Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4588 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

לפותח השרשור ולכל בעלי ההונדה , אני תמיד אוהב לעזור למי שיש רכב זהה או הונדה .

אחלה רכב עם אחלה בסיס לשיפורים קוסמטיים ופניימים לרכב ידני

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אחלה תוצאות ( עדיין בהלם שזה קרה לפנסים - גם שלי 2007 והם מנצנצים מאז ומתמיד)

אחלה רכב - מלא מלא מלא אפשרויות לשיפור !

הנה כמה תמונות של הרכב שלי אם בא לך לקחת רעיונות קצת :

5290b32f5d1a5.jpg

5290b32f69f68.jpg

ועוד הרבה :)

מאיפה הבאתה את הספויילר? ראיתי באיביי כאלה, ואני חושב שזה יפה מאוד על הרכב.

אני רוצה שההונדה שלי תראה ככה

800px-2007_Honda_Civic_TypeR_01.JPG :

800px-2007_Honda_Civic_TypeR_02.JPG

ויש גם פנסים כאלה באיביי

$%28KGrHqNHJBEE7%29%29HtcwUBPEpWCr26%21%7E%7E60_1.JPG

HONDA CIVIC SEDAN 07 1.8 VTEC 140 HP

פורסם
אכן הרכב שלך מצוין! נראה מצוין ועם טאצ'ים יותר יוקרתיים מאשר רכב משפחתי מהשורה סטייל מאזדה 3.

החיים הם נורא דינמיים ואי אפשר באמת לדעת מה יהיה אבל לפי התכנון גם הרכב הבא שלי יהיה סיוויק,

אצלי התכנון הוא יותר לכיוון ה- 2006 דור אחד לפני הצורה של הסיוויק שלך.

מחכה לעוד עידכונים!

אני גם חשבתי פעם על מודל 2005-2006 אבל הם הרבה יותר חלשות מהדגם שיש לך עכשיו, ואם תקנה הונדה מהמודל הזה אתה לא תשתדרג אלה תרד ברמה.

ואתה לא יודע כמה שזה מבאס לרדת בכוח של הרכב, אחרי שהתרגלתה וכוח מסויים.

גם אם יהיה לי את הרכב הכי יפה בעולם אבל הוא יהיה חלש זה לא שווה כלום.

ואכן היה לי את הגולף 1.6 בין היפות שיש, אבל מה האוטו היה חלש אז זה הוריד לי את כל החשק, ומכרתי אותה מהר מאוד

הינה תמונה של הגולף שהייתה לי (כניראה שחלק כבר ראו אותה)

trmf.jpg

פורסם

תלוי באיזה רכב, אבל בהונדות באמת אין כמו צבע לבן.

חברה, מסתבר שהפוליש שעשיתי לא היה כל כך מוצלח, ויש לי שריטות על הפנסים, גילתי את זה רק בחושך שהפנסים דלוקים ממש רואים את השריטות, לא עבדתי בצורה מקצועית, לא ניקיתי את האזור כמו שצריך וכניראה בגלל זה זה קרה, גם הפדים שיש ברשותי כניראה לא איכותים, אני עכשיו רוצה לקנות פדים איכותים ולסדר את זה.

27iz.jpg

פורסם

בעיניי, הספויילרים המוגזמים האלה כשמם כן הם- הורסים. (ולא במובן של "הורסים את הבריאות").

הופכים את הרכב ממשהו אלגנטי ועוצמתי, לצעצוע מגוחך של ערסים. בעיקר בתוספת של מדבקת Type R על סיויק סטנדרטית, חזקה ככל שתהיה.

לדעתי- שמור על המקוריות, שפר באלמנטים אלגנטיים (הפנסים האחוריים שהבאת כדוגמא, למשל), ואל תעשה ממנה צעצוע מופרז.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

אז כל מי שקונה סיוויק טייפ אר הוא ערס בגלל שזה מגיע עם ספוילר ? כנל מיצובישי איבו.?

שמדובר בתוספת מקורית ייעודית לרכב אני לא מסכים איתך .

חזרתי מסין והיו שם המון civic fd2 זה הדגם של הטייפ אר סדאן.

הסינים האלה... ערסים.

פורסם
בעיניי, הספויילרים המוגזמים האלה כשמם כן הם- הורסים. (ולא במובן של "הורסים את הבריאות").

הופכים את הרכב ממשהו אלגנטי ועוצמתי, לצעצוע מגוחך של ערסים. בעיקר בתוספת של מדבקת Type R על סיויק סטנדרטית, חזקה ככל שתהיה.

לדעתי- שמור על המקוריות, שפר באלמנטים אלגנטיים (הפנסים האחוריים שהבאת כדוגמא, למשל), ואל תעשה ממנה צעצוע מופרז.

אני אוהב תוספות איכותיות, לא כאלה זולות שבדרך כלל גם לא ניראים טוב על הרכב, אבל הספויילר הזה מוסיף הרבה יופי לרכב לפי דעתי.

זה לא עניין של ערסים, ערבים, או ילדותי, זה עניין של טעם אישי, יש כאלה שאוהבים ויש כאלה שלא.

פורסם
אכן הרכב שלך מצוין! נראה מצוין ועם טאצ'ים יותר יוקרתיים מאשר רכב משפחתי מהשורה סטייל מאזדה 3.

החיים הם נורא דינמיים ואי אפשר באמת לדעת מה יהיה אבל לפי התכנון גם הרכב הבא שלי יהיה סיוויק,

אצלי התכנון הוא יותר לכיוון ה- 2006 דור אחד לפני הצורה של הסיוויק שלך.

מחכה לעוד עידכונים!

אני גם חשבתי פעם על מודל 2005-2006 אבל הם הרבה יותר חלשות מהדגם שיש לך עכשיו, ואם תקנה הונדה מהמודל הזה אתה לא תשתדרג אלה תרד ברמה.

ואכן היה לי את הגולף 1.6 בין היפות שיש, אבל מה האוטו היה חלש אז זה הוריד לי את כל החשק, ומכרתי אותה מהר מאוד

trmf.jpg

אני מבין את דעתך.

אני לא בן אדם של כוח.

כלומר גם לי יש גבולות אבל כוח פשוט לא מדבר אלי.

אני מאלה שאוהבים להנות מהנסיעה ופחות ללחוץ על הגז,

אני אומר את זה כאחד שנוהג גם ברנו קנגו טורבו דיזל עם 70 כ''ס.

אני נוסע ביום יום על המון מכוניות ולא סובל ולא מתלונן בכובד של הפורד פוקוס דור קודם (ובהחלט מרגיש בכך),

ולא מתלונן כובד של הפלואנס בנזין וממש לא מפריע לי שהקנגו שלי בעלת 70 כ''ס זוז בלבד,

אני פשוט מתגאה לנהוג אותה ונהנה מהנסיעה השלבה והרגועה שלי.

כך זה כיום עם הסיוויק שלי שהיא מאוד חזקה, בעלת 125 כ''ס למשקל כל כך נמוך וגם זה גם יהיה

עם הסיוויק הבאה שלי.

הסיוויק כמו שלך היא פשוט כבדה עלי מבחינת טיפולים ואחזקה, הטיפולים יקרים משמעותית מהסיוויק 2006 צורה ישנה

וגם המחיר שונה מאוד.

שלומי.

פורסם

אני מבין את דעתך.

אני לא בן אדם של כוח.

כלומר גם לי יש גבולות אבל כוח פשוט לא מדבר אלי.

אני מאלה שאוהבים להנות מהנסיעה ופחות ללחוץ על הגז,

אני אומר את זה כאחד שנוהג גם ברנו קנגו טורבו דיזל עם 70 כ''ס.

אני נוסע ביום יום על המון מכוניות ולא סובל ולא מתלונן בכובד של הפורד פוקוס דור קודם (ובהחלט מרגיש בכך),

ולא מתלונן כובד של הפלואנס בנזין וממש לא מפריע לי שהקנגו שלי בעלת 70 כ''ס זוז בלבד,

אני פשוט מתגאה לנהוג אותה ונהנה מהנסיעה השלבה והרגועה שלי.

כך זה כיום עם הסיוויק שלי שהיא מאוד חזקה, בעלת 125 כ''ס למשקל כל כך נמוך וגם זה גם יהיה

עם הסיוויק הבאה שלי.

הסיוויק כמו שלך היא פשוט כבדה עלי מבחינת טיפולים ואחזקה, הטיפולים יקרים משמעותית מהסיוויק 2006 צורה ישנה

וגם המחיר שונה מאוד.

אז אין ספק שהיא תתאים לך, לך על דגם 2005-2006 זה הדגם עם הפנסים היפים, האוטו ניראה לא רע, אבל פנים הרכב עדיין ניראה קצת מיושן לפי דעתי.

אתה יכול לחפש גם הונדה כמו שלי מודל 2006, עכשיו אני רואה ביד 2 במחירים החל מ 42 אלף ומעלה, אני אומר לך זה עולם אחר הרכב הזה.

אני גם לא כל כך יכול להרשות לעצמי להחזיק רכבים כאלה, אבל בכל זאת אני מרשה לעצמי, וזה לא הבדל כל כך גדול במחיר בין סיויק 2006 הצורה הישנה לבין סיויק 2006 הצורה החדשה, הבדל של 10 אלף, ויש לך רכב שונה לגמרה, אז ביטוח קצת יקר יותר וטיפולים קצת יקרים יותר, אבל ביטוח זה פעם בשנה, וטיפולים זה פעם בתקופה, אז אפשר להסתדר.

פורסם

כמו שהצלחתי להקנות לסיוויק שלי מראה יותר מתקדם אני מבטיח לך שגם בסיוויק הבאה כך זה יהיה.

שוב, מפאת אילוצים כספיים של טיפולים ואחזקה יקרים ועלות הרכב יקרה לכשעצמה אני הולך

על ה- 2006 צורה ישנה והיא תהיה לא פחות מיוחדת.

אני הולך אך ורק על ה- EX- עם הג'אנטים המאוד נאים, סאן רוף ופנסי ערפל.

הרכב הולך לקבל כיסויי עור איכותיים ביותר, ציפוי עור אמיתי להגה, לידית הילוכים ולבלם היד,

קסנון, וזה רק על קצה המזלג, אני מבטיח לך.

כך נראית הסיוויק שאני מעוניין בה (קרדיט לפורום הונדה על התמונה):

30w74r949hurte1jllsv.jpg

שלומי.

פורסם
אז כל מי שקונה סיוויק טייפ אר הוא ערס בגלל שזה מגיע עם ספוילר ? כנל מיצובישי איבו.?

הסינים האלה... ערסים.

אם זה בא מקורי, אז זה כבר באמת עניין של הטעם של היצרן... לו אני הייתי יכולה ורוצה לקנות Type R, הייתי מעדיפה להוריד את הספויילר (ולתת אותו במתנה למי שאוהב, או מחפש ספסל לגינה). לטעמי זה יותר מדי מצועצע, גורע מהאלגנטיות של הרכב, ובעיקר מושך תשומת לב מהסוג הלא נכון.

ומי אמר שלסינים יש טעם טוב...? :)

מסכימה שזה עניין של טעם, לטעמי זה לא. הבעתי את הדיעה שלי ולו רק למטרת איזון השרשור. יעשה הפות"ש כרצונו ברכבו.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

הסינים האלה... ערסים.

תבין,שזה יושב על טייפ R איבו או STI,זה מגיע מקורי ומתאים לעיצוב הכללי המנופח יותר של הרכב,שזה יושב על סיוויק סדאן עם מדבקות טייפ R זה פשוט עצוב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...