את השם שנתנו לה,לא צריך להיות גאון,מה זה ring edition?

למה הGT-R 35,שזה רכב הרבה יותר מהיר מSTI מגיע עם ספויילר קטן וסולידי ולא ספסל גינה כמו בSTI?

טענות חסרות בסיס,כן אה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
אתה מתווכח סתם,זה לא רכב יום יומי,זה שהוא מגיע ככה מהחברה זה נכון,אבל הוא מגיע גם עם מושבי באקט ובלי ספסל אחורי.

זו גרסא קיצונית של רכב ספורט.

לגבי הM3 GTS גם זו גרסאת מסלול קיצונית לרכב ספורט,הGTS מגיעה גם עם כלוב התהפכות,מה שמרמז על היעוד שלה:roll:

לא מדובר פה על רכבים רגילים.

לרכבים שציינת יש הספקים כמעט כפולים מלSTI ולאיבו.

לגבי הLFA,שוב גרסאת מסלול! תקרא את השם שנתנו לה,לא צריך להיות גאון,מה זה ring edition?

למה הGT-R 35,שזה רכב הרבה יותר מהיר מSTI מגיע עם ספויילר קטן וסולידי ולא ספסל גינה כמו בSTI?

טענות חסרות בסיס,כן אה.

עידן טען שאין גרמנייה עם ספוילר גבוה, הוכחתי אחרת.

הרכב מיוחד יותר ואכן יותר Track oriented אבל זה לא מבטל את העובדה.

נראה שלך הפריעה העובדה שהצבתי.

איך בכלל הגענו לטענות של רכב מסלול או כביש ?

זה רכב מקורי בגרסה הספורטיבית ביותר(אולי יש אף יותר?)שמוצא לשוק והוא חוקי לכביש!

מה זה הטענות האלו של מושבים,כלובים והספק ?

אין רכבים בעלי שתי מושבים מלבד רכב למסלול ?VIPER , corvette , miata , s2000.

מה קשור הספק המנוע? איך ל-LaFerarri יש הספק כפול מהמכוניות שציינתי ואין לה ספוילר?

למה ל R34 יש ספוילר גבוה מהGTR ? למה לR33 יש אחד נמוך ?

למה בAMG black יש באקטים אבל חגורה 2 נקודות?

למה לSRT viper TA יש מושבי ספורט רגילים אבל חגורה 4 נקודות ?

למה LFA ring יש ספוילר גבוה ולLFA אין בכלל ?שניהן לכביש.

לא ענית למה הAMG black מנופחת ורחבה יותר מהסטנדרתית... כנראה פוזה אהה

GT3 rs , רכב עם שתי מושבים וכלוב ונמכר לקהל, גם לא תקין ?

אל תתאמץ לענות ...

רכב שיוצר עם ספוילר(בין אם גבוה או נמוך), תוכנן ע"י צוות מהנדסים ומעצבים בשביל לתרום לביצועי הרכב ולא לגרוע מהם בשום דרך והנוסף להוסיף לרעיון העיצובי שהרכב מייצב ותוכנן אליו.

בין אם זה type R , EVO , STI , GTR , GT3RS , LFA, SRT ,AMG black

כנראה בשבילך הכל ליופי(או פוזה...).

פורסם

תוכנן ע"י מהנדסים ומעצבים, אתה אמרת.

הamg בלאק רחבה יותר עקב סרנים רחבים יותר, כל הבודי קיט הזה נועד לתת לרכב מראה יותר אגרסיבי ביחד עם אווירודינמיקה משופרת.

אף אחד לא אמר שספויילר גורע, אמרתי שזה מיותר ברכבים סטנדרטים.

זה חלק מהעיצוב ותורם לאווירודינמקה משופרת, אך הרבה פעמים אתה רואה רכבין כאלה גם משופרים עם הספקים גבוהים מאוד שהורידו את הספויילר, ותתפלא הרכב לא ממריא, מה זה אומר? שספויילר הוא יותר אלמנט עיצובי מאשר שיפור.

עם ספויילר בלי ספויילר ההבדל הוא קטן אלא אם מדובר ברכב שמיועד למסלול.

אני דיברתי על רכבים סטנדרטים ואתה דוחף רכבים שכל העניין שלהם זה לקבוע זמנים מהירים במסלול, בדומה לפורמולה 1.

וזה ממש לא היעוד של איבו ואסתי.

ואני בטוח במאת האחוזים שאם תיקח lfa ותוריד לה את הספויילר לא יקרה כלום, אולי תרוויח מאית שניה אולי תפסיד מאית שניה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

בקשר לAMG, מה שניסיתי לומר לך כבר בתגובה השניה שלי...

לא הטלתי ספק ברכבים עם הספק גבוה והיכולות האוירודינמיות שלהן בלי ספוילר...

אתה צודק בזה שההבדל זניח במכוניות ספורטיביות פחות אבל לא צריך לטעון שזה מיותר לרכבים שלא נועדו למסלול.

אני מסכים שלקיה פיקנטו זה מיותר. אני לא מסכים שלאיבו זה מיותר.

פורסם

למה לא מיותר באיבו?

אישית אני מכיר 2 רכבים בלי ספויילר, נראה לך שהם מרגישים בהבדל?

ואני עוד לא מדבר איתך על איבו סטנדרטיות, אלא על כאלה עם הספק כפול מהמקורי.

טוב דעותינו חלוקות בנושא וזה בסדר, בוא נפסיק פה כי הרסנו לבחור את השרשור.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

שכחתי שלאריק היתה STI שהוא יכול לשלול את מה ש+1000 בעלי STI אומרים (בחו"ל ובארץ) על האפקטים של הורדת הספויילר.

לGTR אין שום ספויילר סולידי ושום נעליים, יש לה ספויילר גבוה, אם הוא יותר גבוה או פחות גבוה זה כבר עניין של גובה הרכב ותכנונו (של הספויילר) לרכב.. (בין אם זה במנהרת אוויר או בשטח) הGTR נמוכה מהSTI ולכן ספויילר גבוה יותר יגרע מהביצועים..

אני לא מבין על מה הדיון המפגר הזה, יש מספיק נושאים שפתחו בחו"ל שבהם הביאו עובדות בשטח..

פורסם
אתה מדבר שטויות כמו ילד בן 18 ואתה לא מבין כלום כנראה אם אתה רק חושב על כוחות סוס, מה עם מומנט? אתה יודע שבגרסה שאתה טוען שחלשה יש מומנט גבוה יחסית למנועי 1.6 מאותם שנים? אתה יודע בכלל למה הונדה הוציאו מנוע חדיש וחלש יותר? אז אני יענה לך שזה בכלל תקני זיהום אויר ועדיין הרבה החלש הזה היה ברשותי והוא היה מעולה ותמיד הרגיש חזק במיוחד בעליות של חיפה

אני מחזק את הדעה של ROEI-A אוהד לי היה גם סיוויק 95 ונסעתי לא מעט על סיוויק 96-00 וכיום אני נוהג בסיוויק 2004 על כולם נסעתי רק בגירסה ידנית ואני יכול לומר לך שההבדל היחיד שבסיוויק בשנות ה90 אתה מרגיש את הכוח יורד לכביש מעצם היותו נמוך אז זה מרגיש לך שהוא יותר מהיר כיום אני נוסע בסיוויק 2004 ידנית ששם המומנט באמת יותר גבוה ובאמת שלא חסר שם שום כוח שיש בסיוויק 96-00

ובקשר לסוסים כן תיתפלא הם בורחים מהאורווה המנוע מהיום שהוא יוצא מהמפעל לא נישאר עם אותו הקומפרסיה כמו שיצא

(ואם אתה כבר מדבר על סוסים לא הייתה קונה רכב אוטומט תאמין לי זה לא משנה הגיר מסרס את המנוע הזה)

Honda civic eg9 manual 1995

Honda civic es1 manual 2004

הונדה הציתה את הדמיון!

היוםMX5 NC1 כי יש חוויות של פעם בחיים!

• תוכן חדש...