Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויוטה היילקס 4x4 93-97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4634 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

למרות שהנושא הזה כבר "נטחן" לאורך השנים, אני רוצה לשאול כמה שאלות ועל הדרך לוודא שלא השתנו\התגלו דברים מאז הפוסטים האחרונים על הרכבים הללו.

אז קודם כל, אני מחפש רכב שישמש אותי לעבודה. אני עומד לפני פרוייקט בנייה\שיפוץ של כמה חודשים טובים וטנדר צמוד זה אחד התנאים הראשונים. "על הדרך" אני כבר הרבה שנים פוזל על טנדרים בתור רכב שטח.

התקציב דיי נמוך (בגלל זה השנתון נמוך) סד"ג של 20,000 ש"ח

אני *מאוד* לא אוהב רכבים משופרים ובטח לא כאלה שמשופרים בהגזמה.

אם תקופת השיפוץ תסתיים ואני אראה שאני מסתדר טוב עם העניין של שטח ורכב "כזה" כרב יומיום, אני כבר מעדיף לקחת את הזמן+כסף ולשנות\לשפר את הדברים שאני מוכרח.

בכל מקרה, לכרגע, אני מחפש רכב ששופר\שונה כמה שפחות, בעיקר בכל מה שקשור למנוע ו"איברים פנימיים".

שאלה 1: רוב הרכבים שמפורסמים כרגע הם עם מנוע טורבו-דיזל. זה לא המנוע\התצורה המקוריים, נכון ?

אם לא, האם אני צריך לדאוג מהנושא או לבדוק דברים ספציפיים בעניין הזה ?

שאלה 2: האם יש שיפורים\תוספות שידועים ככאילו שבשום פנים ואופן לא עושים בעיות, כאלו שאני לא צריך לפסול אותם ? (אני בד"כ מדלג על מודעות שמצויין בהם שמיליון דברים שופרו)

תודה רבה !

שי

• תוכן חדש...