Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו קליאו 1998 1.4 ידנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אל תתחבט כל כך - מכונית מטופלת היטב לא תפיל אותך גם אם היא בת 20.

אם לא ימצאו במוסך משהו משמעותי ברכב, קח אותו בשקט, תשאיר לעצמך כמה גרושים לתיקון במידת הצורך וצא לדרך.

(ואם יימצא משהו משמעותי, המוכר כבר יבוא לקראתך ותוכל לתקן ולהשאר עם מכונית טובה ואמינה. היתה לי רנו 19 מ 1995 (בדיוק אותם מכלולי הנעה) עם 320K ק"מ שלא נגעו בשום דבר רציני, אפילו המצמד!, ומכרתי רק כי לא הייתי צריך אותה).

שמור עליה כזו יפה, וגם תוכל למכור אותה. תמיד תוכל להתקדם.

דב

אהלן דב,

שוב תודה ענקית על הכל. אקח את הרכב לבדיקה בימים הקרובים ואם הכל יהיה בסדר, אסגור איתו.

יש לך רעיון לבעל מקצוע שיוכל לבדוק את הרכב במחיר שפוי ובצורה מקצועית? מישהו באיזור יהוד-חולון-פ"ת עדיף.

תודה רבה רבה.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אהלן דב,

שוב תודה ענקית על הכל. אקח את הרכב לבדיקה בימים הקרובים ואם הכל יהיה בסדר, אסגור איתו.

יש לך רעיון לבעל מקצוע שיוכל לבדוק את הרכב במחיר שפוי ובצורה מקצועית? מישהו באיזור יהוד-חולון-פ"ת עדיף.

תודה רבה רבה.

כן: "אורן שרותי רכב" - מוזכר כאן בפורום, אני לא מכיר, אבל ממה שכתבו עליו...

מוסך אמ הדרך (03-5373534), אמנון, לוקח על בדיקה 250 ש"ח + מע"מ, גם הוא "מומלץ פורום", אין לי היכרות אישית איתו (אני בצפון).

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
כן: "אורן שרותי רכב" - מוזכר כאן בפורום, אני לא מכיר, אבל ממה שכתבו עליו...

מוסך אמ הדרך (03-5373534), אמנון, לוקח על בדיקה 250 ש"ח + מע"מ, גם הוא "מומלץ פורום", אין לי היכרות אישית איתו (אני בצפון).

אחלה, תודה רבה!

והמחירים של בדיקה נעים סביב אותו הטווח בכל מוסך? תודה.

פורסם

אוה, אז אני יגיד לך:

אם תגיע למוסכניק חכם עם רכב שנראה טוב ובידך כל ההיסטוריה שלו, הוא יוכל להעריך עבורך די בקלות את כדאיות הקניה ועלויות צפויות. עבור שרות כזה יש מי שגובה תשלום, ויש מי שלא, מתוך תקווה שתהפוך להיות קליינט שלו.

בדיקת קניה ממש עולה משהו בסביבות 500 ש"ח (?... אני לא עושה בדיקות קניה אז לא יודע...) והיא תעשה לך שחור, כי הם מחפשים כיסוי תחת.

ויש באמצע, כמו אמנון מאם הדרך, שגובה 250 ש"ח + מע"מ ובודק את הרכב לעומק, שזו נראית לי עסקה הגונה מאוד.

דב

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
Dr6633 תודה!

שמע, אם כל הכבוד נראה לי שיש הבדל קל בין טווינגו, רנו 5 וקליאו, אתה לא מסכים? הן אולי על אותה סקאלה מבחינת שנתון אך הקליאו נחשבת לאחת ממכוניות הדגל של החברה, גם באותן שנים בעוד ה5 והטווינגו נחשבות יותר ספרטניות.

בכל מקרה, אבדוק הכל טוב טוב במוסך בתקווה שהכל בסדר.

דווקא באופן אישי יצא לי להתקל בכמה מצבים של קליאו מהדור הראשון בעיקר, שעשו לא מעט בעיות..אבל ברור שלא ניתן לומר באופן גורף משהו לגבי הרכב.

• תוכן חדש...