Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טרי מאתמול בלילה חברים, יושבים? קבלו...

אתמול בלילה יצאתי ממועדון באיזור הדרום שעה בערך 3:30-4:00, נהג תורן הגיע תורי אין מה לעשות.., סחבק עולה לכביש עם CX-5 של חבר עם 3 חברים שפוכים במושב האחורי, נוסע לי להנאתי כביש באר שבע-אשדוד מי שמכיר בשעות הלילה חושך מצרים, אני לבד על הכביש בכיוון הנסיעה במשך דקות ארוכות, לא עוברות 10 דקות, מגיחים זוג זרקורים מאחורה בחושך ודוהרים לכיווני, לא עברה שנייה קיבלתי 2 הבהובים למראה ואני זז ימינה קצת חשוב לציין שהייתי על 110-120 בכביש חשוך שמעבר למה שמאירים הפנסים של הרכב לא רואים בו כלום, והקורולה דוהרת על 160-170 כאילו אין מחר.

סחבק היה בטוח קורולה של בילוש או משהו בסגנון אך סחבק טעה טעות מרה, מגיע לרמזור לפני צומת יד מרדכי, קורולה איתי ברמזור מבט חטוף מזהה מדבקה של אלביט :lol: מתקרב לחלון הנהג, סחבק מזהה בחורה צעירה לא יותר מ20-21 עם 2 חברות מאחורה ואז נפל לי האסימון... הפסיכוטיות עם הקורולות של אלביט עוברת במשפחה! האבא\אמא מעביר לילדה את הקורולה יחד עם המיץ אומץ מתודלק במקום אוקטן 95.

לא עוברת שנייה הרמזור נותן אור ירוק והצעירה עם הקורולביט מפרפרת תנשמה לצמיגי הליסינג הזולים שנועלת הקורולה, אני בלחיצה אלגנטית משאיר לה קצת אבק ומנסה להגיע כמה שיותר מהר הביתה לפני שהרעב יכריע אותי בשעה זאת של הלילה או הקורולביט תוריד אותי מהכביש לפני :lol: .

שבת שלום חברים והזהרו מנהגי אלביט :)

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו לפי מה שאתה אומר, אתה גם לא הכי בסדר.

"לבד על הכביש", "מקבל הבהובים למראה וזז ימינה".

למה אתה על השמאלי בכביש מהיר כשאתה לבד?

כל אופן, זה כבר לא קשור לנהגי אלביט, מתוך כל החברים, החברים של החברים, ואנשים שאני מכיר, שיש להם רכבי חברה (אבא שלהם עובד וקיבל אותו), מתוכם אולי 3 נוהגים "בזהירות" ושומרים על הרכב.

זה נהגים צעירים שמה לעשות, עוד לא הבינו שזה כלי נשק, וזה לא קשור מאיפה הרכב בא.

מעבר לכך, שמח לשמוע שמאשדוד (ומקומות רחוקים יותר) מגיעים לב"ש, הפורום לא מאכזב.

פורסם

הפתרון לבעיית הטייסים בפוטנציה של "אלביט" הוא פשוט:

1. צילום הטייס/עבריין במצלמת car dvr (ולמי שאין-אני ממליץ בחום לקנות אחת כזו!).

2. פתיחת שרשור ייעודי בcf שמיועד אך ורק לסרטים הללו (רצוי להעלות ביוטיוב לערוץ יעודי)-כדי שנלמד איך לנהוג נכון במידה שחותכים אותנו-לא לכולם יש ניסיון מספיק על ההגה בהתמודדות עם חולרות שכאלה.

3. פנייה לכתבי הרכב של אתרי התקשורת הגדולים עם הסרטים בשרשור הנ"ל (ולא חסרים כאלה שישמחו לעשות מטעמים מהעניין הזה בשביל הרייטינג).

4. העברת העתקים מהסרטים למשטרת התנועה+קצין הרכב של אלביט+מנכ"ל אלביט (במידת האפשר), ורצוי על בסיס שבועי.

תוך פחות מחודש אני מאמין שנתחיל לראות שינוי.

פורסם

כל אופן, זה כבר לא קשור לנהגי אלביט, מתוך כל החברים, החברים של החברים, ואנשים שאני מכיר, שיש להם רכבי חברה (אבא שלהם עובד וקיבל אותו), מתוכם אולי 3 נוהגים "בזהירות" ושומרים על הרכב.

מסכים איתך!

אני (עם שנה רישיון) בתור אחד עם רכב חברה לא ממש מכיר מה זה להאיץ לאט, אני ישר מדביק את הדוושה עד למהירות המותרת, שלא נדבר על חניות שלא ממש אכפת לי אם אני ינשק את הקיר מאחורה או יכנס בעץ.

בין החברים שלי יש רק עוד אחד עם דלקן שהוא בדיוק כמוני, כל השאר נוסעים לרוב רגוע, בגלל הדלק ובגלל הבלאי של הרכב.

פורסם
מסכים איתך!

אני (עם שנה רישיון) בתור אחד עם רכב חברה לא ממש מכיר מה זה להאיץ לאט, אני ישר מדביק את הדוושה עד למהירות המותרת, שלא נדבר על חניות שלא ממש אכפת לי אם אני ינשק את הקיר מאחורה או יכנס בעץ.

בין החברים שלי יש רק עוד אחד עם דלקן שהוא בדיוק כמוני, כל השאר נוסעים לרוב רגוע, בגלל הדלק ובגלל הבלאי של הרכב.

וזה לא נראה לך התנהגות שהיא לא בסדר לא לפחד לנשק עץ או קיר, זה רכוש שלך, הרבה אנשים בפורום כולל אני מתייחסים לרכב כמשהו שהוא יותר מסתם רכוש אלא משהו עמוק יותר, אני לא מצפה שכל אחד יתייחס לנושא הרכב בהילת הכבוד שאני רוכש לתחום ולרכב הפרטי שלי (או של ההורים שלי אם אני נוסע בו), אבל במינימום זה הרכוש שלך או של משפחתך, לא תרצה לשמור עליו מכל משמר? אפילו שזה סתם נשיקות קטנות שלחלק יראו כפרט לא חשוב.

לשמור על הרכב שלא יתבלא

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

DJI תראה, זה יצר של בנאדם, כמו שלחיה יש יצר לטרוף, לבנאדם יש יצר להתנהג בפרעות עם דברים שהם לא שלו. (יש כאלה שפשוט למדו לרסן את היצר הזה, יש כאלה שעוד רחוקים מלרסן אותו).

נגיד לך את האמת, אם היה לי רכב חברה, לא הייתי נוהג עליו באגרסיביות (ומי שמכיר אותי יגיד הפוך ממני).

העיפו אותי מעבודה אחת פעם, לפני הרבה זמן (אני הייתי שליח על מכונית, עבודות של בני נוער) בגלל שמישהו ברחוב הלשין עליי, המנהל בא ודיבר איתי, אני לא הכחשתי כלום (אמרתי לו בידיוק מה שעשיתי), הוא טיפש שהוא פיטר אותי (פספס עובד אמין ויקי בעבודה), בגלל שאני גם הייתי אמיתי ואמין וגם לקחתי את העניין ברצינות ובראייה בוגרת, הבנתי את החומרה של זה (גם סיכון של חיי אדם, גם סיכון לרישיון שלי, גם שם רע למקום העבודה, גם דופק את הפרנסה של החברים שלי שהם שאר השליחים), בקיצור רק חסרונות יש לזה.

הבטחתי לעצמי שמאז, רכב שהוא לא רשום בבעלותי, אני ינהג בו הכי רגוע שבעולם, למה רק רע יצא לי מזה שאני יחרוג מהנהיגה "הרגועה".

מה גם שכמו שאמרת, אני גם כן מסתכל על הרכב שלי ועל כל רכב כמשהו שהוא יותר מסתם רכוש. (אולי אני לא משקיע בו חיצונית, אבל עדיין).

פורסם
אני חייב לציין שיצא לי לראות כמה פעמים את אותם נהגי אלביט המהוללים נוהגים בפרעות, פעם אחת גם בעטתי לאחד כזה בדלת אחרי שהחליט שזו חוצפה שאני רוצה לעקוף והתחיל לבלום כמעט בלימת חירום לפני על מנת שאכנס בו, עצרתי אותו בצד ובעטתי לו בדלת, פשוט כי אין ברירה.

אין שום סיבה שבגלל מטומטם כזה אני אהרוס לעצמי את האוטו ואת היום.

זה קרה לפני שנה כמעט וזה עדיין מביא לי עצבים כשאני נזכר בזה.

אבל האמת היא, לרוב רכבים של אלביט נהוגים דווקא בצורה רגילה ונורמטיבית.

לפחות באלו שאני נתקל בהם.

אתה בועט לאנשים בדלת ואתה מדבר על נורמטיבי?

חבל שלא עצרו אותך!

פורסם

רוצה תשובה בשלוף? הצד הימיני היה משובש מלא בורות, העדפתי את השמאל שלא היה יותר טוב אבל עדיף. מה גם שעם החושך פחדתי לנשק בטעות איזה גדר\עץ\מדרכה בולטת. וכן הפורום החדש שפתחו אתמול פשוט מדהים, לא נופל מאף מועדון בתל אביב ועולה על כולם לדעתי והייתי בכולם כמעט, הרגשתי בפאקינג מועדון בחו''ל אבל זה מתנפץ מהר עם הפרחה הראשונה שבאה ורוקדת עלייך כדי לזכות בשותפות על הבקבוקים שנמצאים על השולחן שלנו :lol: .

אתה בועט לאנשים בדלת ואתה מדבר על נורמטיבי?

חבל שלא עצרו אותך!

מה לא נורמטיבי בזה? לבעוט בדלת זה עוד תגובה מתונה, אם הייתה לי את ההזדמנות להצמיד את אחד מהפסיכופטים האלה שחותכים אותי בפרעות לגדר הייתי גם חובט בהם בלום עד שהם יצטערו על זה שהם בכלל התחילו לעבוד באלביט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

חבורה של אנשים עלובים וצרי עין מכלילים חברה של בערך 12אלף עובדים.

מצחיק שחלק ממכם לוקח את הנושא ברצינות, מילא להגיד שאנשים עם רכבי ליסינג נוסעים בפרעות (שזאת גם הכללה מטופשת) אבל להכליל עובדים של חברה אחת זה ממש טמטום, כל אחד שעובד שם מחר יכול למצוא את עצמו בחברה מתחרה, מה קורה לו אז??

תמשיכו להתקע בשמאל, תמשיכו להתקין מצלמות כדי להלשין והכי חשוב תמשיכו לקטר על כל דבר, בשביל הפורום הזה לא?

*רק שתדעו שבקרוב החברה מורידה את המדבקות וצבע הרכב יהיה לפי בחירת העובד.. בקיצור תתחילו לחפש משהו חדש להתבכיין עליו

פורסם
רוצה תשובה בשלוף? הצד הימיני היה משובש מלא בורות, העדפתי את השמאל שלא היה יותר טוב אבל עדיף. מה גם שעם החושך פחדתי לנשק בטעות איזה גדר\עץ\מדרכה בולטת. וכן הפורום החדש שפתחו אתמול פשוט מדהים, לא נופל מאף מועדון בתל אביב ועולה על כולם לדעתי והייתי בכולם כמעט, הרגשתי בפאקינג מועדון בחו''ל אבל זה מתנפץ מהר עם הפרחה הראשונה שבאה ורוקדת עלייך כדי לזכות בשותפות על הבקבוקים שנמצאים על השולחן שלנו :lol: .

מה לא נורמטיבי בזה? לבעוט בדלת זה עוד תגובה מתונה, אם הייתה לי את ההזדמנות להצמיד את אחד מהפסיכופטים האלה שחותכים אותי בפרעות לגדר הייתי גם חובט בהם בלום עד שהם יצטערו על זה שהם בכלל התחילו לעבוד באלביט.

מאחל לך שתעצר ע"י עבריין כמוך.

פורסם

יודע מה? אם עשיתי משהו ומגיע לי, אז אני גם אתמודד עם זה באותו רגע..., יש אנשים שלא יודעים לשאת בתוצאות המעשים שלהם, ולא רחוק היום שנראה כותרת בעיתון שעובד אלביט קיבל ליטופים וטפיחות אוהבות על הצלעות מאיזה עבריין או סתם מישהו שעובר עליו יום רע והוא נחתך בכביש וכמעט הועף לתוך גדר בגלל אותו נהג אלביט אידיוט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
ושוב, היא לא.

אלביט זה לא "עם" או קבוצה אטנית או מגדר. לימדו את כולנו שאסור להכליל. יופי. גם זה, ככלל, נכון עד גבול מסויים, אבל פה אנחנו מדברים על חברה שאנשים מגיעים אליה מבחירה, ולא משתייכים אליה מתוך איזה כח מיסטי עליון, ויש להם פורפיל מסויים בהתאם.

נכון, מדובר בחברה גדולה. עם זאת, בכל חברה גדולה יש פרמטרים מסויימים ותהליכי גיוס מוגדרים, שחלק מהמטרה מאחוריהם היא לגייס אנשים מסוג מסויים, שיתאימו הן לאופי החברה ולמטרות שלה והן אחד לשני. מגזינים אינטרנטיים שונים מוצפים בכתבות, למשל, על סוגי האנשי שמחפשים בפייסבוק או בגוגל, ועל תהליכי הגיוס שם בהתאם. תהליך כזה בדיוק קורה גם ב"אלביט". אתה מוזמן לקרוא את ההודעה שלי בנושא מהדף הראשון בשרשור כדי להבין איך זה נראה שם.

לא אני ולא אתה לא יודעים לספר איזה פרופיל בדיוק בונים ומחפשים אנשי הHR של "אלביט". אבל אם ברור שכחלק מתהליך המיון שם הם מחפשים אנשים העונים לאופי מסויים, למה זה פחות ברור שיכול להיות שתוצר נלווה של האופי הזה הוא המון נהגים גרועים במכוניות עם משולש צהוב קטן?

למה לא יודעים ? הנה רק מהדברים שלך ניתן להסיק שתנאי לעבודה באלביט הוא אופי של חוליגן מצוי. ומשמח ללמוד שאתה כנראה שונה שהרי רק ״כמעט התחלת לעבוד שם״.

פורסם

אצלנו העבודה אנחנו תמיד מדברים על כמה שנהגי אלביט מופרעים על כביש אבל תמיד חשבתי שזה סתם הדיבור אצלנו, עכשיו אני שם לב שיש עוד אנשים שחושבים ככה, ממש תופעה.

וודאי שבכל חברה עם רכבי ליסינג יש מופרעים פה ושם אבל באלביט זה פשוט נראה מוקצן יותר.

פורסם
חבורה של אנשים עלובים וצרי עין מכלילים חברה של בערך 12אלף עובדים.

מצחיק שחלק ממכם לוקח את הנושא ברצינות, מילא להגיד שאנשים עם רכבי ליסינג נוסעים בפרעות (שזאת גם הכללה מטופשת) אבל להכליל עובדים של חברה אחת זה ממש טמטום, כל אחד שעובד שם מחר יכול למצוא את עצמו בחברה מתחרה, מה קורה לו אז??

תמשיכו להתקע בשמאל, תמשיכו להתקין מצלמות כדי להלשין והכי חשוב תמשיכו לקטר על כל דבר, בשביל הפורום הזה לא?

*רק שתדעו שבקרוב החברה מורידה את המדבקות וצבע הרכב יהיה לפי בחירת העובד.. בקיצור תתחילו לחפש משהו חדש להתבכיין עליו

הסברתי בשתי תגובות שונות למה שאתה כותב (ההדגשה שלי) הוא בולשיט לא מבוסס, אשמח להסבר מנומק איפה ובמה אני טועה.

אני כן מתקשר להלשין על כל חננה לוזר עם מאזדה 3 או טויוטה קורולה, שחושב שהוא שומאכר ושהוא נהג על, כי הוא מאיץ עם

ההמשפחתומטית שלו ל140 קמש שלמים, ועושה כל דבר שתלוי בו כדי להתעלם משאר משתמשי הכביש באשר הם. אבל אתה צודק, אנחנו לא בסדר. לך מותר לעשות מה שאתה רוצה, הרי אתה לא עלוב ולא צר עין ועובד (לפי התגובה שלך) בחברה מאוד מוצלחת של 12,000 איש. לדעתי חוזה ההעסקה באלביט אמור להגיע גם עם פשוט פטור מלא מחוקי מדינת ישראל, שצרי העין לא יוכלו להשלין עליך, בזמן שאתה דוהר בכבישי ישראל, מבלי שיש לך הבנה מה אתה עושה בכלל וכמה אתה גם מסכן ומעצבן כל מי שסביבך. רק בהזדמנות תספר לנו אם יש חוקים שזה לגטימי להתלונן על מי שעובר עליהם (כי לפי התגובה שלך כדאי לרוץ ולבטל את משטרת ישראל ואת בתי המשפט). בהזדמנות אחרת תקרא את מה שכתבת שוב ואולי תראה שבזמנת היית עסוק בלהיות עצבני על צרי העין לא הצלחת לנסח תגובה הגיונית לוגית (אם אנשים "מלשינים", כדבריך, אז יש על מה, לא?).

עריכה: רועי5, ומהדברים שלך, וגם ויכוחים איתך בעבר ניתן להסיק שאתה לא יודע לקרוא. אחר כך תרוץ שוב לכתוב פה על זה שתוקפים אותך אישית, ושתכח מהר מאוד שהגבת לי ראשון פה בהתקפה אישית עלי.

שאלתי שאלה מאוד בסיסית: אם יש תהליך מיון מסודר בחברה, והם מתגאים בזה שהם מקבלים אנשים בעלי אופי מסויים, למה לא יכול להיות שבעלי אישיות X הם גם בעלי תכונה Y? כי זה מפריע לך? או כי זה מסובך מדי בשבילך להבין שאופי של אדם לא נמדד או לא מסתכם רק באהבתו לטיולים מאורגנים או בילויים משותפים עם חברים מהעבודה, ושיש סיכוי כזה או אחר לקורלציה בין משתנים שונים?

במקום לענות על השאלה או לנסות לפסול את מה שכתבתי, שוב (כהרגלך) רצת לכיוון ההתנשאות העוקצנית ובלתי המבוססת הרגילה שלך. מה יוצא לך מזה - אני לא יודע. סביר להניח, לפי רמת התגובות שלך, שגם אתה לא.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.

• תוכן חדש...