Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4652 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין, שילמתם 938 ש"ח או שיש לסיפור סוף אחר?

תכלס, אני מבטיח לך שאו שלחבר יש דלקן או שהחשבון הזה כלל לא שלו אלא של האחרון שהיה לפניו ולו היה דלקן.

משאבות תדלוק הוא דבר פשוט ובסיסי, הוא יודע בקלות לעשות חשבון של X ליטרים כפול המחיר ואין מצב שיציג מחיר אחד אבל יחשב לפי מחיר אחר אלא אם יש לך דלקן.

גם אם כן התרחשה כזו תקלה, ניתן בקלות עפ"י המחשב של המוכר במנטה לראות מה קרה, מי תדלק כמה ולתקן בהתאם.

בכל מקרה, אם שילמתם 938 ש"ח אז כנראה שיש לכם איזה בעיה, אני מהמר על זה שלא שלימתם.

לקחו מאיתנו פרטים ואמרו שהמשאבה לא עובדת והשביתו אותה

טענו שיחזרו אלינו ויבטלו את ההורדת האשראי כך שלא נשלם גם 450 שקל.

אבל עדיין לא ביטלו!!!!

פורסם

אז הייתה תקלה, התלוננתם ויזכו אתכם, על מה השרשור?

על החוצפה בקיום תקלות בעולם?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש תחנות משותפות. לדוגמא התחנה בצומת ראם מסמיה, 2 עמדות של דור אלון ו 2 עמודות של דלק.

Volvo 960 3.0 24V 1996

Volvo 940 GLE 2.0 Turbo 1997

Volvo 940 GLE 2.3 1995

Oldsmobile Cutlass Supreme Brougham 5.0L V8 1982

פורסם
אז הייתה תקלה, התלוננתם ויזכו אתכם, על מה השרשור?

על החוצפה בקיום תקלות בעולם?

על החוצפה בזה שטוענים שיפצו אותנו ולא מפצים ואנחנו רוצים שיבטלו תסכום לפני שהאשראי יורד החודש.

כי אחרי זה זה כבר סיפור זיכוי

פורסם

זה בכל מקרה סיפור לעשות זיכוי, ולרוב זה לוקח בערך שבוע-שבועיים.

ובד"כ גם מהרגע שהחברה שולחת בקשת זיכוי עד שתראה אותה בפירוט האשראי (העתידי באונליין) יעברו כשבועיים.

ככה שרוב הסיכויים הם שלא תראו זיכוי באותו חודש שבו יורד החיוב

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
סלח לי על המילים אבל אתה חיי בסרט זה מחיר הסולר? באיזה מדינה?!

אולי בארץ ... אבל כל תחנה שתדלקתי מאז ומתמיד הסולר היה זהה בכל התחנות.

חוץ מזה אם הם מוכרים את הסולר במחיר הזה שיודיעו עליו ולא ירשמו מחיר אחר ואז יגנבו באשראי מחיר אחר.

חוץ מזה בגלל אנשים כמוך המדינה שלך נותן לזה לקרות שהסולר יעלה בישראל 16 שקל לליטר

"חבוב תרגע זה המחיר זה לא בפיקוח בו נחיה עם זה ולא נעשה דבר בנידון"

בחול סולר עולה דולר 3.9 לגאלון!!! ובגרמניה 3 דולר לגאלון.

ואיזה פזמט להאמר בדיוק? ולב.מ.ו 750

אולי תקרא לפני שאתה מגיב, בארץ המחיר בתחנות מסביב לבית שלי לסולר בשירות מלא הינו 17 שקל לליטר אפילו.

אף בעל רכב סולר שפוי לא יתדלק במחיר הזה ומיד ייגש לקופאי להנחה במידה ואין לו כרטיס מתאים.

לבעל כרטיס מתאים, הסולר ליד הבית ניתן במחיר של 6-8 שקל (אין לי מושג בדיוק כמה).

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם

גילוי נאות, אני עובד בתמיכה של חברה המספקת שירותי תוכנה לחברת דלק.

בצג רואים שקיבלת מחיר נמוך אבל החישוב התבצע לפי מחיר גבוה.

דברים כאלה קורים ובד"כ בגלל בעיית משאבה.

לבטל זיכוי זה בלתי אפשרי ואסור גם אם זה נעשה בטעות או בגלל תקלה. מה שיקרה זה שמנהל התחנה יעביר את המקרה לבדיקה ובמידת הצורך את תזוכה על ההפרש.

בכל אופן, תקלות קורות. בחברות גדולות אף אחד לא ינסה "לעקוץ" אותך בקטנות האלה.

עריכה, לאחר בדיקה של המקרה במידה והתידלוק בוצע בתחנת אלדור ב 21/10 בשעה 21:12 אז הדברים הם ממש לא כפי שמוצגים פה בשירשור.

• תוכן חדש...