Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתחות רכב ננעלו בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4613 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברגע זה אישתי עומדת מחוץ לרכב בתחנת דלק בנתניה עם הילד לאחר שהוא נעל את המפתחות בפנים, מדובר באאודי a3 2007.

המפתח הנוסף אצלי ואני אהיה בבית רק מחר, האם יש איזה פתרון קסם פרט לשבירת אחד החלונות?

תודה מראש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ברגע זה אישתי עומדת מחוץ לרכב בתחנת דלק בנתניה עם הילד לאחר שהוא נעל את המפתחות בפנים, מדובר באאודי a3 2007.

המפתח הנוסף אצלי ואני אהיה בבית רק מחר, האם יש איזה פתרון קסם פרט לשבירת אחד החלונות?

תודה מראש.

חפש בגוגל ״פורץ רכב / מנעולן רכב״ באזור שם.

בשניות יפתחו את האוטו. יגבו 300-500 שח בלי נזק לשמשות.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בדיקה היקפית של כל הדלתות והבגאז'.

במידה ולא, להתקשר לפורץ.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

רגע רגע.

איך הוא הצליח לנעול את הרכב מבפנים?, תא המטען נעול גם כן?

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

פורסם

לא מכיר פטנטים ספציפיים לרכב, אולי טלפון למכונאי יעזור. אם הרכב חונה סביר- יחכה למחר שתדבר עם מנהל המשמרת.

אני מציע לנסות להתקשר למנעולנים באזורך שעשויים לפרוץ בלי לשבור. אופס, כבר ענו.

פורסם

לא חבל על החלונות (המקוריים בשלב זה)? לא יהיה יותר פשוט להשאיר שם את הרכב ולהשיג טרמפ הביתה?

אם אתה נחוש בדעתך לשבור חלון - עדיף את אחד המשולשים האחוריים ולנסות לפתוח את הדלת משם.

אם אין סיכוי שהיא תגיע לידית דרך המשולש.. אז חלון אחורי זיכרונו לברכה. בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

תשלח אליה מונית עם המפתח.

פריצה חובבנית תעלה לך הרבה יותר יקר, לשבור את החלונות זה לפחות יום עבודה שהלך (פירוק, הרכבה, נקיון יסודי של הזכוכיות).

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
תשלח אליה מונית עם המפתח.

פריצה חובבנית תעלה לך הרבה יותר יקר, לשבור את החלונות זה לפחות יום עבודה שהלך (פירוק, הרכבה, נקיון יסודי של הזכוכיות).

הרעיון הכי הגיוני עד עכשיו.

asdasdasd

פורסם

מה המרחק שלך מהמקום? אולי שווה לנסוע במיוחד או לשלוח מונית.

כפי שאמרו, אם המצב לא מתאפשר והרכב חונה יחסית בסדר כדאי להשאיר את הרכב שם עד מחר ולקחת משם מונית הבייתה.

אם יש לך כל מיני אבטחות כמו איתורן, תבדוק מולם כי ייתכן והם יכולים לפתוח עבורך את הרכב.

פורסם

א. תודה על ההענות המהירה.

ב. היא השאירה את המפתחות בסוויץ והרכב ננעל אוטומטית אחרי כמה דקות של חוסר פעילות מרגע הכיבוי, הפעם הילד סגר את הדלת הפתוחה.

ג. מונית מאיפה שאני נמצא לנתניה תעלה סכום לא הגיוני ותקח כמה שעות.

ד. מנעולן זה רעיון מעולה.

שלחתי את אבא שינסה לעזור ויצור תקשורת נורמלית ביני לבינה כי הפלא בפנים גם כן.

נ.ב

יש איתורן אך הוא רדום.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
חפש בגוגל ״פורץ רכב / מנעולן רכב״ באזור שם.

בשניות יפתחו את האוטו. יגבו 300-500 שח בלי נזק לשמשות.

חבל על הכסף.

תתקשר לארגון ידידים בטלפון 057-3131310 ומקצוענים יעזרו לך בחינם. 24 שעות, בכל הארץ.

מתנדב בארגון ידידים

• תוכן חדש...