Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם כולכם מנוולים בני מנוולים. המרן מת רק מפני שלא ניפצתם את הסמארטפונים שלכם!

יש לי גורילה גלאס במכשיר :oops:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מרחם על המגבניקים שנאלצים לשמור על הכניסה לישיבת פורת יוסף, שנמחצים מהדחף.

אני מקווה שלא יקרה אסון כמו מעיכה של אנשים, או חלילה קריסה של אחד הגגות.

פורסם

כל החרדים האלה הם פשוט חבורה של פחדנים עצלנים.

פוחדים מהתמודדות עם החיים- עם התחרות שיש בחיים המודרניים, עם הצורך ללכת לצבא, לעבודה, לרכוש השכלה ומקצוע, להכיר בת או בן זוג (גם זה משדכים להם בגיל 0)... בקיצור, דוגמאות לא חסר.

לראות אותם עם הבגדים השחורים שלהם והכובעים המגוחכים, נדחקים בהמוניהם בשביל לחלוק כבוד אחרון "למלך" שלהם...

אם זה לא היה מזעזע זה היה מצחיק.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

קרנבל לשון הרע אמור להיות מוכר למנוח. שום דבר פה לא נאמר מבלי ביסוס עובדתי, אדרבא, רוב שנאמר היה ציטוטים מפי המנוח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני לא מסכים איתכם. שמרו על כבוד המת, זה לא מכובד.

לא הסכמתי עם דרכו של הרב עובדיה, לא עם דעותיו, ובטח לא עם דרכה

ואופן פעולתה של ש"ס, אבל עדיין זה לא ראוי לבוז לו.

+1.

גם אני אישית לא נמנה על תומכיו או מעריציו אלא רחוק מכך, ועדיין, לא צריך להפוך את מותו לסיבה טובה להדליק את המנגלים ואפשר לגלות קצת איפוק ולכבד את המת, אחרי הכל- הוא בנאדם.

אני לא אדם דתי אבל אני מאמין שביום מותו של אדם (כל אדם, לא רק ״סמל״) צריך לכבד אותו גם אם דרכו לא תאמה את זו שלכם, זה מראה על אנושיות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
+1.

גם אני אישית לא נמנה על תומכיו או מעריציו אלא רחוק מכך, ועדיין, לא צריך להפוך את מותו לסיבה טובה להדליק את המנגלים ואפשר לגלות קצת איפוק ולכבד את המת, אחרי הכל- הוא בנאדם.

אני לא אדם דתי אבל אני מאמין שביום מותו של אדם (כל אדם, לא רק ״סמל״) צריך לכבד אותו גם אם דרכו לא תאמה את זו שלכם, זה מראה על אנושיות.

ביג ביג לייק.

אדם ענק בתורה, שעזר למאות אלפי בני אדם בארץ ובעולם, נשים וטף כאחד, נשאר רק לפרגן. ולכל המלעיזים, הלוואי, הלוואי שנגיע בעשייה בחיים שלנו, לשיפולי גלימתו של הרב.

לא בכדי כ650,000 איש ואולי אף יותר מתעדים להיות בהלוויה של הרב לחלוק לו כבוד.

פורסם

עידן, אין רחמים כלפי אגם שקרא לערוך משתה ביום שבו ימות יהודי אחר בן עמו, שהשווה בין נשים לבין בהמות, שטען שחובשי הכיפות הסרוגות הם עוכרי ישראל ושאיחל לרה"מ אריאל שרון "כל טוב" בעקבות ההתנתקות מרצועת עזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

ישראל, אתה מדבר כמעריץ (כך עולה מהטון). ככזה אתה מתעלם לחלוטין מכל יתר הדברים, חלקם הובאו פה. לפחות מנקודת המבט של הישראלי החילוני, הרב עובדיה, ובייחוד מה שהוא סימל (ש"ס) רחוקים מלגלם רק את הדברים הטובים אותם מנית, שאתם אף אחד לא מתווכח.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

ישראל,

למרות הביג לייק שנתת לי לא צריך להסחף בתיאורים רומנטיים, אני אולי לא גדול כמוהו בתורה אבל אני גם מעולם לא אמרתי דברים מזעזעים כמו שהוא הרשה לעצמו לומר לאורך השנים, לכן בוא לא נכנס למקום של כמה גדול הוא היה כבנאדם, אנחנו (הוא למען האמת) לא נצא מזה טוב.

אני מאמין ענק במשפט ״דרך ארץ קדמה לתורה״- תיהיה בנאדם טוב, זה גדול ונעלה יותר מעצם היותך יהודי\נוצרי\מוסלמי\בודהיסטי מאמין.

אז ברשותך ידידי, בוא נשאר בנקודה שאדם נפטר היום, לכבד את מותו ולא להפוך את זה לקרנבל לא מכובד, בדיוק כמו שלא להתחיל להלל אדם שבין היתר פגע ביותר מדי אנשים ואוכלוסיות בדרכו.

פורסם
ועדיין, לא צריך להפוך את מותו לסיבה טובה להדליק את המנגלים ואפשר לגלות קצת איפוק ולכבד את המת, אחרי הכל- הוא בנאדם.

צודק לגמרי!

2009:

אשדוד: נערים חרדים עשו מנגל בערב יום השואה

2010:

ערב יום השואה: עושים על האש בגן סאקר

2013:

חרדים עשו מנגל בלב יום השואה

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

סתם רציתי להזכיר מבחר פנינים ממדרשו של "הרב":

היה צונאמי ויש אסונות טבע נוראיים. כל זה ממיעוט התורה. איפה שיש תורה זה מקיים את העולם. שמה [בניו אורלינס] יש שם כושים. כושים ילמדו תורה? יאללה נביא להם צונאמי, נטביע אותם. מאות אלפים נשארו בלי קורת גג. עשרות אלפים הרוגים. כל זה כי אין להם הקדוש ברוך הוא." ~ על הוריקן קתרינה והצפת ניו אורלינס, 6 בספטמבר 2005

"מי שיצביע ש"ס מקומו מובטח בגן עדן."

"בתי המשפט בישראל לא ראויים לשפוט יהודים."

"אלו קוראים את עצמם בית משפט עליון? לא שווים. בבית משפט תחתון צריך לשים אותם. הם, בשבילם ברא את כל הייסורים שבעולם. כל מה שישראל סובלים, רק בשביל הרשעים האלה. ריקים ופוחזים. שפחה כי תירש גבירתה. מה הם יודעים? ילד שלנו בן 7 - 8 שנה יודע ללמוד יותר טוב מהם ללמוד תורה. אלה שמו אותם בבית משפט עליון. מי בחר בהם, מי עשה אותם שופטים, אלא שר המשפטים, צר ואויב. הוא אהב אותם והוא המליץ שצריכים לבוא אצל הנשיא והנשיא שם אותם שופטים. מה, עשו בחירות? מי אמר שהעם רוצה כאלה שופטים רשעים כאלה. כולם סוררים ומורים. אין להם לא דת ולא דין. כולם בועלי נידות. כולם מחללי שבת. אלה יהיו השופטים שלנו? עבדים משלו בנו." ~ על שופטי בית המשפט העליון

"מי שחושב מחשבות אוון על בחורי הישיבות וקורא אותם פרזיטים, הוא מנוול, אפיקורוס... מותר להרוג אותו."

"בהמות שלא יודעים כלום. רפאים אני קורא להם, הורגי הנפשות הללו." ~ על רופאים

"זה לא בית יהודי, זה בית של גוים, רשעים שונאי תורה." יום לפני סבב הבחירות של 2013 על מפלגת הבית היהודי

"כופרים בתורה." על מצביעי הבית היהודי בסבב הבחירות של 2013

"לא ישלח את ילדו לאיפה שיש מורים חילונים שלא יודעים הלכות. המורים החילונים הם לא מורים, הם חמורים." בעקבות שביתת המורים בסוף שנת 2007

"שילכו ללמוד תורה ויפסיקו לעסוק בדברים המטופשים שלהם. כל המוח שלהם ברגליים בעוד שהמוח שלנו בראש. מי ייתן וכולם יחזרו בתשובה." ~ על שחקני כדורגל

"עוכרת ישראל, שונאת דת, שונאת תורה, שגם כשהיתה שופטת רמסה את הדת ברגל גסה." ~ על מבקרת המדינה מרים בן פורת.

"רשע מרושע, כזה שקרן ומבזה אותנו." ~ על ראש עיריית ירושלים אהוד אולמרט

"ביום שהיא תמות צריך לעשות משתה." ~ על שולמית אלוני

"שמים בראשם עיזה עיוורת." ~ על בנימין נתניהו

על הדמות האהובה עליו ביותר- יוסי שריד:

"נכנסו ביום אחד מנוול אחד מאלה, הרשעים האלה, המחבלים האלה. אולי זה יוסי שריד וכוש שלו."

"לתלות אותו על עץ גבוה חמישים אמה."

"רשע ומרושע, כזה שקרן ומבזה אותנו."

"הוא סיטרא אחרא. שטן. יימח שמו. ויש למחות את זכרו כזכר עמלק. בקריאת המגילה בשעה שתגידו ארור המן, תגידו גם ארור יוסי שריד... השם ישים דמו בראשו וייתן בו נקמות שנעשו בהמן... כך כל הנקמות שעשו בהמן יעשו גם ביוסי שריד."

"ארור יוסי שריד, צריך לעקור אותו מהעולם."

מי עוד ידע לקלל כמו הרב הגדול שהלך לנו היום.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
עידן, אין רחמים כלפי אגם שקרא לערוך משתה ביום שבו ימות יהודי אחר בן עמו, שהשווה בין נשים לבין בהמות, שטען שחובשי הכיפות הסרוגות הם עוכרי ישראל ושאיחל לרה"מ אריאל שרון "כל טוב" בעקבות ההתנתקות מרצועת עזה.

בכל יום נתון אני אשמח לפרוט לך למה לא הסכמתי מעולם עם דרכו של האיש הזה, יתרה מכך- למה הרגשתי שדרכו בזוייה (בין היתר- יש לי חולשה לחיילי צה״ל, לא אוהב שמדברים עליהם לא יפה).

ויחד עם זאת, הבנאדם נפטר היום, אני נוצר את לשוני, כבוד המת ידידי, מזדהה עם גישתך ושותף לה, לא חושב שהיום, יום מותו, זה הטיימינג המתאים ו\או הנכון להוציא את כל הרפש החוצה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...