Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במה בדיוק 700 אלף חרדים מכבדים את כבוד הרב? הם נדחסים כמו חיות וכמעט מפילים את הגופה בדרך לקבורה. חלק על העץ כמו קופים.

גועל נפש ,הפרצוף האמיתי של החרדים, חוצפנים, 3 שעות רכב עומד עם גופה בתוכו ולא נותנים לו לעבור ולא מתפנים , עכשיו מבינים כמה הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם, לא יודעים למה הם מתפללים בכלל ולא יודעים מה זה כבוד ודרך ארץ , העיקר לבוא להלוויה אבל למה לכבד את כבוד המת ולתת לו להקבר ?

Miata ND2

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
במה בדיוק 700 אלף חרדים מכבדים את כבוד הרב? הם נדחסים כמו חיות וכמעט מפילים את הגופה בדרך לקבורה. חלק על העץ כמו קופים.

אבל למה להעליב את הקופים ?!

גועל נפש ,הפרצוף האמיתי של החרדים, חוצפנים, 3 שעות רכב עומד עם גופה בתוכו ולא נותנים לו לעבור ולא מתפנים , עכשיו מבינים כמה הם לא יודעים כלום מהחיים שלהם, לא יודעים למה הם מתפללים בכלל ולא יודעים מה זה כבוד ודרך ארץ , העיקר לבוא להלוויה אבל למה לכבד את כבוד המת ולתת לו להקבר ?

חרדים זה תירוץ לאי יכולת כללית.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

זוכרים איך צחקנו כולם על הצפון קוריאנים שבכו כשקים ג'ונג איל מת? אז ככה בדיוק נראתה ההלויה היום.

אריה דרעי כניראה לקח שיעורי משחק אצל ניסן נתיב\בית צבי אחרת אין הסבר להתבכיינות המזויפת הזאת.

כל האנשים מתבכיינים על פארש! ורואים את זה.זעקות שבר, ידיים מושטות לאוויר ובכי מרורים והכל הצגה אחת גדולה.

השתלטו על בית חולים והפכו אותו לבית כנסת,ומה עם שאר החולים? גם הם צריכים למות עכשיו?

בCNN מסקרים את ההלוויה ואומרים שהוא היה מתלבש כמו אייתוללה (ובצדק) הוא וכל ש'ס ניסו ועדיין מנסים להחזיר את המדינה לימי הביניים.

האמת שהם בוכים כי הם יודעים שנגמר להם הסוס! נגמרה השליטה האבסולוטית ברוב העם המזרחי ונגמרו ימי החינגות על חשבון משלם המיסים. מהיום צריך לעבוד בשביל פרנסה ולא להתקמבן על חשבון כל שאר האזרחים.

פורסם
^

אל תדאג, סמוך עליהם... ימצאו צדיק-גאון חדש, לעבוד הם לא יצאו.

כשיש כל כך הרבה כסף\השפעה\אגו בסביבה הם יתפוררו די מהר אל דאגה. יהיו כמה מפלגות קטנות וקיקיוניות. חכה שנה!

פורסם
איציק170 - בדיוק מכיוון שאנחנו עדיין חיים במדינת ישראל, וודאי שמת לב שפרט לפוליטיקאים שמשום מה עדיין מלקקים לש"ס ככוח אלקטורלי, הרוב לא באמת מסמפט את המפלגה או מה שהיא מייצגת (ע"ע המנוח).

ש"ס היא לא כוס התה שלי, אני ממש לא אוהב את מה שנהיה שהמפלגה הזאת.

מפלגה שבכלל הוקמה בגלל כל הדיכוי של הציבור המזרחי, הפכה למפלגה "ליטאית" בניצוחו של אריה דרעי, מניפולטור, גנב ולצערי גם כריזמטי, מה שגרם לעזיבה של אנשים מתונים יותר במפלגה כמו חיים אמסלם ואלי ישי.

כבר נמאס לי מהבכי של דרעי על קיפוח המזרחיים, אני בתור בן העדה המרוקאית הפסקתי להבכיין על הקיפוח הזה, עובדה שהיום אני לקראת סיום תואר באוניברסיטה.

אתה לא יכול להגיד שש"ס מפלגה שנואה על כולם, 11 מנדטים לא באים באוויר.

"חרדים זה תירוץ לאי יכולת כללית" - נו באמת? תריץ חיפוש מי זה דן גרטלר, אברהם פלוק, יצחק מירילשווילי, יששכר קנול, הבנים של רפאל הלפרין ומי זה הבעלים של שופרסל...

רמז: הם כולם חרדים.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

איציק170 - ש"ס שנואה על כל מי שלא נמנה על מצביעיה. לגבי זה שאתה בן לעדה המרוקאית וסיימת אוניברסיטה - תרשה לי להניח שזה לא בגלל שאתה בן לעדה המרוקאית וגם לא למרות, אלא עקב תכונות אחרות שלך, בדיוק כמו שהמקצוע שלי והתואר שלי לאו דווקא קשורים לעדה שלי. רוב בני עדות המזרח שאני מכיר הם משכילים כי מה לעשות, רוב מי שאני מכיר הם משכילים, ובכלל זה בני עדות המזרח. שוב - זה לא בגלל שהם מזרחיים ולא למרות, בניגוד גמור למה שש"ס מנסה לפמפם.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוקי, אז הם שנואים על ידי אנשים חושבים.

רוב המצביעים שלהם פשוט יראי שמיים ובגלל זה הם מצביעים להם.

דיברתי עם מישהי השבוע על הרב.

היא מרוקאית.

היא התחילה להגיד שהוא מושחת ואז שתקה ואמרה "אבל אני מפחדת להגיד משהו עליו. הוא רב. הוא יכול לשמוע אותי. וואי וואי, מפחיד לדבר על רב".

זה סוג האנשים שמצביעים לו, בהמות בלי מוח או אנשים שחושבים שהוא מגן עליהם, תוך שהוא בעצם גורם להם לחשוב שזה "אנחנו" מול "הם".

ואיציק, עדיין לא ענית לי.

למה צריך רב שיחליט האם אישה היא נשואה או לא? למה המדינה לא יכולה להתעסק עם זה? האם המדינה היא לא הריבון, או שמה הרב הוא הריבון?

פורסם
יהי זכרו ברוך.

ותעשו טובה לעצמיכם, מי שרוצה ללכלך עליו שישמור את התגובות שלו בצד.

אני לא חושב שבני אדם יהיו שלמים עם זה שילכלכו עליהם אחרי המוות.

תוכל בבקשה להסביר לנו מה הוא עשה שהוא כזה גדול ?

כיצד הוא תרם לאנושות ?

בתחום הרפואה ?

בתחום הטכנולוגיה ?

בתחום הנגרות ? אולי מוזיקה ? כתיבה ? תיאטרון או קולנוע ? התנדבות ?

אולי היה איש מקצוע ישר ואמין ?

ספורטאי מחונן ?

אולי המציא משהו מגניב ? אולי המציא משהו מבריק ? עזר לקשישים או לנשים מוכות ?

עשה משהו בצבא ?

אולי עזר לצבי ים ?

התנדב בתנו לחיות לחיות ?

היה ההשראה לאייפון 5C או לרובוט של אנדרואיד ?

מה ? מה בדיוק הבנאדם הזה עשה שהוא כזה ענק-מדהים-גאון-האבא של כולם-האחד והיחיד ???

נכון... הוא פסק שהאתיופים גם יהודים ושאישה שהשתרללה יכולה לשקר לבעלה אחרי שהפסיקה להשתרלל... מובן שזה דבר גדול... אבל עדיין, גאונות כזו...

אלון. אם תתבונן לרגע במכלול ההלכתי של הרב המנוח, מנקודת מבטו של הבחור הדתי הממוצע (לא חרדי, אל דתי לאומי) ועל כל פסיקותיו, על השיעורים שהיה נותן ועל דרכו בדיבור (אני לא מדבר על חריגים כמו שריד ושאר מריעין בישין) היית נוכח לדעת שהרב המנוח היה איש נעים הליכות, חכם מאוד וגדול מאוד בתורה.

אני, כדתל"ש, שהרב היה הבסיס לכל הליכותיי בתורה ובהלכה מרגיש שהרב הוא הרב הפרטי והאישי שלי. ככה כל אחד אצלנו (וגם חילוניים לידיעתך) מרגיש. לכן, היום כשהגיעה בשורת האיוב על פטירתו מן העולם של המנוח, לא הצלחתי לכבוש את יגוני, והדמעות החלו להציף את עיני עד לשעת כתיבת שורות אלה.

אין מרגוע לנפש כאובה על לכתו של מורנו ורבנו הרב חיים עובדיה יוסף.

את כל ההכפשות וההעלבות, אתם יכולים לפרסם. אבל האמת ידועה בלב כל אחד שהכיר את הרב בין אם באופן אישי או לא, והיא הקובעת. אני רואה את כל ההשמצות, ואני חייב לציין שחלקן אפילו מבוססות על דברים שהרב אמר בחייו. אבל במותו של כל אדם, סופדים לו על דבריו הטובים, אפילו עבריין. אז בבקשה, תדחו את המילים הקשות עד לאחר השבעה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

כי הרב מכיר הלכות נישואין שהמדינה לא מכירה, בנתיים כל עוד שהמדינה קבעה שנישואין יבוצעו ע"י סמכות דתית (בין אם זה רב, כומר, אימאם וכל שאר אנשי הדת של שאר הדתות) אז בנתיים צריך "לבלוע" את הגלולה ולהגיד תודה שנישואין בקפריסין (שעולה הרבה פחות מכל החתונות הגרנדיוזיות) מתקבלת.

בגלל שידוע שאין צורך ברב בזמן החופה, אז היום גם נישואין אזרחיים של זוג יהודי מתקבל בארץ.

בניגוד למה שאחרים חושבים, אני בעד נישואים אזרחיים, אני גם יודע שלא חייב רב שיקדש בחתונה יהודית.

אני יתחתן עם רב בעיקר בגלל שאני מכבד את ההורים שלי (סבא שלי ז"ל היה רב).

אני כן בעד שיהיה פיקוח, אני נגד מצב שיווצר מצב של אישה/גבר נשוי שעוזב את בן הזוג שלהם בלי גירושים מסודרים ומתחתנים עם מישהו אחר בלי ידיעת הצד השני שהוא/היא עדין נשוי.

אני כן רכשתי השכלה, כי זה שדאגו לחנך אותי בבית (אולי זה בגלל העובדה שאמא שלי היתה מורה לחינוך מיוחד) גם לימדו אותי לא לוותר ולא לנסות להתלות על אף אחד.

אגב, לגבי טענות על זה שחרדים לא עובדים, אז יש דמגוגיות ויש מציאות, בנתיים צריך לשמוח שאחוז העובדים במגזר החרדי נמצא במגמת עלייה.

אגב, מרגלית יוסף אשתו של הרב עובדיה היתה ידועה בזה שהיא עודדה נשים חרדיות לעבוד.

iotgxnqgk5m5.jpg

פורסם

רועי, דבריך נאמרו תוך כבוד ובאופן הולם, אך בבקשה ממך, אל תשליך על אחרים אם אמונתך, כמו כאן:

ככה כל אחד אצלנו (וגם חילוניים לידיעתך) מרגיש.

חשיבות הרב (בכלל והרב עובדיה בפרט) בקרב מאמיניו ידועה. עד כמה ניתן להשליך זאת על קהל אחר נתון בספק.

כמו כן, תפסיקו לדבר על השמצות. רוב מה שהובא כאן היה ציטוטים. איך אפשר לקרוא לציטוטים מפי האיש עצמו השמצות, נשגב מבינתיץ

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
כי הרב מכיר הלכות נישואין שהמדינה לא מכירה, בנתיים כל עוד שהמדינה קבעה שנישואין יבוצעו ע"י סמכות דתית (בין אם זה רב, כומר, אימאם וכל שאר אנשי הדת של שאר הדתות) אז בנתיים צריך "לבלוע" את הגלולה.

המדינה לא צריכה להתייחס להלכה.

המדינה אמורה להיות דמוקרטית והמטרה שלה היא להיות לטובת האזרחים, לא לטובת הדת או דוקטרינות דתיות.

נכון, בישראל החליטו שאנשי דת הם אלו שקובעים, אבל שנינו יודעים שהמדינה לא "צריכה" את הרב, אלא מעדיפה אותו כדי לנקות את הידיים מהלכלול ולאפשר שלא יהיו חתונות מעורבות.

פורסם

מבלי להכנס לפרטי הדיון כאן זה פשוט מדהים לראות עד כמה חשוכים ונבערים אלו אשר מצודדים ברב, מתקבל הרושם שהם כמו תקליט, מפעילים אותם, הם מנגנים את מה שדחפו להם לפה ושותקים, ממש נעלמים לגמרי, לא משנה אם סותרים את הטענה שלהם באופן לוגי ומוכיחים להם שהם טועים.

או שהם חוזרים על אותה מנטרה בנוסח אותה גברת בשינוי אדרת או שהם פשוט נעלמים מעל פני האדמה ולא מגיבים לדברים בכלל, לא בצורה קונקרטית בכל אופן.

ואני שואל, עד מתי?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

מדינת ישראל הוקמה בין היתר כמדינה יהודית, אחרי 2000 שנים של גלות ורדיפה.

אז חייב עדין לשמור מסורת יהודית מצד אחד ומצד שני גם לתת חופש לפחות דתיים.

אם אין מדינה לפחות עם צביון יהודי, אז אין טעם בכלל במדינה, אפשר לפרק את הבאסטה ולחזור למשרפות באירופה.

פורסם
מבלי להכנס לפרטי הדיון כאן זה פשוט מדהים לראות עד כמה חשוכים ונבערים אלו אשר מצודדים ברב, מתקבל הרושם שהם כמו תקליט, מפעילים אותם, הם מנגנים את מה שדחפו להם לפה ושותקים, ממש נעלמים לגמרי, לא משנה אם סותרים את הטענה שלהם באופן לוגי ומוכיחים להם שהם טועים.

או שהם חוזרים על אותה מנטרה בנוסח אותה גברת בשינוי אדרת או שהם פשוט נעלמים מעל פני האדמה ולא מגיבים לדברים בכלל, לא בצורה קונקרטית בכל אופן.

ואני שואל, עד מתי?

ידידי, אני מכיר במגרעותיו של המנוח כמו גם במעלותיו. אני לא חושב לרגע בודד שלא היו לרב קטעים לא נעימים אבל בימי יגון וכאב שכאלה, לאחר לכתו של הרב, אל תציפו את שגיונותיו. אם אין לכם דבר טוב להגיד, לפחות תחסכו בימי השבעה דברים במעצימים את שגיונותיו של הרב.

אין אדם מושלם, כולם עושים טעויות. טבע האדם רע מנעוריו. תמיד נראה מה לא טוב. אולי נסתכל יחד ונראה כמה טוב וכמה חסד הרב עשה עם כל עם ישראל ולא רק בקרב עדת מאמיניו?

אתם חייבים להפריד בין הרב לבין הפוליטיקה. זה שהרב אמר דברים - זה רק כי הוא ניזון ממקורביו ולא מטלויזיה/רדיו/עיתונים.

אני מבין ללבכם, אבל אנא, כבדו את מאמיניו והינעו מהעלאת הדברים הפחות טובים שעשה בחייו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...