Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שכחתי שלאריק היתה STI שהוא יכול לשלול את מה ש+1000 בעלי STI אומרים (בחו"ל ובארץ) על האפקטים של הורדת הספויילר.

לGTR אין שום ספויילר סולידי ושום נעליים, יש לה ספויילר גבוה, אם הוא יותר גבוה או פחות גבוה זה כבר עניין של גובה הרכב ותכנונו (של הספויילר) לרכב.. (בין אם זה במנהרת אוויר או בשטח) הGTR נמוכה מהSTI ולכן ספויילר גבוה יותר יגרע מהביצועים..

אני לא מבין על מה הדיון המפגר הזה, יש מספיק נושאים שפתחו בחו"ל שבהם הביאו עובדות בשטח..

Sti לא.

בgt לא הרגשתי בהבדל, ושם גם הספויילר הוא ספסל.

וכן לgtr ספויילר נמוך.

בקיצור אתה לא מכיר אותי ולא יודע מה אני יודע, אז תירגע כי אני לא חייב לך כלום בפעם האחרונה שבדקתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אין לך מושג על מה אתה מדבר, בזה נגמר הסיפור.. להבא, תעשה חיפוש באינטרנט ותקרא חוות דעת של מומחים.

לילה טוב..

נ.ב ההגנה היא ההתקפה הכי טובה

פורסם

אה, כי חיפוש באינטרנט זה תחליף לניסיון, טוב לדעת.

תשב כל היום בפורמים ותקרא שטויות ותמשיך לחשוב שאתה יודע יותר טוב מכולם, גבר גבר.

נב, gt בלי ספויילר על 250 יציבה כמו על מסילות.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם
עידן טען שאין גרמנייה עם ספוילר גבוה, הוכחתי אחרת.

לא הוכחת פה כלום חבר, זה שציינת 2 דגמים קיצוניים לא מחזק את הטיעון שלך ידידי כי אלה מכוניות (גם הבימר וגם המרצדס) שניתן להזמין אותן בלי הכנף שמלכתחילה התווספה כעוד מוטיב עיצובי לבדל אותה מהגרסה הרגילה, במקרה של המרצדס לבדל אותה מה-C63 AMG ובמקרה של הבימר לבדל אותה מה-M3 E92.

אתה כן צודק בכך שהן מכוניות כביש יומיומיות לחלוטין, 2 בחורים שאני מכיר עם Black Edition חדשות עושים ברכב שימוש יומיומי.

מעבר לזה, בלא מעט רכבים ספורטיביים אכן יהיה ספוילר מסיבה פשוטה- זה בהחלט מוטיב ספורטיבי מבחינת מראה וכאמור עוזר ליצרן לבדל את הגרסה הספורטיבית של הדגם מהגרסאות הרגילות.

לא תמיד הספוילר שם כדי לתת אפקט דינמי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

חזרתי 3 עמודים אחורה כדי לנסות להבין איך לעזאזל זה הפך לדיון על ספוילרים!?!, למי לעזאזל אכפת מה המטרה של חתיכת הפח המטורללת שמחוברת על הבגא'ז של חלק מהמכוניות היום חוץ מלהגביל במקצת את שדה הראיה לאחור?.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תוכן חדש...