Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מודעה מוזרה בWINWIN

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נוטה להכנס לאתר WINWIN בשביל משהו אחר לגמרי - חיפוש בית, אבל המודעה הזאת תפסה לי את העין:

http://www.winwin.co.il/Cars/Ads/CarsAds%2c4378533.aspx

נכון, מותר לו לדרוש כמה שהוא רוצה, אבל הוא באמת מצפה שמישהו יקנה את הטנדר ממנו, אפשר לקנות רכב דומה מבדואי ולשפץ לגמרי כולל מנוע חדש במחיר דומה אם לא פחות.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
אני נוטה להכנס לאתר WINWIN בשביל משהו אחר לגמרי - חיפוש בית, אבל המודעה הזאת תפסה לי את העין:

נכון, מותר לו לדרוש כמה שהוא רוצה, אבל הוא באמת מצפה שמישהו יקנה את הטנדר ממנו, אפשר לקנות רכב דומה מבדואי ולשפץ לגמרי כולל מנוע חדש במחיר דומה אם לא פחות.

אתה יודע איך אומרים - אתה יכול לדרוש כמה שאתה רוצה, השאלה כמה באמת יתנו לך.

בסה"כ מדובר ברכב אספנות מיוחד, אמנם לא שווה 27 אלף אבל אפשר לבקש עליו סביבות ה15-20.

פורסם

זהו החיסרון הגדול אם לוחות החינם, כל אחד מפרסם מה שהוא רוצה, ללא עלות וללא שום הגיון כלכלי.

אתה יודע איך אומרים - אתה יכול לדרוש כמה שאתה רוצה, השאלה כמה באמת יתנו לך.

בסה"כ מדובר ברכב אספנות מיוחד, אמנם לא שווה 27 אלף אבל אפשר לבקש עליו סביבות ה15-20.

אני לא יודע עד כמה הרכב הוא ״רכב אספנות מיוחד״, ועדיין לא נראה לי שמחיר ריאלי הוא יותר מ3500₪.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

אולי הוא חושב שמגיע לו סכום כזה בגלל שהרכב יד 1 (לא יודע אם זה נכון בכלל).

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שיפצת פעם רכב ישן?

ראית פהם טנדר כזה אצל הבדואים במצב נסיעה?

אני שואל את השאלות כי אולי הטנדר הזה לא שווה 27 אבל זה לא מחיר מופרך.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

למה לא שווה את המחיר? זה טנדר 4X4 של סובארו -נדיר, מעט מאוד כאלה שרדו. כל אחד פתאום הפך לשמאי.

מי שרוצה יקנה במחיר שיסכמו בין קונה למוכר, מי שלא - לא. זכותו לדרוש כמה שהוא רוצה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

רוב הטנדרים שמסתובבים בארץ הם לא מהמודלים המוקדמים כמו הטנדר הזה

ודבר שני מעטים מהם עם הנעה 4x4.

לפי דעתי הוא דורש מחיר סביר ומי שרוצה את הרכב ישלם ואולי בעל הרכב יתגמש מעט.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם

אם הרכב נדיר, ויש לו שוק אספנות, והוא משופץ, אז המחיר הגיוני.

אם זה "סתם עוד רכב" שאפשר למצוא בכל פינה בדרום, אז סליחה, זה לא.

שוב, מותר לו לדרוש כראות עיניו, אך האם מישהו בפורום המכובד, יכול להגיד שהיה קונה ממנו? (שהרי הוא פונה לשוק של אנשים שמבינים במכוניות לפי הגדרתכם).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

גם אני לפני שנתיים רציתי לקבל על רכב 30,000 ש"ח ובסוף מכרתי אותו ב-22,000. מן הסתם שהטנדר הזה הוא לא בידיוק הרכב המושלם נכון לישראל שנת 2013, אבל כמו שכתבו פה יש אספנים שיהיו מעוניינים בו. אמנם בארץ זה לא כל כך מפותח אבל במידה ויהיה לו יותר ממתעניין אחד ברכב סביר להניח שהוא יימכר במחיר שקרוב למה שהוא דורש שם במודעה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא יודע עד כמה הרכב הוא ״רכב אספנות מיוחד״, ועדיין לא נראה לי שמחיר ריאלי הוא יותר מ3500₪.

בוא נראה אם תצליח למצוא כזה טנדר 1.8 4X4 נוסע ב3500 ש"ח :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מחיר קצת הזוי מהתחשב מה שהפשר לרכוש בסדר גודל של מחיר כזה. המחיר משקף בעיקר ערך סנטימנטילי וגם מי שירכוש את הרכב הזה יהיה מישהו בעל רגש מיוחד לרכב.

• תוכן חדש...