Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נו, אז אתה מתלונן שהוא חרא רק כדי לצאת חרא כמוהו?... (לא אישי, סתם כהמחשה חבר).

שמע, אני קצין בגבעתי (במיל׳), אני מהאנשים שביום הזכרון לחללי צה״ל עומד בדום מתוח עם דמעות בעיניים כי ראיתי והרגשתי על בשרי מזה לאבד חברים לנשק, לא יכול לתאר לך כמה אני מתפוצץ מעצבים מהחרדים שחייהם ממשיכים כרגיל במהלך אותה צפירה חסרת משמעות (מבחינתם).

ועדיין, תורתם אמונתם והם מאמינים שהיא קודמת לדרך ארץ (וחבל, זו לא כוונת התורה), אני מאמין שלהיפך, דרך ארץ קדמה לתורה וכך אני נוהג.

שיהיה גדולים בתורה, אני מעדיף להיות ״גדול״ כבנאדם עם ערכים של כבוד לאחר.

עריכה,

אלעד, לשמחתי אין לי אייפון, לך תסביר לחברת הסלולר ששברת את המכשיר כדי להציל חיים...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עידן, אני מסכים איתך שאין צורך לקלס את הנפטר, אבל כשבאים מלחכי פנכתו ומשבחים אותו, לגיטימי לחלוטין להעמיד אותם על טעותם.

אלעד, לשמחתי אין לי אייפון, לך תסביר לחברת הסלולר ששברת את המכשיר כדי להציל חיים...

שבור את של אשתך

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

ליטל כבר הבינה שאייפון איבדה מומנטום, היא עם גלקסי ומאושרת מכך, חוץ מזה שהחשבון על שמי ועדיין הייתי צריך להסביר למה המכשיר שבור ״דתית״...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
נו, אז אתה מתלונן שהוא חרא רק כדי לצאת חרא כמוהו?... (לא אישי, סתם כהמחשה חבר).

שמע, אני קצין בגבעתי (במיל׳), אני מהאנשים שביום הזכרון לחללי צה״ל עומד בדום מתוח עם דמעות בעיניים כי ראיתי והרגשתי על בשרי מזה לאבד חברים לנשק, לא יכול לתאר לך כמה אני מתפוצץ מעצבים מהחרדים שחייהם ממשיכים כרגיל במהלך אותה צפירה חסרת משמעות (מבחינתם).

ועדיין, תורתם אמונתם והם מאמינים שהיא קודמת לדרך ארץ (וחבל, זו לא כוונת התורה), אני מאמין שלהיפך, דרך ארץ קדמה לתורה וכך אני נוהג.

שיהיה גדולים בתורה, אני מעדיף להיות ״גדול״ כבנאדם עם ערכים של כבוד לאחר.

אני מאמין גדול ב"נאה דורש, נאה מקיים", אחרי שאקבל כבוד מהחרדים (לא אישי, אלא כקבוצה), ארכוש להם כבוד - אחרת זה לא עובד.

מה שכתבתי האמת לא היה מכוון כלפיך אלא דווקא כלפי כל המסנגרים עליו ופועלו ושאסור לשמוח כאשר החרדים עושים בידיוק ההפך.

ההודעה שלך פשוט קפצה לי לעין.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
גורילה לא תמנע מהזכוכית להשבר, אלא רק להשרט, וגם לזה יש סייגים מצולמים ברחבי הרשת.

יש גם אוטרבוקס :cool:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

ידעתי שהשירשור הזה יעורר את כל האתאיסטים שבפורום. רבאכ,אם אין לכם משהו חיובי לתרום,אל תכתבו ! :mad2:

הבנו שאתם שונאים חרדים,שונאים את ש"ס, אוהבים המבורגר וגבינה תוך כדי נסיעה בערב שבת...

קצת כבוד לאדם שנפטר ולא לכל המסביב !

פורסם

אני לא יודע אם שמת לב, אבל אף אחד פה לא רשם "ישששש! הוא מת!@#!!@%!$@" ותקע בווווזלה (אשכרה יש במילה הזו 4 ו'.)

הדבר היחיד שעשו הוא לצטט דברים מפי האדם עצמו, ואולי גג לטעון שרק בגלל שאדם מת אין להפוך אותו לקדוש בן רגע.

הת'רד הזה הוא דיון. בדיון יש דעות מכל הסוגים. חלק לא מוצאות חן בעיניך? אתה מוזמן להסיר את עצמך מהדיון.

נ.ב- אם אתאיסט כלשהו אכן יבחר לערוך פה משתה, זה יהיה די מוצדק. יש לך שמץ כמה כבוד הרב בחר "לברך" את חברי הקבוצה הזו (וההומוסקסואלים) במוות, עוני, טענות שהם המקור לרעידות אדמה או אסונות אחרים, ושאר שלל ברכות מפוארות?

אני חושב שישראל קיבלה פחות איומי השמדה/ברכות מוות מנסראללה.

פורסם

E.L. - כבוד למה? האדם אינו אלא מה שהוא שידר, ומה שהוא שידר הביא את התגובות האלה. תתמודד עם זה. במקום לרומם את גדולתו בתורה והיותו עילוי בגיל צעיר, הסובבים אותו (ש"ס) בחרו לפמפם את האמירות שצוטטו פה. שיבואו בטענות לעצמם, ישברו אייפון או שניים, ויעשו חשבון נפש. ארוך.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
ידעתי שהשירשור הזה יעורר את כל האתאיסטים שבפורום. רבאכ,אם אין לכם משהו חיובי לתרום,אל תכתבו ! :mad2:

הבנו שאתם שונאים חרדים,שונאים את ש"ס, אוהבים המבורגר וגבינה תוך כדי נסיעה בערב שבת...

קצת כבוד לאדם שנפטר ולא לכל המסביב !

"ביום שהיא תמות צריך לעשות משתה." ~ על שולמית אלוני

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

האיש רכש את היחס במעשיו. איזה כבוד אתה מצפה שירחשו לו כל מי שזכה לשמוע את דבריו, שדגימה מהם הביא עידן?

האי בז לכל מי שלא תמך בדרכו. אני לא רואה שום סיבה לכבד אותו ואת מה שהוא מייצג. אנחנו לא בשושן ואין שום סיבה לערוך משתה לכבוד מותו, אבל גם אין שום כבוד כלפיו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא שכולנו כאן צדיקים גמורים, אף פעם לא פלטנו קללות ולעולם לא החזקנו בדעות שנחשבות קיצוניות. ההבדל הוא שלנו אין את התקשורת מול הפרצוף כל הזמן. לכו תדעו אם כל האמירות האלה שמייחסים לרב הן נטו שלו או שהושפע קשות מהעסקנים והמושחתים במפלגה המסריחה הזאת.

ליטל כבר הבינה שאייפון איבדה מומנטום, היא עם גלקסי ומאושרת מכך, חוץ מזה שהחשבון על שמי ועדיין הייתי צריך להסביר למה המכשיר שבור ״דתית״...

צחוק צחוק, אבל כשהייתי חייל והבנתי כמה טיפש אני שעשיתי ביטוח לסלולרי שהיה לי באותו זמן, שברתי אותו עם הנשק כי נמאס לי מהצבע שלו וקיבלתי מכשיר חדש במסגרת הביטוח :lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

האמירות מגובות בהקלטות, כך שהן אותנטיות. אם המנהיג נסחף אחרי עדת מאמניו בצורה כל כך גסה הרי שאינו מנהיג. אני מעריך שהאיש מאמין בכל מה שאמר. מדובר באיש מדון שעסק בפלגנות, לא ניסה לאחד כוחות בישראל. יש אנשים שזוכים לכבוד גם ממי שחולק על דעותיהם, בזכות יחס המכבד את האחר. עובדיה יוסף לא היה כזה, הוא בז לכל מי שאינו הולך בדרכו.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
סבבה, אז בוא נהרוג גם את נתן זהבי על אמירות משתלחות...נו באמת

אהבתי איך הפכת את "לא עצובים שהוא מת" ל "קוראים למותו".

(נ.ב- תאמין לי שלא ממש אטרח להתאבל על נתן זהבי. אבל הוא לפחות מודע לזה שהוא מאוד מעורר אנטגוניזם, ומקבל את זה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...