Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גדולתו בתחום ההלכה (הרלוונטית לאותו ציבור כלא יותר מקוריוז) .

אתה טועה. הוא פסק בעניינים שהשפיעו על האומה כולה ולא רק על קומץ שסניקים. הוא הקל היכן שרבים לא העזו.

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מדהים אותי איך היום בצהריים דיברו על "שחרור האלמנות העגונות של מלחמת יום כיפור".

כאילו שלהגיד "טוב, נרשה להן להיות חופשיות" זה משהו מדהים.

במדינה נורמלית, מי שהיה מאפשר את זה הוא פקיד במשרד הפנים.

"אה, בעלך הוכרז כהרוג\נעדר בקרב? בואי נרשום אותך כאלמנה. את חופשיה להתחתן עם מישהו אחר. יום טוב."

רוב הדברים שהרב עשה הם לחלוטין חסרי משמעות לציבור החילוני, וגם אלו שכן, זה לא היה בסמכותו לעשות את זה בכל מקרה.

מיהו הפלוץ שחושב שהוא יכול להחזיק מדינה שלמה בביצים על ידי גוף כמו הרבנות הראשית?

זכותי להתחתן עם מי שבא לי. אני לא צריך אישור מהם לא בשביל להתחתן ולא בשביל להחליט איפה אני אוכל.

מקווה שהנזקים שהוא עשה בחייו ייעלמו מהר מאוד מהמדינה.

פורסם
אתה טועה. הוא פסק בעניינים שהשפיעו על האומה כולה ולא רק על קומץ שסניקים. הוא הקל היכן שרבים לא העזו.

תביא בבקשה דוגמא לכך מהשנים האחרונות, לא אלמנות כיפור.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
תביא בבקשה דוגמא לכך מהשנים האחרונות, לא אלמנות כיפור.

הכרה ביהדות של עולי אתיופיה ללא גיור; פסיקתו שפיקוח נפש ושלום אמת מצדיקים פינוי שטחים מבחינה הלכתית. אני מזכיר לך שפסיקה זו היא נגד העמדה הפוליטית הטבעית של מעריציו

פורסם

הפסיקות האלה, אם זכרוני אינו מטעני, בנות כ-20 שנים.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
"ביום שהיא תמות צריך לעשות משתה." ~ על שולמית אלוני

לאחר האיחול הזה, נראה לך ששולמית אלוני עושה משתה עכשיו? 8)

כבר חתמתי...

פורסם
הכרה ביהדות של עולי אתיופיה ללא גיור; פסיקתו שפיקוח נפש ושלום אמת מצדיקים פינוי שטחים מבחינה הלכתית. אני מזכיר לך שפסיקה זו היא נגד העמדה הפוליטית הטבעית של מעריציו

הזוי ,90 אחוז מהם אעלק דתיים ותנחש למי הם מצביעים ? הכל שם פוליטי ובעל אינטרסים .

פורסם

לא רק שהפסיקות האלו ישנות, אלא גם הן, בדיוק כמו הפסיקה שאני הבאתי, לא רלוונטיות.

הרי מדינת ישראל צריכה להחליט מיהו יהודי ומי לא.

הבאתם אותם הנה? יופי!

הם מרגישים יהודים? יופי!

יש להם תרבות יהודית, גם אם לא בדיוק כמו המקומית? יופי!

אז הם יהודים ולא צריך רב ספרדי שיגיד את זה.

פורסם
אני לא מסכים איתכם. שמרו על כבוד המת, זה לא מכובד.

לא הסכמתי עם דרכו של הרב עובדיה, לא עם דעותיו, ובטח לא עם דרכה

ואופן פעולתה של ש"ס, אבל עדיין זה לא ראוי לבוז לו.

יש לשמור על כבוד המת? חבל שמרן לא חשב כמוך. מה לפי דעתך לנפץ מצבות של חייילי צה"ל ושאר אזרחי ישראל נחשב?

http://www.israelhayom.co.il/site/newsletter_article.php?id=7286

אני מרחם על המגבניקים שנאלצים לשמור על הכניסה לישיבת פורת יוסף, שנמחצים מהדחף.

אני מקווה שלא יקרה אסון כמו מעיכה של אנשים, או חלילה קריסה של אחד הגגות.

מאוחר מדיי, 150 איש נזקקו לטיפול רפואי.

ידעתי שהשירשור הזה יעורר את כל האתאיסטים שבפורום. רבאכ,אם אין לכם משהו חיובי לתרום,אל תכתבו ! :mad2:

הבנו שאתם שונאים חרדים,שונאים את ש"ס, אוהבים המבורגר וגבינה תוך כדי נסיעה בערב שבת...

קצת כבוד לאדם שנפטר ולא לכל המסביב !

קזבלן אמר: "בשביל כבוד צריך לעבוד". חז"ל אמרו "נאה דורש נאה מקיים". אל תקלל לא יקללוך.

http://www.youtube.com/watch?v=SWu-B95OWDE דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כן. הרב הוא קודם כל איש הלכה. עיקר פועלו היה בפסיקת הלכות ולא בפוליטיקה.

צודק בהחלט, זה לא פוליטיקה ובטח גם לא זה או זה

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אתם שוכחים דבר פשוט מאוד- מדובר באדם בן 93 שממש לא ברורה צלילותו בשנים האחרונות. אני לא מש״ס ובז לה ולכל המפלגות הטפילות, ביניהן גם האשכנזיות, אך בתור יהודי מאמין, אני מכבד מאוד את האיש ואת מעשיו.

פורסם
מדהים אותי איך היום בצהריים דיברו על "שחרור האלמנות העגונות של מלחמת יום כיפור".

כאילו שלהגיד "טוב, נרשה להן להיות חופשיות" זה משהו מדהים.

במדינה נורמלית, מי שהיה מאפשר את זה הוא פקיד במשרד הפנים.

"אה, בעלך הוכרז כהרוג\נעדר בקרב? בואי נרשום אותך כאלמנה. את חופשיה להתחתן עם מישהו אחר. יום טוב."

רוב הדברים שהרב עשה הם לחלוטין חסרי משמעות לציבור החילוני, וגם אלו שכן, זה לא היה בסמכותו לעשות את זה בכל מקרה.

מיהו הפלוץ שחושב שהוא יכול להחזיק מדינה שלמה בביצים על ידי גוף כמו הרבנות הראשית?

זכותי להתחתן עם מי שבא לי. אני לא צריך אישור מהם לא בשביל להתחתן ולא בשביל להחליט איפה אני אוכל.

מקווה שהנזקים שהוא עשה בחייו ייעלמו מהר מאוד מהמדינה.

אתה כותב מחוסר ידע, אז הנה קצת על עגונות כיפור כדי שכולם יבינו מה זה.

כולם יודעים מה זה אישה נשואה, אין על זה ויכוח.

אישה שבעלה נהרג בקרב היא אוטומטית נהפכת לאלמנה.

עגונה היא אישה שלא יודעים מה עלה בגורל בעלה, הסיבה שהיא עדין נחשבת נשואה, זה כדי שלא יהיה מצב שיתברר שבעלה חי וירצה לחזור לביתו ואז היא תיחשב לנואפת.

הרב עובדיה למעשה הכיר בנשים האלה כאלמנות, לכן אם הן רצו חתונה יהודית הם היו זכאיות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

קרוב ל-750 אלף איש הגיעו לחלוק לו כבוד אחרון. לא משנה מה תהיה הדעה רווחת על הרב, משהו טוב הוא עשה כנראה.

ולפי דיווח, 150 פצועים, אני מקווה שהמצב שם לא יחמיר כי זה לא נשמע טוב.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4437826,00.html

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...