Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4626 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני רק שאלה- איך אתה יודע שהוא שמן?:lol::lol::lol:

אפשר לשמוע עליו שהוא שמן, סמוך עליי, יש לי יכולות בתחום

נכון שזה מעצבן, אבל אני בסך הכל מנתק ושוכח, בשביל זה להעלות את לחץ הדם לשמיים?

כי מתקשרים אליי כמה פעמים ביום ועכשיו גם למשרד, יש לי חברים בחו"ל ואני לא יכול לדעת אם מישהו מהם ניסה להתקשר או ששוב מטרידים אותי

וגם לי יש שאלה, איך אתה יודע שהוא דוס?

חוץ מזה הכתיבה שלך מאד מגעיל, מה זה קשור לדת, ומה עם כל הטלפונים של הסקרים, האם זה קשור לחילונים, אסור לקשר מעשה של מישהו ספציפי לקבוצה שלמה.

איך אני יודע שהוא דוס? אולי כי הוא רוצה שאתרום למר"ן, לספר תורה, לעילוי נשמתו ושהוא יחשוב עליי שם למעלה.

"חוץ מזה הכתיבה שלך מאד מגעיל" - תגיד, זה בעברית? הכתיבה שלי מצוינת, תודה.

סבא שלי רב, גדול אפילו, אבל הוא לא מתקרב לבהמיות של העדר הזה, הוא לעומת רובם, מאמין בערכים של צניעות ודרך ארץ, אין לו שום דבר חדש או נוצץ, זה לא מעניין אותו אפילו, את כל המעט שיש לו הוא תורם בסתר, מלבד ספר תורה שהוא תרם לזכרה של סבתי, אל תבוא להרצות לי על הגנבים האלה, אני רואה אותם מזדנבים לביתו רק בכדי להרוויח כמה שטרות כי הוא ידוע בתרומות שלו.

והוא מקבל אותנו כמו שאנחנו למרות שאנו אכבר חילוניים, איך?

הסקרים לא אונסים אותי טלפונית כמוהם, לא שאני מרוצה מזה, אבל עדיין.

וכן, אין כתובת לתרומות, השמן אומר בסוף ללחוץ על הסיפרה "1" וזה מעביר אותך לפוסטמה, וברגע שהפוסטמה מבינה שלא באת לתרום - היא מנתקת בפרצוף.

כבר חתמתי...

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הטלפונים מתחלקים שווה, בין ההרזיות לישיבות ולקברים

זה אומר שבבסיס נתונים שלהם אתה רשום כדוס, שמן ומת.

לפתח השרשור, פעם הבאה תשאל את המתרימה מה היא לובשת ומה היא מוכנה לעשות עבור תרומה, אולי יוציאו אותך מהרשימה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

איך אני יודע שהוא דוס? אולי כי הוא רוצה שאתרום למר"ן, לספר תורה, לעילוי נשמתו ושהוא יחשוב עליי שם למעלה.

"חוץ מזה הכתיבה שלך מאד מגעיל" - תגיד, זה בעברית? הכתיבה שלי מצוינת, תודה.

סבא שלי רב, גדול אפילו, אבל הוא לא מתקרב לבהמיות של העדר הזה, הוא לעומת רובם, מאמין בערכים של צניעות ודרך ארץ, אין לו שום דבר חדש או נוצץ, זה לא מעניין אותו אפילו, את כל המעט שיש לו הוא תורם בסתר, מלבד ספר תורה שהוא תרם לזכרה של סבתי, אל תבוא להרצות לי על הגנבים האלה, אני רואה אותם מזדנבים לביתו רק בכדי להרוויח כמה שטרות כי הוא ידוע בתרומות שלו.

והוא מקבל אותנו כמו שאנחנו למרות שאנו אכבר חילוניים, איך?

הסקרים לא אונסים אותי טלפונית כמוהם, לא שאני מרוצה מזה, אבל עדיין.

וכן, אין כתובת לתרומות, השמן אומר בסוף ללחוץ על הסיפרה "1" וזה מעביר אותך לפוסטמה, וברגע שהפוסטמה מבינה שלא באת לתרום - היא מנתקת בפרצוף.

אני סובר כמוך שאסור להטריד אנשים הטלפון, ואני גם סובל מזה, ואני גם חושב שיש כנראה גניבות שם (אולי) וכמובן לא תורם שם שקל, אבל למה לקשר את זה לדת, האם ככה כתוב בתורה לעשות? נכון שהוא כנראה לובש כמו דתי, האם אחרי הרציחות שקורה לצערינו במדינה, תכתוב בכותרת "האם גם לכם נמאס מהחילונים הרוצחים?" אז למה לא היה מספיק לכתוב "האם גם אתם מוטרדים בטלפון ע"י אנשים שרוצים את כספכם?" בשביל מה הייתה צריך להכניס המילה "דוסים" גם אם הייתה כותב "דתיים" אז זה היה מיותר, כ"ש המילה "דוסים" שזה גם סגנון של זלזול, האם זה לא גזעני, האם זה לא הגיע משנאה?
פורסם

כמה אנרגיה ושנאה על כלום. פשוט תנתק.

למה לא היה מספיק לכתוב "האם גם אתם מוטרדים בטלפון ע"י אנשים שרוצים את כספכם?" בשביל מה הייתה צריך להכניס המילה "דוסים" גם אם הייתה כותב "דתיים" אז זה היה מיותר, כ"ש המילה "דוסים" שזה גם סגנון של זלזול, האם זה לא גזעני, האם זה לא הגיע משנאה?

ערכתי את הכותרת לפני שראיתי את ההודעה שלך. טוב לדעת שלא רק לי זה הפריע.

(אני חילוני, אם זה משנה משהו).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

כל הכבוד לך, אני מעריך את זה מאד.

(אני דתי, אם זה משנה משהו)

פורסם

כשמתקשרים אליך שבע פעמים ביום, זה מאוד מאוד מרגיז. זה לא "כלום".

ודוסים זו לא מילת גנאי. הדוסים שאני מכיר מתייחסים לעצמם כ-"דוסים"... וזה רלוונטי כשמה שמתקשרים אליו זה ספר תורה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אותי מעציב שמתקשרים כדי לבקש בקשות מאנשים זרים לתרום לספר תורה, בעוד שאני מכיר משפחה שגנבו את הספר תורה שהם תרמו מכספם האישי בלבד לזכר הבן שלהם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לפתח השרשור, פעם הבאה תשאל את המתרימה מה היא לובשת ומה היא מוכנה לעשות עבור תרומה, אולי יוציאו אותך מהרשימה.

אחלה רעיון! אבל..

פשוט תנתק.

:mm_yeah:

מאז שהפסקתי לענות למספרים חסומים\כל מספר אחר שאני לא מכיר ולא קיים באנשי הקשר - חיי הפכו רגועים יותר :)

מגניב לגרור את הלחצן האדום לשם שינוי במקום את הירוק :lol:

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ראשית, כפי שאמרתי נולדתי וגדלתי כדוס. חצי ממשפחתי דוסים וכפי שאמרו פה, רובם מתייחסים לעצמם כך ולא רואים את המילה הזאת כפוגענית.

אני עובד בתאגיד שבו יש מרכזיות ולכן רוב שיחות הטלפון שאני מקבל הן חסויות או מספרים כללים, אני לא יכול להרשות לעצמי לסנן.

סקרים ושאר המטרידים מרימים אלייך טלפון ויש נציג בצד השני ולא הקלטה שחוזרת על עצמה כמה פעמים ביום.

אז כן, זה מאד מפריע לי, לסקר או קידום מכירות אני אומר לנציג שאני לא מעוניין ולא אהיה מעוניין בעתיד.

אם אתה בתור אדם דתי היית נתקל כמה פעמים ביום כולל בשבת בטלפון שבו הקלטה הקוראת לך לאכול חזיר ולהדליק אש בשבת ולא נותנת לך הזדמנות לענות או לדבר עם נציג ולדרוש שיורידו אותך מהרשימה, יש לי הרגשה שהיית פותח שרשור עם כותרת יותר זוועתית, אולי לא פה אלא בפורום של דתיים, אבל תאמין לי שלחץ הדם שלך היה בעננים גם.

לא נתקלתי בהקלטות משום גורם אחר ולא נתקלתי באף גורם שמטריד אותי בתדירות ובהיקף כמוהם ולכן הכותרת הממוקדת. כמו כן, הבנת שאין לי אפשרות לסנן אלא לענות בכל פעם ולהתעצבן מחדש.

אז המנהל ששינה את הכותרת פיספס את הפואנטה שלי, אבל הוא לובש את המכנסיים כאן ככה שאין לי מה לעשות בנידון, אפילו שאני קרוב יותר בהרבה לקבוצה הזאת ממנו.

זאת ההודעה הראשונה שאני שולח מהנייד ( באמצע שיעור במקום ללמוד ) אז סלחו לי על טעויות כאלה ואחרות, קשה לראות מה כתבתי כך.

כבר חתמתי...

פורסם

אין שום גנאי במילה "דוסים". הדוסים שאני מכיר מכנים את עצמם כך.

הוספה עקבית של המספרים לרשימת החשודים באנדרויד 4.0 ומעלה עוזרת במידה ניכרת.

לקח לי זמן לסנן את הטלפונים מבריטניה (קידומת 044), אבל אחרי קצת מחשבה הגעתי למסקנה

שתושבי בריטניה הבודדים שאני מכיר לא יודעים את הטלפון שלי וגם אילו ידעו, בחיים לא היו מתקשרים אליי...

קצת מביך להתעלם ממדינה שלמה, אבל ככה זה.

כל קשר בין מוכרי שמן הנחשים העלובים האלה לאלוהים או לאמונה או לתנ"ך הוא מקרי בהחלט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

המילה דוס מקורה באידיש ופירושה פשוט "דתי". חברים ומשפחה דתיים (מזרוחניקים) משתמשים במילה ללא הרף.

לעניין השיחות הטרדה האלה, אם נחה עלי הרוח אני שם את הנייד או השפופ על השולחן, מחכה שיגידו איזה מספר מסיר אותי מרשימת התפוצה ומקיש. זהו. לרוב אני פשוט מנתק מיד.

מה שמזכיר לי - אמש התקשרה אלי איזו פוסטמה מהוט, פתחה ואמרה "עם מי אני מדברת?"... שאלתי למי היא התקשרה אז היא החלה בפיץ' המכירה שלה. אמרתי לא מעוניין, אל תתקשרו יותר וניתקתי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
אין שום גנאי במילה "דוסים". הדוסים שאני מכיר מכנים את עצמם כך.

הוספה עקבית של המספרים לרשימת החשודים באנדרויד 4.0 ומעלה עוזרת במידה ניכרת.

לקח לי זמן לסנן את הטלפונים מבריטניה (קידומת 044), אבל אחרי קצת מחשבה הגעתי למסקנה

שתושבי בריטניה הבודדים שאני מכיר לא יודעים את הטלפון שלי וגם אילו ידעו, בחיים לא היו מתקשרים אליי...

קצת מביך להתעלם ממדינה שלמה, אבל ככה זה.

כל קשר בין מוכרי שמן הנחשים העלובים האלה לאלוהים או לאמונה או לתנ"ך הוא מקרי בהחלט.

המילה דוס מקורה באידיש ופירושה פשוט "דתי". חברים ומשפחה דתיים (מזרוחניקים) משתמשים במילה ללא הרף.

לעניין השיחות הטרדה האלה, אם נחה עלי הרוח אני שם את הנייד או השפופ על השולחן, מחכה שיגידו איזה מספר מסיר אותי מרשימת התפוצה ומקיש. זהו. לרוב אני פשוט מנתק מיד.

מה שמזכיר לי - אמש התקשרה אלי איזו פוסטמה מהוט, פתחה ואמרה "עם מי אני מדברת?"... שאלתי למי היא התקשרה אז היא החלה בפיץ' המכירה שלה. אמרתי לא מעוניין, אל תתקשרו יותר וניתקתי.

אוי! צדיקים! תודה לכם על מפגן האמון :mm_yeah:

מי שטרח באמת לקרוא את מה שכתבתי ולא רץ ישר להיפגע ולחפש איפה אני טועה ולמה אני לא צודק, לא יפספס את הפואנטה שאני כבר מוטרד זמן רב ועצבני בצדק מהנושא.

רז, הכותרת מטעה ואסביר,

סקרים לא רוצים את כספי, הם רוצים את זמני (וגם את זה לא יקבלו, כי יש מעט)

שאר המטרידים (הוט/ביטוחים וכדומה) אמנם רוצים את כספי, אבל לפחות הם מציעים מוצר בתמורה (אם הוא טוב או לא, אפשר להתווכח על זה)

כאן מדובר רק ברצון לקחת את כספי ועוד עבור מי!

עבור "רב גדול", מה גדול ברב שאומר שהיהודים שמתו בשואה חוטאו? שרוב משפחתי נרצחה שם וכולם היו יראי שמיים.

מה גדול ברב שאומר שצריך לעשות משתה לאחר שיהודיה מסויימת תמות?

מה גדול ברב שטוען שיהודי אחר הוא שטן?

זה מה שהכי מעצבן אותי, שרוצים שאני אתרום עבורו ועוד מעזים לכנות אותו גדול, שאת זה יספרו לשטופי המוח מרצון, לא לי!

סבי אדם דתי מאד ואדוק מעין כמותו, אבל הוא בחיים לא הוא מילה אחת (כן, אפילו לא אחת) רעה בחייו, לא רק שבחיים לא אמר מילים קלות כגון טיפש, הוא אפילו לא אמר על אדם שהוא רע, הכי קרוב שלו זה "לא טוב", על זה אני גדלתי וזאת היהדות שאותי לימדו, צניעות, צדקה ודרך ארץ ולצערי הרב, מעטים הם מחובשי הכיפות שמתאימים למסגרת הזאת.

אני לא פתחתי את השרשור בשביל לריב/להתווכח או שיאשימו אותי בגזענות, סך הכל קיוויתי שיש כאן עוד מישהו שהוטרד כמוני מזה ומצא דרך להיפטר מזה לצמיתות.

כמו שאמרתי, אין מספר בסוף, יש רק מוזיקה חרדית, הבחור אומר ללחוץ על הסיפרה "1" וזה מעביר אותך לפקידה, ברגע שהיא מבינה שאתה לא לחצת אחד בשביל לתרום אתה מקבל ניתוק בפנים, סמכו עליי, ניסיתי כבר כמה פעמים.

בפעם האחרונה לחצתי 1, שמעתי שלום, וישר שאגתי "תסירו אותי או שאני תובע", לא סיימתי את המשפט וכבר היה "טוווווווווו" (צליל ניתוק).

איך אני מוצא את הארגון שאוגר את הכסף עבור ספר תורה לקבר שעושים ל"רב" הזה (עובדיה יוסף למי שלא הבין עד כה), אני מעוניין לומר להם את דעתי ולהבהיר להם את החוק בנושא!

עבור ספר תורה MY ASS, אני יודע טוב מאד שזה ילך רק לאנשים שלא מגיע להם וחיים על השקרים האלה.

מי שרוצה באמת לתרום עבורו ומעריך אותו, היה עושה זאת כבר, למה להטריד את כל ארץ ישראל על רוב חילוניה?!?

כבר חתמתי...

פורסם

אתה יודע איך מתחיל ספר בישול של מרוקאית? "קודם כול תירגעי!"

חבל על הבריאות שלך, פעל באופן מכאני:

- מספר חסוי? אל תענה.

- מספר בחול ממדינה שאין לך שום קשר אתה? אל תענה. יש קרובים בחול? זכור את הקידומת שלהם.

- נפל עליך מוכר שמן נחשים? נתק מיד בהישמע המוסיקה ובאותו רגע סמן כחסום.

כמה שפחות אינטרקציה, בקיצור.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לי באמצע העבודה עסוק בדברים שלי והם מתקשרים וכל פעם אותה הקלטה מפגרת, מנסה לחזור לשם אי-אפשר, שולחים לי SMS של הלוואות או תרומות מעדכנים אותי כמה אחוזים הצביעו בבחירות אני לא יודע כבר לא קורא אותן חלאס!

ממתי דוסים זאת מילת גנאי? דוסים שאני מכיר קוראים לעצמם דוסים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• תוכן חדש...