Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפתחות רכב ננעלו בפנים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4622 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידידי מארגון הידידים, לצערי איחרת קצת, כבר נפרדנו מ300 שקלים ומסרנו אותם לידיו המיומנות של מנעולן שהגיע למקום.

אני מקווה שהמידע שסיפקת יוכל לעזור בעתיד בתוצאות החיפוש.

הלקח, לא להשאיר מפתחות בתוך הרכב, אישית אני תמיד מוציא ושם בכיס, לך תדע מתי מרפי יחכה לך בסיבוב.

אז תודה לכולם וחדל אש.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
ברגע זה אישתי עומדת מחוץ לרכב בתחנת דלק בנתניה עם הילד לאחר שהוא נעל את המפתחות בפנים, מדובר באאודי a3 2007.

המפתח הנוסף אצלי ואני אהיה בבית רק מחר, האם יש איזה פתרון קסם פרט לשבירת אחד החלונות?

תודה מראש.

סתם לידיעה כלילת, בכל הרכבים של קונצרן VW שהרכב נעול ע"י הנעילה מרכזית אין שום אפשרות לפתוח את הרכב מבפנים ז"א שלא יעזור לשבור חלון

אני ידיד אתה ידיד כולנו ידידים

פורסם

מה שאתה אומר מוזר, כי ככל הידוע לי בנעילה מרכזית יש פיצ'ר שהרכב לא יכול להינעל כאשר המפתח בסוויץ'.

ניסיתי פעם לנעול את הרכב שלי עם המפתח ספייר כאשר המפתח הראשי בסוויץ וזה לא התאפשר ... (זה אמור להיות אותו מחשב פלוס מינוס )

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

הרכב לא מצוייד ב-keyless entry?

לא יודע איך זה ברכבים אחרים שמצויידים בפיצ'ר הזה, אצלי בכל אופן ברגע שהמערכת מזהה שהמפתח נמצא בתוך חלל הרכב לא תתאפשר נעילה שלו (הכוונה לנעילה אוטומטית).

במידה ותתבצע נעילה ידנית (נניח ילד שיושב בפנים ונועל באמצעות הכפתור- מספיק יהיה פשוט לפתוח את הדלת והנעילה תתבטל.

לא חשבתי על כך עד שראיתי את השרשור הזה, זה מוסיף פן בטיחותי למערכת מעבר לפן הנוחות.

העיקר שהסתיים בשלום.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
ידידי מארגון הידידים, לצערי איחרת קצת, כבר נפרדנו מ300 שקלים ומסרנו אותם לידיו המיומנות של מנעולן שהגיע למקום.

אני מקווה שהמידע שסיפקת יוכל לעזור בעתיד בתוצאות החיפוש.

הלקח, לא להשאיר מפתחות בתוך הרכב, אישית אני תמיד מוציא ושם בכיס, לך תדע מתי מרפי יחכה לך בסיבוב.

אז תודה לכולם וחדל אש.

חבל שלא ראיתי את ההודעה לפני חצי שעה. הייתי בכיף אוסף אותה לביתכם שתיקח מפתח, ומחזיר אותה לתחנה. זה סה"כ 15 דקות נסיעה בשבילי, והיה חוסך לך את הפורץ. בכל מקרה, העיקר שבסוף הסתדרתם. איך הילד הצליח לנעול את הרכב? עם המפתח או ידנית?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
סתם לידיעה כלילת, בכל הרכבים של קונצרן VW שהרכב נעול ע"י הנעילה מרכזית אין שום אפשרות לפתוח את הרכב מבפנים ז"א שלא יעזור לשבור חלון

אתה טועה ומטעה !

בכול רכבי קונצרן VAG עם נעילה מרכזית מקורית בלי תוספות והתקנות בארץ ניתן לצאת מהרכב מבלי לשבור חלון.

לדוגמא:

בגולף דור 5 אתה יכול לנעול את הרכב בעזרת השלט מבפנים כאשר המפתחות בסווי'ץ אבל כאשר אתה מעביר את המפתח למצב ON הנעילה המרכזית פותחת את כול הדלתות.

במקרה חירום ! כאשר שום דבר לא עובד והמצבר נגמר ניתן לצאת דרך תא המטען על-ידי הסרה של כיסוי מפלסטיק בדלת תא המטען ושחרור הנעילה בקלי קלות (זה חלק מהתכנון של הייצרן ומופיעה בספר הרכב).

איזה כייף לי :)

פורסם

אבל יש אפשרות לפרוץ חלון, להוציא את המפתח מהסוויץ ולפתוח איתו, דאא. :wink:

מה שאתה אומר מוזר, כי ככל הידוע לי בנעילה מרכזית יש פיצ'ר שהרכב לא יכול להינעל כאשר המפתח בסוויץ'.

ניסיתי פעם לנעול את הרכב שלי עם המפתח ספייר כאשר המפתח הראשי בסוויץ וזה לא התאפשר ... (זה אמור להיות אותו מחשב פלוס מינוס )

מסתבר שאפשר. :|

להמשך הפרטים ראה הסבר נוסף למטה.

הרכב לא מצוייד ב-keyless entry?

לא יודע איך זה ברכבים אחרים שמצויידים בפיצ'ר הזה, אצלי בכל אופן ברגע שהמערכת מזהה שהמפתח נמצא בתוך חלל הרכב לא תתאפשר נעילה שלו (הכוונה לנעילה אוטומטית).

במידה ותתבצע נעילה ידנית (נניח ילד שיושב בפנים ונועל באמצעות הכפתור- מספיק יהיה פשוט לפתוח את הדלת והנעילה תתבטל.

לא חשבתי על כך עד שראיתי את השרשור הזה, זה מוסיף פן בטיחותי למערכת מעבר לפן הנוחות.

העיקר שהסתיים בשלום.

הלו, אין לי איבזור של AMG:wink: , כולה A3 עם מפתח קפיצי רגיל כמו של שאר הקומפקטיות במשפחה באותן השנים.

היום הkeyless הזה כבר הרבה יותר נפוץ גם ברכבים פחות יוקרתיים.

חבל שלא ראיתי את ההודעה לפני חצי שעה. הייתי בכיף אוסף אותה לביתכם שתיקח מפתח, ומחזיר אותה לתחנה. זה סה"כ 15 דקות נסיעה בשבילי, והיה חוסך לך את הפורץ. בכל מקרה, העיקר שבסוף הסתדרתם. איך הילד הצליח לנעול את הרכב? עם המפתח או ידנית?

תודה ניקו, רק שלא איחרת בחצי שעה אלה יממה + חצי שעה. :lol:

משחזור סיפור הנעילה עולה מקרה עם נוכחות רצינית של מרפי.

האישה טוענת שכנראה בזמן שהיא כיבתה את הרכב היא לחצה בטעות על כפתור הנעילה, לפני עזיבת הרכב לסניף של YELLOW היא החליטה להלביש לילד מעיל בזמן שהמפתח בסוויץ ודלת הנהג פתוחה.

אחרי שהבחור הצעיר היה לבוש הוא התקרב לדלת הנהג הפתוחה אמר "אמא... דלת בום" וסגר אותה.

בגלל הלחיצה המקרית על כפתור הנעילה בתרם היציאה מהאוטו הסגירה של הדלת בעצם נעלה את הרכב עד להודעה חדשה.

מרפי כבר אמרתי?

פורסם

הלו, אין לי איבזור של AMG:wink: , כולה A3 עם מפתח קפיצי רגיל כמו של שאר הקומפקטיות במשפחה באותן השנים.

דווקא ממש לא קשור למרצדס, אני זוכר שבשנים האחרונות היו משפחתיות ״עממיות״ שבגרסאות איבזור שונות הוצעו עם הפיצ׳ר הזה (למשל מיצובישי לאנסר) לכן חשבתי שבאודי זה גם אמור להגיע כסטנדרט\אופציה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

האישה טוענת שכנראה בזמן שהיא כיבתה את הרכב היא לחצה בטעות על כפתור הנעילה, לפני עזיבת הרכב לסניף של YELLOW היא החליטה להלביש לילד מעיל בזמן שהמפתח בסוויץ ודלת הנהג פתוחה.

אחרי שהבחור הצעיר היה לבוש הוא התקרב לדלת הנהג הפתוחה אמר "אמא... דלת בום" וסגר אותה.

בגלל הלחיצה המקרית על כפתור הנעילה בתרם היציאה מהאוטו הסגירה של הדלת בעצם נעלה את הרכב עד להודעה חדשה.

מרפי כבר אמרתי?

DAMN. זה כבר פעם שנייה השבוע. לפני כן זה היה בייעוץ. ייעצתי למישהו לגבי ייבוא, רק שהשרשור היה מ2010 או משהו.

זה מזכיר לי שכאשר בת דודתי עלתה פעם עם הרכב על המדרכה, אז אחרי שחזרה הביתה, הבן שלה אומר לאביו: "אבא, אמא אוטו בום". ילד נוכל.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
אבל יש אפשרות לפרוץ חלון, להוציא את המפתח מהסוויץ ולפתוח איתו, דאא. :wink:

מסתבר שאפשר. :|

להמשך הפרטים ראה הסבר נוסף למטה.

מרפי כבר אמרתי?

גם ברכב שלך במידה ואתה נועל את הרכב עם השלט כאשר אתה נמצא בתוך הרכב ומהמצבר ההתרוקן ניתן לצאת מהרכב.

בדגם שלך למיטב זיכרוני קיים כבל בחלק התחתון של תא המטען אשר מחובר לידית של המנוע החשמלי של הנעילה המרכזית.

משיכה של הכבל ודלת תא המטען נפתחת.

איזה כייף לי :)

פורסם

אכן מרק, אתה צודק.

פעם נסיתי לחטוף מישהי בתא מטען אך היא הצליחה לברוח, לכן אני מודע למאפיין זה.

• תוכן חדש...