Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4639 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מישהו מכם ניסה להתלונן למוקד שלהם?

תלונה למוקד שלהם שוות ערך ללהתקשר ולהתלונן למשטרת ישראל בטלפון שמישהו גנב לך את הפלאפון ברחוב.

הם פשוט ירשמו ויעבירו את זה למגירה סודית ומאוד חשובה במרתף שכתוב עליה באותיות קידוש לבנה " דברים שאנחנו עשוים לשים עליהם ז*ן ביובל הקרוב".

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
יודע מה? אם עשיתי משהו ומגיע לי, אז אני גם אתמודד עם זה באותו רגע..., יש אנשים שלא יודעים לשאת בתוצאות המעשים שלהם, ולא רחוק היום שנראה כותרת בעיתון שעובד אלביט קיבל ליטופים וטפיחות אוהבות על הצלעות מאיזה עבריין או סתם מישהו שעובר עליו יום רע והוא נחתך בכביש וכמעט הועף לתוך גדר בגלל אותו נהג אלביט אידיוט.

אולי היום הזה לא רחוק...

אבל כבר היום רואים בחדשות על רצח בכביש... אז אולי לא כדאי לך להתקל בעובד אלביט.

אני לא עובד שם אבל זה לא ממש משנה, פשוט לא כדאי לקחת את הסיכון

פורסם
וזה לא נראה לך התנהגות שהיא לא בסדר לא לפחד לנשק עץ או קיר, זה רכוש שלך, הרבה אנשים בפורום כולל אני מתייחסים לרכב כמשהו שהוא יותר מסתם רכוש אלא משהו עמוק יותר, אני לא מצפה שכל אחד יתייחס לנושא הרכב בהילת הכבוד שאני רוכש לתחום ולרכב הפרטי שלי (או של ההורים שלי אם אני נוסע בו), אבל במינימום זה הרכוש שלך או של משפחתך, לא תרצה לשמור עליו מכל משמר? אפילו שזה סתם נשיקות קטנות שלחלק יראו כפרט לא חשוב.

לשמור על הרכב שלא יתבלא

אני גם מתייחס לרכב כמשהו שהוא יותר מכלי שיעביר אותי מ a ל b, אני פעמיים בשבוע מנקה אותו, פנימי וחיצוני מ-א' עד ת׳.

אני לא באמת נכנס בעצים ומוריד קירות אבל אם זה יקרה לא יהיה אכפת לי ממש, מכיוון שזה לא רכב שלי ואני יודע שבתוך שנה יחליפו אותו שוב.

פורסם
רוצה תשובה בשלוף? הצד הימיני היה משובש מלא בורות, העדפתי את השמאל שלא היה יותר טוב אבל עדיף. מה גם שעם החושך פחדתי לנשק בטעות איזה גדר\עץ\מדרכה בולטת. וכן הפורום החדש שפתחו אתמול פשוט מדהים, לא נופל מאף מועדון בתל אביב ועולה על כולם לדעתי והייתי בכולם כמעט, הרגשתי בפאקינג מועדון בחו''ל אבל זה מתנפץ מהר עם הפרחה הראשונה שבאה ורוקדת עלייך כדי לזכות בשותפות על הבקבוקים שנמצאים על השולחן שלנו :lol: .

מה לא נורמטיבי בזה? לבעוט בדלת זה עוד תגובה מתונה, אם הייתה לי את ההזדמנות להצמיד את אחד מהפסיכופטים האלה שחותכים אותי בפרעות לגדר הייתי גם חובט בהם בלום עד שהם יצטערו על זה שהם בכלל התחילו לעבוד באלביט.

את הבורות שכחתי.. (אני לא עולה לכבישים האלה בתדירות גבוהה כי לרוב היעדים אני נוסע על כביש 6).

מבין אותך, בכבישים במצב כזה, זה מה שאני עושה.

לגבי אלימות, כל מה שרשמו פה זה דיבורים, חזקים על המקלדת.

חוץ מזה, אלימות פיזית לא תעזור לך, לך תתן לו בראש מבחינה משפטית (לצלם אותו לדוגמא), זה יעשה הרבה יותר מאשר האלימות.

אם באמת אתם רוצה שיטפלו בעובדים שלהם, כמו שמישהו אמר פה, להתחיל להעלות לאינטרנט סרטונים שהם מתפרעים, ברגע שתיהיה כמות, יטפלו בהם ביד קשה. (אם הייתי המנכ"ל, לא הייתי רוצה לשמוע סטיגמות רעות על המקום שבניתי במו ידי).

שוב, אני נתקלתי גם בכאלה שנהגו נורמאלי, וגם בכאלה שהשתגעו, ככה שלא כולם משוגעים.

פורסם
הסברתי בשתי תגובות שונות למה שאתה כותב (ההדגשה שלי) הוא בולשיט לא מבוסס, אשמח להסבר מנומק איפה ובמה אני טועה.

אני כן מתקשר להלשין על כל חננה לוזר עם מאזדה 3 או טויוטה קורולה, שחושב שהוא שומאכר ושהוא נהג על, כי הוא מאיץ עם

ההמשפחתומטית שלו ל140 קמש שלמים, ועושה כל דבר שתלוי בו כדי להתעלם משאר משתמשי הכביש באשר הם. אבל אתה צודק, אנחנו לא בסדר. לך מותר לעשות מה שאתה רוצה, הרי אתה לא עלוב ולא צר עין ועובד (לפי התגובה שלך) בחברה מאוד מוצלחת של 12,000 איש. לדעתי חוזה ההעסקה באלביט אמור להגיע גם עם פשוט פטור מלא מחוקי מדינת ישראל, שצרי העין לא יוכלו להשלין עליך, בזמן שאתה דוהר בכבישי ישראל, מבלי שיש לך הבנה מה אתה עושה בכלל וכמה אתה גם מסכן ומעצבן כל מי שסביבך. רק בהזדמנות תספר לנו אם יש חוקים שזה לגטימי להתלונן על מי שעובר עליהם (כי לפי התגובה שלך כדאי לרוץ ולבטל את משטרת ישראל ואת בתי המשפט). בהזדמנות אחרת תקרא את מה שכתבת שוב ואולי תראה שבזמנת היית עסוק בלהיות עצבני על צרי העין לא הצלחת לנסח תגובה הגיונית לוגית (אם אנשים "מלשינים", כדבריך, אז יש על מה, לא?).

עריכה: רועי5, ומהדברים שלך, וגם ויכוחים איתך בעבר ניתן להסיק שאתה לא יודע לקרוא. אחר כך תרוץ שוב לכתוב פה על זה שתוקפים אותך אישית, ושתכח מהר מאוד שהגבת לי ראשון פה בהתקפה אישית עלי.

שאלתי שאלה מאוד בסיסית: אם יש תהליך מיון מסודר בחברה, והם מתגאים בזה שהם מקבלים אנשים בעלי אופי מסויים, למה לא יכול להיות שבעלי אישיות X הם גם בעלי תכונה Y? כי זה מפריע לך? או כי זה מסובך מדי בשבילך להבין שאופי של אדם לא נמדד או לא מסתכם רק באהבתו לטיולים מאורגנים או בילויים משותפים עם חברים מהעבודה, ושיש סיכוי כזה או אחר לקורלציה בין משתנים שונים?

במקום לענות על השאלה או לנסות לפסול את מה שכתבתי, שוב (כהרגלך) רצת לכיוון ההתנשאות העוקצנית ובלתי המבוססת הרגילה שלך. מה יוצא לך מזה - אני לא יודע. סביר להניח, לפי רמת התגובות שלך, שגם אתה לא.

לקחת את זה מעט חזק להבנתי, כולו קומפלימנט על נפש רגישה שאינה תואמת אלביט. ואתה באמת צודק בענין קשיי הקריאה שלי שהרי את ההמשך אצלך, זה עם הקורלציה וה x וה y אני כבר לא מבין.

ואם לחרוג לשניה מהגועל נפש הזה שאני מפגין כאן, אז הסיבה למה שנראה ובצדק כהתקפה נובעת מאותה הנחה מקוממת שלך שב אלביט מחפשים אנשים עם אופי מחורבן בהכרח, שהרי אנשים שמתנהגים כך בכביש אינם יכולים להיות נחמדים ואדיבים, גם לא מחוץ לכביש. ולא יודע למה, אבל כל פעם שעולה מין דבר כזה שהוא סוג של השמצה מכובסת, בלי שיש מאחוריו בסיס של ידיעה ממשית או עובדה מוכחת, עולה אצלי הצורך להגיב כך.

פורסם

יבגניפ אני אנסה להשאיר את העצבים בצד ואולי ככה אני אצליח להסביר לך ולכל שאר אוהדי המלשינון באיזה שטויות אתם מתעסקים..

אם אתה יודע או לא לחברת אלביט יש כמה חברות בת, חלקן אף נרכשו בשנים האחרונות ומוזגו באופן מלא, לדוג', עובד בחברת elisra קם בוקר אחד נסע לעבודה עם מדבקות elisra בצדדים ובחזור כבר החליפו את המדבקות לאלביט. לפי הדברים שנאמרו אותו נהג הופך מיד לעבריין. יש לכם איזה סטטיסטיקה להראות? מישהו פה בדק את אחוז העבירות שעובדי אלביט עושים? אני מכיר המון עובדים, לא זכור לי מישהו עם שלילה או עבירות תנועה מיוחדות, שלא נדבר על תאונות.. בקיצור אני ממשיך בשלי, עד שלא יוצגו פה עובדות שמוכיחות אחרת.

פורסם

אתה רציני? עזוב גוגל, תכתוב רק כאן בפורום בחיפוש את המילה אלביט, ואז כתוב בגוגל וסנן את הקישורים שמובילים לאתר החברה\דברים עסקיים לכל הקשור לצי הרכב, תחזור אליי עם תשובות מה מצאת והאם טעינו כולנו בהכללה של עובדי אלביט.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
לקחת את זה מעט חזק להבנתי, כולו קומפלימנט על נפש רגישה שאינה תואמת אלביט. ואתה באמת צודק בענין קשיי הקריאה שלי שהרי את ההמשך אצלך, זה עם הקורלציה וה x וה y אני כבר לא מבין.

ואם לחרוג לשניה מהגועל נפש הזה שאני מפגין כאן, אז הסיבה למה שנראה ובצדק כהתקפה נובעת מאותה הנחה מקוממת שלך שב אלביט מחפשים אנשים עם אופי מחורבן בהכרח, שהרי אנשים שמתנהגים כך בכביש אינם יכולים להיות נחמדים ואדיבים, גם לא מחוץ לכביש. ולא יודע למה, אבל כל פעם שעולה מין דבר כזה שהוא סוג של השמצה מכובסת, בלי שיש מאחוריו בסיס של ידיעה ממשית או עובדה מוכחת, עולה אצלי הצורך להגיב כך.

במילה אחת: בולשיט.

בקצת יותר: אתה מייחס לי מילים ודברים שלא אמרתי ולא כתבתי. רועי, באמת, אני לא יודע מה אתה עושה לפרנסתך, מי אתה ומה ההשכלה שלך. אתה משקיע המון מאמץ בתגובות שלך, לפחות אלו שאני קורא, כדי להראות מתחכם ומחוכם, אחד שמבין עניין ומבתונן על פשוטי העם הכותבים כאן (מהסוג שלי) במעין מבט על מתנשא, מישהו שמבין ויודע יותר טוב מאיתנו מה עובר לנו בראש ולכן מרשה לעצמו לזלזל. אני ממליץ לך בחום להפסיק לעשות זאת, אלא אם אתה משוכנע שאתה מבין עד הסוף מה כותבים לך, וזה לא המצב כרגע.

הטענה שלי היתה שאלביט מחפשים אנשים בעלי פרופיל מסוים. זו לא השארה שלי. זו עובדה. תלך להתראיין שם מחר ותגלה שמעבר לתהליך מיון טכנולגוי רלוונטי, מחכה לך גם תהליך כזה או אחר של שיחות עם HR, שבניגוד למקומות אחרים (ואני מכיר לא מעט כאלו, לפחות בתחום התוכנה) גם באמת קובע אם תתחיל לעבוד בחברה בסופו של דבר, או לא. שים לב, קרא שוב את הדברים שלי כאן. לא טענתי לרגע שהם מחפשים אנשים בעלי אופי מחורבן, לא טענתי שהם לא יכולים להיות אדיבים. אלו דברים שאתה מייחס לי, ושנובעים, כאמור, מהרצון שלך להראות ולהרגיש מתחכם ומחוכם ולא מכליל. שים לב, שוב, שאני לא כותב גם מניחוש. שוב, שוב שוב: הם מסננים אנשים על פי בחינות אופי די ברורות. זו עובדה. לא דעה שלי ולא כעס אישי שלי כלפי החברה. אנשים מגיעים לשם כי הם מתאימים למודל פסיכולוגי כלשהו. אתה מבין את זה? אתה מבין את ההבדל בין דעה לעובדה?

נפלא, עכשיו, כשהפכנו את המשפט האחרון שלך פה ללא רלווני ולא נכון ( " אבל כל פעם שעולה מין דבר כזה שהוא סוג של השמצה מכובסת, בלי שיש מאחוריו בסיס של ידיעה ממשית או עובדה מוכחת, עולה אצלי הצורך להגיב כך"), אפשר להמשיך ולתהות: האם בזמן שאנשי הHR המופלאים של אלביט מגייסים בני אדם לפי פרופילים פסיכולוגים שהם בונים מראש, לא יתכן שהם מפשלים קצת ומגייסים גם אנשים בעלי נטיה להתנהגות ברברית יותר על הכביש? אתה יכול, כמובן, להניח שסתם נטפלים אליהם. אבל משום מה זה באמת השרשור השלישי שאני נתקל בו כאן שעוסק דווקא בנהגי אלביט. משום מה, נהגי מטריקס או טלדור או מייקרוסופט לא זוכים ליחס כזה מצד המגיבים כאן. אז אולי בכל זאת ייתכן שאנשים שעונים לפרופיל הנדרש באלביט (ולא אתה ולא אני לא יודעים מה הוא, אבל יודעים כעובדה שהוא קיים) הם במקרה, כתוצר לוואי, נהגים קצת יותר אגרסיבים ושחצנים מהאחרים? כדי לקבל תשובה מדוייקת על זה, צריך כמובן מחקר סטטיסטי פסיכולוגי מעמיק (להלן המושג קורלציה, שאתה מוזמן לגגל עליו בזמנך החופשי). עד אז, אנחנו נאלצים להסתפק בניסיון החיים האישי שלנו, בכמות השרשורים בנושא בקארספורום וכמות התגובות בהם, כדי לנחש שכנראה בכל זאת ישר קשר בין הדברים, גם אם לך זה לא נעים ולא נראה.

עריכה: שומאכר, מה הקשר בין הדברים? כשאתה מתקשר למלשינון, אתה צריך לדווח על עבירה מסויימת, כן? אף אחד לא מתקשר כי הוא רואה רכב של "אלביט" לפניו - מה בדיוק הוא כבר יגיד במלשינון ואיך יתייחסו לזה?

בחודשיים האחרונים היו לי 5-6 מקרים של התנהגות ברוטלית מאוד של נהגי אלביט דווקא על הכביש (מכלול של דברים, החל מהדחפות בפקקים ועד למעבר על פס הפרדה לבן רצוף), מה שגרם לי להזכר בשרשור בנושא שהיה כאן פעם ומה שגרם לי לרצות גם לפנות בצורה יותר מסודרת לק. הרכב של החברה כולה. בסוף לא עשיתי את זה מטעמי עצלנות וחוסר אמונה בזה שיקרה משהו באמת, אבל הנה, נפתח כאן עוד שרשור בנושא הזה. אז מה? כולם ממציאים? או שאלה יותר פשוטה: כשנהג שלא בא לו לעמוד בפקק נדחף לפני בדקה ה90, או עוקף אותי בפס הפרדה לבן רצוף - לא להתקשר למלשינון? לזרום עם זה? וכן, אתה לא מכיר אנשים עם שלילה. גם אני לא. מה זה כבר לעבור פס הפרדה לבן או להחדף בפקק במדינת ישראל? בכלל נותנים על זה דוחות אפילו?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לפותח השרשור:

אם עקפו אותך מימין כאשר אתה בנתיב השני מימין הרי שקיימת אפשרות שלא שמרת על הימין.

להזכירך:

החוק מחייב לנסוע בנתיב הימני למעט בזמן עקיפה (מי שבנתיב השלישי מימין עוקף את זה שבשני), ודין מי שנוסע ללא סיבה בנתיב השני מימין הוא כשל מי שנוסע ללא סיבה בנתיב השמאלי (אם יש יותר משני נתיבים).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

אוקיי בוא נהיה יפיי נפש ותגיד לי שאתה נוסע בשעות הבוקר בכבישים מהירים בהכי ימני ששמור למשאיות מוביל כבדות וארוכות בחוק לא כתוב, די להתיפייף, אני חותם לך פה שאין פה ולו אדם אחד בין כל חברי הפורום שיסע כל הדרך בימין אחרי טורים ארוכים של משאיות ואם ישנו נתיב אמצעי הם ישמרו עליו למעט מעבר לשמאלי לצורך עקיפה.

אז החוק היבש אומר שזה לצורך העניין לא הימין ביותר, אבל תאמין לי שעבירה אף אחד לא יעבור אם יסע בנתיב אמצעי מתוך 3-4 אם כל הימני תפוס ע''י משאיות כבדות שנוסעות 80-90 כל הדרך.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
חבורה של אנשים עלובים וצרי עין מכלילים חברה של בערך 12אלף עובדים.

מצחיק שחלק ממכם לוקח את הנושא ברצינות, מילא להגיד שאנשים עם רכבי ליסינג נוסעים בפרעות (שזאת גם הכללה מטופשת) אבל להכליל עובדים של חברה אחת זה ממש טמטום, כל אחד שעובד שם מחר יכול למצוא את עצמו בחברה מתחרה, מה קורה לו אז??

תמשיכו להתקע בשמאל, תמשיכו להתקין מצלמות כדי להלשין והכי חשוב תמשיכו לקטר על כל דבר, בשביל הפורום הזה לא?

*רק שתדעו שבקרוב החברה מורידה את המדבקות וצבע הרכב יהיה לפי בחירת העובד.. בקיצור תתחילו לחפש משהו חדש להתבכיין עליו

נשמע שאתה עובד חברת אלביט.

מזל טוב לך אבל פותח השרשור הדגיש שמדובר בהרבה מאוד מקרים עם רכבי החברה הזו, בלי לבאס אותך לא נראה לי שאלביט מביא רכב לכל אחד מה 12 אלף עובדים שלה וכמובן אם הדרך שבה אנחנו חולקים את המידע עם חברי הפורום אתה מוזמן לשמור את זה בלב.

פורסם
אוקיי בוא נהיה יפיי נפש ותגיד לי שאתה נוסע בשעות הבוקר בכבישים מהירים בהכי ימני ששמור למשאיות מוביל כבדות וארוכות בחוק לא כתוב, די להתיפייף, אני חותם לך פה שאין פה ולו אדם אחד בין כל חברי הפורום שיסע כל הדרך בימין אחרי טורים ארוכים של משאיות ואם ישנו נתיב אמצעי הם ישמרו עליו למעט מעבר לשמאלי לצורך עקיפה.

אז החוק היבש אומר שזה לצורך העניין לא הימין ביותר, אבל תאמין לי שעבירה אף אחד לא יעבור אם יסע בנתיב אמצעי מתוך 3-4 אם כל הימני תפוס ע''י משאיות כבדות שנוסעות 80-90 כל הדרך.

קצת נסחפת, וצבעת את העולם בשחור ולבן.

לעיתים קרובות אני נוסע על כביש 4, בין מחלף ראשון לשבעה, בו יש 3 נתיבים בכל כיוון, והנתיב המהיר ביותר הוא הימני, כי רוב הנהגים חושב כנראה כמוך, ולא פעם חזרתי לנתיב הימני אחרי עקיפה (ועקיפה יכולה להיות של טור ארוך, ולא רק של מכונית אחת) ונסעתי מהר יותר מאלה ש"שמרו", ודי באיטיות, על הנתיב השני, ותוך כך הפכו את כל מי שנסע מימינם ומהר מהם לעברייני תנועה בכוח.

אז אם הימני פנוי, סע שם. בעיקר אם אינך נוסע מהר ואין שם משאיות איטיות או כל הפרעה אחרת.

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

עובדי אלביט הם חארות ונהגי הליסינג הם טמבלים אבל סחטיין על החוק שלך.

תפתח ספר תיאוריה ותלמד שהנתיב האמצעי הוא לעקיפה והכי שמאלי הוא לעקיפת רכב עוקף.

הודות למשפטנים כמוך אני נאלץ לעבור על החוק ולעקוף מימין כי האמצעי=ימני ובשמאלי נוסעים אלה ש"גם ככה עוד קילומטר יש רכב ואני אעקוף אותו, אז בשביל מה לעבור לאמצעי (או חלילה לימני)"

פורסם
במילה אחת: בולשיט.

בקצת יותר: אתה מייחס לי מילים ודברים שלא אמרתי ולא כתבתי. רועי, באמת, אני לא יודע מה אתה עושה לפרנסתך, מי אתה ומה ההשכלה שלך. אתה משקיע המון מאמץ בתגובות שלך, לפחות אלו שאני קורא, כדי להראות מתחכם ומחוכם, אחד שמבין עניין ומבתונן על פשוטי העם הכותבים כאן (מהסוג שלי) במעין מבט על מתנשא, מישהו שמבין ויודע יותר טוב מאיתנו מה עובר לנו בראש ולכן מרשה לעצמו לזלזל. אני ממליץ לך בחום להפסיק לעשות זאת, אלא אם אתה משוכנע שאתה מבין עד הסוף מה כותבים לך, וזה לא המצב כרגע.

הטענה שלי היתה שאלביט מחפשים אנשים בעלי פרופיל מסוים. זו לא השארה שלי. זו עובדה. תלך להתראיין שם מחר ותגלה שמעבר לתהליך מיון טכנולגוי רלוונטי, מחכה לך גם תהליך כזה או אחר של שיחות עם HR, שבניגוד למקומות אחרים (ואני מכיר לא מעט כאלו, לפחות בתחום התוכנה) גם באמת קובע אם תתחיל לעבוד בחברה בסופו של דבר, או לא. שים לב, קרא שוב את הדברים שלי כאן. לא טענתי לרגע שהם מחפשים אנשים בעלי אופי מחורבן, לא טענתי שהם לא יכולים להיות אדיבים. אלו דברים שאתה מייחס לי, ושנובעים, כאמור, מהרצון שלך להראות ולהרגיש מתחכם ומחוכם ולא מכליל. שים לב, שוב, שאני לא כותב גם מניחוש. שוב, שוב שוב: הם מסננים אנשים על פי בחינות אופי די ברורות. זו עובדה. לא דעה שלי ולא כעס אישי שלי כלפי החברה. אנשים מגיעים לשם כי הם מתאימים למודל פסיכולוגי כלשהו. אתה מבין את זה? אתה מבין את ההבדל בין דעה לעובדה?

נפלא, עכשיו, כשהפכנו את המשפט האחרון שלך פה ללא רלווני ולא נכון ( " אבל כל פעם שעולה מין דבר כזה שהוא סוג של השמצה מכובסת, בלי שיש מאחוריו בסיס של ידיעה ממשית או עובדה מוכחת, עולה אצלי הצורך להגיב כך"), אפשר להמשיך ולתהות: האם בזמן שאנשי הHR המופלאים של אלביט מגייסים בני אדם לפי פרופילים פסיכולוגים שהם בונים מראש, לא יתכן שהם מפשלים קצת ומגייסים גם אנשים בעלי נטיה להתנהגות ברברית יותר על הכביש? אתה יכול, כמובן, להניח שסתם נטפלים אליהם. אבל משום מה זה באמת השרשור השלישי שאני נתקל בו כאן שעוסק דווקא בנהגי אלביט. משום מה, נהגי מטריקס או טלדור או מייקרוסופט לא זוכים ליחס כזה מצד המגיבים כאן. אז אולי בכל זאת ייתכן שאנשים שעונים לפרופיל הנדרש באלביט (ולא אתה ולא אני לא יודעים מה הוא, אבל יודעים כעובדה שהוא קיים) הם במקרה, כתוצר לוואי, נהגים קצת יותר אגרסיבים ושחצנים מהאחרים? כדי לקבל תשובה מדוייקת על זה, צריך כמובן מחקר סטטיסטי פסיכולוגי מעמיק (להלן המושג קורלציה, שאתה מוזמן לגגל עליו בזמנך החופשי). עד אז, אנחנו נאלצים להסתפק בניסיון החיים האישי שלנו, בכמות השרשורים בנושא בקארספורום וכמות התגובות בהם, כדי לנחש שכנראה בכל זאת ישר קשר בין הדברים, גם אם לך זה לא נעים ולא נראה.

עריכה: שומאכר, מה הקשר בין הדברים? כשאתה מתקשר למלשינון, אתה צריך לדווח על עבירה מסויימת, כן? אף אחד לא מתקשר כי הוא רואה רכב של "אלביט" לפניו - מה בדיוק הוא כבר יגיד במלשינון ואיך יתייחסו לזה?

בחודשיים האחרונים היו לי 5-6 מקרים של התנהגות ברוטלית מאוד של נהגי אלביט דווקא על הכביש (מכלול של דברים, החל מהדחפות בפקקים ועד למעבר על פס הפרדה לבן רצוף), מה שגרם לי להזכר בשרשור בנושא שהיה כאן פעם ומה שגרם לי לרצות גם לפנות בצורה יותר מסודרת לק. הרכב של החברה כולה. בסוף לא עשיתי את זה מטעמי עצלנות וחוסר אמונה בזה שיקרה משהו באמת, אבל הנה, נפתח כאן עוד שרשור בנושא הזה. אז מה? כולם ממציאים? או שאלה יותר פשוטה: כשנהג שלא בא לו לעמוד בפקק נדחף לפני בדקה ה90, או עוקף אותי בפס הפרדה לבן רצוף - לא להתקשר למלשינון? לזרום עם זה? וכן, אתה לא מכיר אנשים עם שלילה. גם אני לא. מה זה כבר לעבור פס הפרדה לבן או להחדף בפקק במדינת ישראל? בכלל נותנים על זה דוחות אפילו?

1. בולשיט לגמרי. צודק.

2. משקיע המון מאמץ בתגובות שלי, לגמרי ככה. אבל כנראה שלא מספיק, עובדה שאתה עומד בקלות על מניעי הנסתרים.

3. באופן כללי אנשים אינטליגנטיים אינם נותנים דרור לשפתם ומחשבותיהם כשהם מבטאים עמדה שעלולה להיות קונטרברסלית. הם משתמשים בלשון עקיפה, מרמזת, אבל ברורה דיה בכדי שהשומע לא יטעה בה. ייחסתי לך אינטליגנציה, מקווה עדיין שלא בטעות.

4. מודה לך כתמיד על ההתייחסות.

• תוכן חדש...