Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4618 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

עקב גירוד בידיים שמציק לי מפעם לפעם, חשקה נפשי ביציקות אפוקסי שקוף.

איפה אפשר למצוא חנות שמוכרת אפוקסי שקוף באזור נתניה-קדימה?

מכיר את החנויות בת"א, לא בא לי לנסוע לשם במיוחד...

בין העוזרים, תוגרל תמונה שלי יוצק :lol:

מתחדשת*

פורסם

איזו כמות אתה צריך?

לכמויות קטנות מספיקה השפופרת הכפולה הנפוצה בטמבוריות.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

חפש ״חגי סקיבה״, יושב בחולון אבל נדמה שעושה משלוחים לכל הארץ. שים שגם פוליאסטר קריסטלי יעשה את העבודה. שאל אותות מה החומר העדיף ליציקות. יש לו גם אתר עם מידע על כל חומר לפי מה שאני זוכר.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

כרגע אני צריך כמות קטנה, להתנסויות.

אפוקסי שקוף הוא השם ה"פושטי" לקריסטלי, זה אני יודע.

מתחדשת*

פורסם

יש לך ספקולציה לכמה חומר אתה צריך? אני יכול לעבור להביא לך, אני גר באיזור של קדימה. אני זוכר שקניתי פוליאסטר קריסטלי ב300 שקל אצל חגי ספציפית.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

BISON נפוץ בכל טמבוריה מצויה. שוב, כמה אתה צריך?!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

מה ההבדל בין חומר יציקה לאפוקסי? אם ברצוני לחבר שני חלקים מפלסטיק, מה עדיף?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

• תוכן חדש...