Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

די כבר עם המכוניות האלה! :-P

עשיתם לי חשק לרכוש אחת.

hwgeek,

הדילמה שלי הייתה או במטען בהרכבה אישית,או במטען שרכשתי היה השיקול שאני לא רוצה עכשיו להיסחב עם עוד סוללת עלי בטיולי אופנים. ככה מה שאני לוקח זה דברים פרקטיים בלבד,ובסופו של דבר גם שוקל את המוצרים לפני. בנוסף זה שהרבה אנשים רכשו את אותו מטען (2,161 נכון לרגע זה) רק מאשש כי המוצר טוב.

כדי שהמטען יהיה 5,600mah צריך שתי סוללות של 2,800mah,כלומר זה נשמע הגיוני. איך אפשר לבדוק אם באמת הקיבולת אמיתית מישהו יודע? אז אשמח להסביר. בשביל הניסוי צריך להטעין כמה פעמים את המטען המדובר. ולבסוף להטעין את הפלאפון (בגלקסי S3 קיבולת הסוללה היא 2,100mah) כלומר המטען צריך להטעין את הגלקסי מ0-100% שלי פעמיים ועוד ישאר מעט,אם זה באמת 5,600.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

תיראה, אני בספק עם הסוללה אכן תיהיה 5600MAH מכייון שסוללות אכותיות ואמיתיות של 2600MHA נימכרות בכ5$ לפחות.

אבל מה שבטוח שאכן הסוללה הזו תיהיה טובה יותר מרוב המטענים שמכילים רק סוללה אחת של 18650 סביב ה8$ כי רכשתי כזו מאייבי הצבעוניות שניראות כמו מהטען עם הסוללות המיתחלפות וקיבולת האמיתית של הסוללה היא פחות מ600MAH בCUTOFF של 3V.

אז אולי זה לא יטעין לך בידיוק 2 טעינות מלאות של סוללת ה2100MAH של הגלאקסי אבל זה עדיין מצויין למחיר.

וגם על תישכח שהמטען מכיל ממיר מתח שהנצילות שלו כ70%~80% לדעתי כי עדיין מדובר במטען סופר זול ולא מותג של חברה גדולה במחיר גבוהה ולכן גם סוללת 4200MHA אמיתית לא תטעין בידיוק 2 טעינות מלאות סוללת 2100MHA כי חלק מהחשמל מומר בחום של המטען..

אתה צריך מטען דיגיטלי חכם שיכול להראות לך את כל נתוני הטעינה והפריקה של הסוללה וככה אתה בודק.

זה המטען שיש לי שבמקור נירכז מהוביקינג- הוא מטעין את כל סוגי הסוללה כולל מצבר של רכב.

אתה צריך ספק של 12V 5A בשבילו שאתה יכול לירכוש גם בארץ.

20120601164150545.jpg

לינק:

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

נראה מטען מעולה,מה אתה עושה איתו? הוא לא חזק מידי? להטעין מצבר אין לי צורך (יש מצבר חדש) באופן עקרוני כן חלק מהמתח מומר לחום,ולכן גם חשבתי על זה. שהמטען יגיע בטוח שהסקרנות תהרוג אותי לפרק אותו בזהירות (ולהרכיב אחר"כ) ולראות אם כתוב משהו על הסוללות. אחרי זה אפשר לעשות ניסיון ולראות כמה פעמים הוא יטעין את הגלקסי שלי מבלי להטעין את המטען הייעודי.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

גם לי יש אותו ואני משתמש איתו לטעינת סוללות ליפו למכונית על שלט אבל יש לו את כל האפשרויות של טעינה פריקה וגם ראיתי באינטרנט כיצד ניתן להחיות סוללות שלא מתפקדות כראוי. המטען לא זול בערך 40-50$.

החיים הם כמו....

פורסם

בלי המטען הזה אני לא מסוגל :-).

הוא מטעין הכל, כל מה שקיים בצורה חכמה ובטוחה, הוא עד 50W שזה לא ממש חזק שניכנסים לעולם של סוללות הליפו הגדולות שאפשר לתת להן בראש במחינת קצב הטעינה.

לדעתי זהו מוצר חובה לכל מי שיש לו סוללות ניטענות בבית. ובפחות מ100 שקל כולל מישלוח זה ממש מיתבקש.

ישלי המון סוללות שאני מטעין, בעיקר NIMA וסוללות ליתיום של 18650, ככה אתה יכול יראות כמה הטענת ומה קיבולת הסוללה וליקבוע מהירות טעינה/שמירה/פריקה וכו'.

אכן תעלה תמונות שתקבל את המטען :-), במטען הפשוט שאמרתי לך הייה בפנים סוללת 18650 כחולה ללא שום כיתובהסינים האלה! :-(

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

האמת-שירשור זה חייב לבוא עם תווית הזהרה, אני נירשמתי לאתר הזה רק לצורך רכישת מגן סיליקון למכשיר הסיני שלי שהם היו הראשונים לימכר.

ניכנסתי בישביל מגן של 6% ומאז אני לא יכול להפסיק לגהץ את PAYPAL :-), כבר עברתי את ה200 שקל בקניית שטויות לרכב ולבית ועוד יש לי לפחות עוד 10 דברים שאני רוצה ליקנות כבר השבוע- מזל שהמיסגרת שלי באשראי לא פנויי לקניית מכשירי סלולאר נוספים כי כימעט הזמנתי פאבלט של 5.5" ב700 ש"ח :-).

מה גם שהכל זה מישלוח חינם אתה לא מחכה לאסוף הזמנות- כל שניה ניכנס ומגהץ את פייפל חחחח.

יש לי כבר ברשימת המתנה:

מולטימטר למדיית קבלים, מקציף קפה נמס, סוללות, כל מיני פותחנים, שטויות לרכב כמו BT , מגן שמש, אולי משהו על שלט לפנאי, וכל שניה הרשימה עוד גדלה... -הצילו- אני מיתמכר לקניות!!

פורסם

עוד שטויות:

ידית לאכילת תפוצ'יפס מבלי ללכלך את היידים :-)

SKU048568%20(10).jpg

לינק:

שעון מעורר גאוני לעצלנים שלא קמים בבוקר- השעור בורח מיכם ואתר חייבים לירדוף אחריו בשביל לנתק :lol: !

SKU079403o.jpg

izWCU4Y61o4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינק:

פורסם

שלט אוניברסלי קטנצ'יק לטלוויזיות, מתאים את עצמו ל90 אחוז מהטלוויזיות ומאפשר מעבר ערוצים,כיבוי הדלקה, שליטה על הווליום ובחירת מקור צפייה. יכול להיות נחמד להשתעשע בבית קפה\סנוקרים\סניפי דואר וכל מקום שיש בו טלוויזיה, בעיקר אצל חברים בבית. אצלי תמיד צמוד אחד למפתחות של הרכב והוא בגודל של השלט רכב.

ninja_remote_new.jpg

לינק

פורסם

HWGEEK , מה מונע ממני להזמין הקייס לסוללות ולהכניס לתוכו סוללה נטענת איכותית?

זו גם אופציה?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
עוד שטויות:

ידית לאכילת תפוצ'יפס מבלי ללכלך את היידים :-)

SKU048568%20(10).jpg

לינק:

שעון מעורר גאוני לעצלנים שלא קמים בבוקר- השעור בורח מיכם ואתר חייבים לירדוף אחריו בשביל לנתק :lol: !

SKU079403o.jpg

izWCU4Y61o4 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

לינק:

הידית הזכירה לי שעד גיל 21 הייתי אוכל במבה רק עם קיסם

והדבר הזה שבורח, לפני שהיה מתרחק מטר ממני הוא היה מתרסק עם כפכף שהייתי משגר לכיוונו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
HWGEEK , מה מונע ממני להזמין הקייס לסוללות ולהכניס לתוכו סוללה נטענת איכותית?

זו גם אופציה?

על איזה קייס מדובר?

בעקרון במידה וזה קייס המכיל סוללות 18650 הן פשוט מולחמות למעגל בפנים- אין בעיה עם ידע בסיסי בהלחמה להחליף לסוללות אכותיות יותר,

אבל אם מראש קונים- אזי עדיף כבר ליקנות קייס שמתאים להחלפת סוללות ובהן בימקום הלחמה יש מגיעם עם קפיץ וכו כמו בכל מוצר עם סוללות.

לי כבר יש קייס אחד שהוצאתי מימנו את הסוללה ואני כן יזמין סוללה ואלחים בפנים, אבל לקייס הבא אני כבר יזמין אחד שמתאים לDIY.

• תוכן חדש...