Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משאבת בלם מרכזית פז'ו 307 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב לכולם.

לאישתי ברכב נעלם נוזל הבלמים, לאחר בדיקה נאמר לי שהנזילה היא מתוך משאבת הבלמם המרכית.

בחברה רוצים 1500 רק על המשאבה, ומפירוק 500.

בפירוק יש להם של מודלים 2005 ו 2007 אבל לא של 06.

מישהו יודע אם זו אותה המשאבה?

תודה

פורסם

פנה לאורן שירותי רכב לקבלת שירות במחיר הוגן יותר ובצורה מקצועית. אורן הינו חבר הפורום, ובעל מוסך מתמחה לדגמי פיג'ו סיטרואן.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
בוקר טוב לכולם.

לאישתי ברכב נעלם נוזל הבלמים, לאחר בדיקה נאמר לי שהנזילה היא מתוך משאבת הבלמם המרכית.

בחברה רוצים 1500 רק על המשאבה, ומפירוק 500.

בפירוק יש להם של מודלים 2005 ו 2007 אבל לא של 06.

מישהו יודע אם זו אותה המשאבה?

תודה

שלום

בשנים האלה מופיעים מספר סוגים של משאבות, אם תתן לי מספר שילדה של הרכב תוכל לקבל פרטים מדויקים.

פורסם

שנת היצור של הרכב שלך היא שנה שבה בוצעה מתיחת פנים ונמכרו גם מכוניות מהצורה הקודמת וגם מכוניות מהצורה המתוחה\חדשה יותר. האם הרכב שלך הוא מהצורה הקודמת או המתוחה ?

אם מהצורה הקודמת, סביר שמודל 2005 יתאים (צריך לבדוק מק"טים), אם מהצורה החדשה, מודל 2007 אמור להתאים (גם כאן צריך לבדוק מק"טים).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• ספונסר פורום
פורסם

לדעתי,שאלת ההתאמה לא חשובה, לא הייתי מרכיב משומשת. המשאבות האלו מתקלקלות בקצב גבוה, חדש מקורי עולה 1320.

אורן

פורסם

מה "מיוחד" כל כך במשאבות האלו שהן מתקלקלות מהר יחסית ?

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
לדעתי,שאלת ההתאמה לא חשובה, לא הייתי מרכיב משומשת. המשאבות האלו מתקלקלות בקצב גבוה, חדש מקורי עולה 1320.

אורן

אפשר אולי לשפץ אצל שולמן או המדביק אני מניח שזה יצא הרבה יותר זול וגם אולי יחזיק יותר זמן מאשר משאבה חדשה אם אתה אומר שהם לא משהו

• ספונסר פורום
פורסם

המשאבות האלו לא ניתנות לשיפוץ, ניסיתי אצל כל משפץ בלמים.

ניתן להזמין מחו"ל בעלות של כ 100 יורו.

• ספונסר פורום
פורסם

המשאבה מתוצרת בוש,לדיקו יבאו מספר משאבות כאלו לפני כשנה, ומאז הפסיקו לייבא.

אין חליפי בארץ .

אורן

• תוכן חדש...