Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4623 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לטלפון הביתי כבר מזמן הפסקתי לענות.. 90% מהשיחות זה ספאם,

לאחרונה באמת התופעה של המספרים מחו"ל תפחה,

למה שחברות הסלולר לא ירימו את הכפפה?,

מדוע הם לא מבצעים חסימה אוטומטית..?

כמו ספאם בדואר האלקטרוני לאחר X דיווחים המייל נכנס "לרשימה שחורה",

מה נסגר מתי ילמדו בארץ לעשות קצת מעבר עבור הלקוח:evil:

הורדתי עכשיו את האפליקציה לאנדרואיד "Mr.Number" שאמורה לחסום שיחות ו סמס

המלצות? מישהו ניסה?

פורסם

מה שמזכיר לי - אמש התקשרה אלי איזו פוסטמה מהוט, פתחה ואמרה "עם מי אני מדברת?"... שאלתי למי היא התקשרה אז היא החלה בפיץ' המכירה שלה. אמרתי לא מעוניין, אל תתקשרו יותר וניתקתי.

לך לפחות היא לא סיפרה בגאווה שהם יצאו במקום השלישי מבין חברות הטלויזיה בשירות (ובהתחשב בעובדה שיש רק 4 שאחת מהן היא רשות השידור אז ממש אין מה להתגאות בזה).

אוי! צדיקים! תודה לכם על מפגן האמון :mm_yeah:

מי שטרח באמת לקרוא את מה שכתבתי ולא רץ ישר להיפגע ולחפש איפה אני טועה ולמה אני לא צודק, לא יפספס את הפואנטה שאני כבר מוטרד זמן רב ועצבני בצדק מהנושא.

רז, הכותרת מטעה ואסביר,

סקרים לא רוצים את כספי, הם רוצים את זמני (וגם את זה לא יקבלו, כי יש מעט)

שאר המטרידים (הוט/ביטוחים וכדומה) אמנם רוצים את כספי, אבל לפחות הם מציעים מוצר בתמורה (אם הוא טוב או לא, אפשר להתווכח על זה)

כאן מדובר רק ברצון לקחת את כספי ועוד עבור מי!

עבור "רב גדול", מה גדול ברב שאומר שהיהודים שמתו בשואה חוטאו? שרוב משפחתי נרצחה שם וכולם היו יראי שמיים.

מה גדול ברב שאומר שצריך לעשות משתה לאחר שיהודיה מסויימת תמות?

מה גדול ברב שטוען שיהודי אחר הוא שטן?

זה מה שהכי מעצבן אותי, שרוצים שאני אתרום עבורו ועוד מעזים לכנות אותו גדול, שאת זה יספרו לשטופי המוח מרצון, לא לי!

סבי אדם דתי מאד ואדוק מעין כמותו, אבל הוא בחיים לא הוא מילה אחת (כן, אפילו לא אחת) רעה בחייו, לא רק שבחיים לא אמר מילים קלות כגון טיפש, הוא אפילו לא אמר על אדם שהוא רע, הכי קרוב שלו זה "לא טוב", על זה אני גדלתי וזאת היהדות שאותי לימדו, צניעות, צדקה ודרך ארץ ולצערי הרב, מעטים הם מחובשי הכיפות שמתאימים למסגרת הזאת.

אני לא פתחתי את השרשור בשביל לריב/להתווכח או שיאשימו אותי בגזענות, סך הכל קיוויתי שיש כאן עוד מישהו שהוטרד כמוני מזה ומצא דרך להיפטר מזה לצמיתות.

כמו שאמרתי, אין מספר בסוף, יש רק מוזיקה חרדית, הבחור אומר ללחוץ על הסיפרה "1" וזה מעביר אותך לפקידה, ברגע שהיא מבינה שאתה לא לחצת אחד בשביל לתרום אתה מקבל ניתוק בפנים, סמכו עליי, ניסיתי כבר כמה פעמים.

בפעם האחרונה לחצתי 1, שמעתי שלום, וישר שאגתי "תסירו אותי או שאני תובע", לא סיימתי את המשפט וכבר היה "טוווווווווו" (צליל ניתוק).

איך אני מוצא את הארגון שאוגר את הכסף עבור ספר תורה לקבר שעושים ל"רב" הזה (עובדיה יוסף למי שלא הבין עד כה), אני מעוניין לומר להם את דעתי ולהבהיר להם את החוק בנושא!

עבור ספר תורה MY ASS, אני יודע טוב מאד שזה ילך רק לאנשים שלא מגיע להם וחיים על השקרים האלה.

מי שרוצה באמת לתרום עבורו ומעריך אותו, היה עושה זאת כבר, למה להטריד את כל ארץ ישראל על רוב חילוניה?!?

הם כן מנסים למכור לך מוצר. זה שמדובר בניסיון למכור קונדום לאפיפיור זה כבר סיפור אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

מי שכותב ספר תורה לזכר הרב עובדיה הוא ארגון "חסדי נעמי".

אם מתקשרים אליך ומזדהים מארגון אחר, סימן שעובדים עליך והכסף שלך יילך לכיס של איזה נוכל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

כי גם אני יכול להקשר אליך ולהגיד שאני תורם ספר לעילוי הרב עובדיה.

אפילו לשים זקן וציצית ולבוא אליך לבית ולספר לך סיפורים.

הרבה אנשים מנצלים היום את הדת בשביל מעשי שרלטנות.

פורסם
כי גם אני יכול להקשר אליך ולהגיד שאני תורם ספר לעילוי הרב עובדיה.

אפילו לשים זקן וציצית ולבוא אליך לבית ולספר לך סיפורים.

הרבה אנשים מנצלים היום את הדת בשביל מעשי שרלטנות.

אבל זה בדיוק מה שקורה, למה אני צריך להאמין חסדי נעומי ולא לישיבת קבר יוסף ?

דרך אגב, אני לא מאמין לאף אחד, ואף אחד לא רואה ממני גרוש שחוק.

אני נותן בערך 10% למס הכנסה + בערך 5% לביטוח לאומי, ואז המדינה מחלקת בשמי את הכסף לפי ראות עינה למי שצריך.

פורסם

אני עונה לכל השיחות, שם את הטלפון בצד, נותן להם לנגן את ההקלטה של ה- 30 שניות. כשהם איתי על הקו הם לפחות לא מתקשרים בזמן הזה מהקו הזה למישהו אחר, את המצווה היומית עשיתי.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

צדיק!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אי אפשר לחסום את זה. גם אם תחסום שיחות ממספרים חסויים, הם יתקשרו אליך ממספר רנדומלי לא-חסוי ואת זה אתה לא יכול לצפות מראש. וזה מספרים שמתחלפים כל הזמן. הכי גרוע זה באמצע מקלחת כשאתה מצפה לשיחה חשובה כל היום.

רק הבוקר העירה אותי איזה נציגה של משהו, חיפשה את אבא שלי. נראה לי שהוא מצא דרך מקורית להפטר מכל המציקים האלה: הוא אומר להם שיחזרו אליו ונותן את המספר שלי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

בדיוק לפני 10 דקות התקשרו אליי השנוררים מוצצי הכסף האלה :evil: :evil: :evil:

רישמו והיזהרו - 4793364829 36 00.

Peugeot 206 Xs 1.6l 16v :lol:

Peugeot 205 Forever 1.4l 8)

Peugeot 306 1.4l - נגנבה :-(

פורסם

לא:-D

מה שכן, בבחירות המקומיות קיבלתי סמס ממספר כלשהו ש״כדאי להצביע משה ליאון״.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

שוב פעם התקשרו אליי מאיזה גוף שנותן הלוואות :evil:

הפעם חיכיתי למזכירה ואז אמרתי לה שאם עוד פעם הם מתקשרים אליי, אני מכין נגדם תביעה ייצוגית שהם בעצמם ייקחו הלוואה כדי לשלם אותה.

עכשיו מקווה שהם יפסיקו להתקשר.

פורסם

אמש התקשרה אלי איזו פוסטמה מהוט, פתחה ואמרה "עם מי אני מדברת?"... שאלתי למי היא התקשרה

קרה לי לא פעם שהתקשרו אלי ממספר לא מוכר, ושאלו "עם מי אני מדבר". במקרה כזה אני אומר "עם דני". כשהם אומרים "איזה דני" - אני שואל, את איזה דני אתם צריכים.

מי שלא יודע לענות לשאלה הזו - אין לי שום סיבה לדבר אתו.

בבחירות המקומיות קיבלתי סמס ממספר כלשהו ש״כדאי להצביע משה ליאון״.

יפה. הם גם אמרו למי זה כדאי?

דני

• תוכן חדש...