Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם מישהו רוצה לדעת את דעתי בנושא, חפשו אותי בפייסבוק.

הדעות שלי על "כבוד" הרב יגרמו לי לקבל אזהרה מיידית.

תנסה אותי.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תגובות 528
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כשאתם אומרים שיש לשמור על כבוד המת, אתם עושים זאת כי היה יהודי?

לא חסר לי דוגמאות של מתים שמלכלכים עליהם ללא סוף, לא זכור לי שמישהו קפץ שם על הרימון.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
אני לא מסכים איתכם. שמרו על כבוד המת, זה לא מכובד.

לא הסכמתי עם דרכו של הרב עובדיה, לא עם דעותיו, ובטח לא עם דרכה

ואופן פעולתה של ש"ס, אבל עדיין זה לא ראוי לבוז לו.

כמו שהוא שמר על כבוד, הרוסים, הומואים, מורים, חילוניים, כיפות סרוגות, אשכנזים, השופט שהרשיע את דרעי, שולמית אלוני ועוד?

פורסם
כמו שהוא שמר על כבוד, הרוסים, הומואים, מורים, חילוניים, כיפות סרוגות, אשכנזים, השופט שהרשיע את דרעי, שולמית אלוני ועוד?

10\10

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

:mm_yeah:

ברכותיי, הוכנסת לרשימת המשתמשים שאני מחפש את התגובות שלהם.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

תנו לבנאדם מדליה. או לפחות עוגיה.

פורסם

רק כי ביקשת :-D

מישהו בפייסבוק אמר לי "אבל הוא לא עשה לך כלום, לא יפה לתקוף"

אז כתבתי לו "חוץ מכל מה שכתוב פה, אתה צודק".

- להשוות את כל מי שלא מסכים איתו לחיה או לשטן ועוכר ישראל.

- לעשות לכולם את המוות בכל מה שקשור לפרוצדורות של נישואין או להוכיח יהדות.

- לגרום למזרחיים להרגיש עוד יותר מקופחים ולהגדיל את הפער העדתי ואת האלימות בתוך החברה הישראלית.

- לטפח דורות על גבי דורות של פרזיטים מהסוג של "מגיע לי" ולקבל עוד מיסים מהמדינה על חשבון כולנו.

- להגביר את החשיבה הדתית והאנטי-מדעית בשביל לשלוט על ההמונים ולהשאיר אותם בורים.

- לקדש ערכים עקומים של כבוד לסמכות גם בלי שבעל הסמכות יהיה ראוי לזה.

- להצמיח ארגונים דתיים מושחתים מהיסוד (ש"ס)

- לגרום לעוד שנאה כלפי השכנים שלנו, שעלתה בחיי אדם ובעוד מלחמות.

- לפסוק נגד נשים וליצור מצב שבו לרוב, לאישה אין זכויות לעומת הגבר במקרים של גירושין.

- להעלים מקרים של פדופיליה ואונס כדי להגן על הקרובים אליו (מן הסתם זה נפוץ בהרבה קבוצות דתיות)

פורסם

צחקו כמה שאתם רוצים, אבל הוא אכן חידש בהלכה, כמו הכרה ביהדותם של יהודי אתיופיה והתרה של עגונות ממלחמת יום כיפור. אז לפני שמלגלגים, כדאי לוודא שמבינים בכלל על מה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אני יקבל אזהרה אם אני ירשום ברוך השם?

לתגובה שמעלי - אם אפשר להגיב בצורה הכי פחות גזענית - יהדות אתיופה? הצחקת אותי.. לא היה ולא נברא, לא אמיתי, מזויף, "התגיירו" בשביל לברוח מהמקום האומלל הזה (אתיופיה) - ובוא נודה בזה, העליה הייתה רחוקה מלתרום משהו למדינה, אם כבר לדבר תאכלס - יהדות אתיופה בארץ ישראל היא נטל, ויש לי חברים אתיופים ואנשים שאני משרת איתם בצבא ועדין זו דעתי.

ולגבי התרה של עגונות - מלכתחילה זה אידיוטי שצריך "התרה" לדבר כזה, ושוב הכל חוזר לרב הזה וליהדות בתור דת שהיא פרימיטיבית וקדמונית.

פורסם

מה אתם רוצים מאנשים ממדינת עולם שלישי פרימיטיבית ביותר שבבת אחת מביאים אותם למדינה מערבית, מתקדמת יותר או פחות. וגם לא משקיעים בהם אלא פשוט מביאים אותם לפה וזהו תסתדרו. העיקר שהעלנו את כולם.

פורסם
מה אתם רוצים מאנשים ממדינת עולם שלישי פרימיטיבית ביותר שבבת אחת מביאים אותם למדינה מערבית, מתקדמת יותר או פחות.

שישארו במדינת עולם שלישי

פורסם

ומה עם העולים מכורדיסטאן, הודו, הקווקז, רומניה, בולגריה, מולדובה, תימן, לוב, מרוקו ופרו? כולן מדינות עולם שלישי (או היו כאלה בעת העליה) ברמות משתנות.

הרבה פעמים המצב אבוד עבור הדור הראשון, אבל הדור השני והשלישי מצליחים לפרוץ קדימה.

אני בז לך, בחיי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

מתן, אתה מכליל, נכון שקליטת האתיופים לא הייתה מהמוצלחות אך היכן ה"נטל" בא לידי ביטוי היום?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אני דיי מסכים איתך אבל את הנעשה הרי אין להשיב. חבל שלא למדו מעלייה אחת לשנייה כדי לקלוט אותם טוב יותר ובאמת להפיק מהם איזשהו פוטינצאל. ש"ס דאגה להעלות עוד ועוד כדי להרחיב את הבסיס האלקטורלי שלה ותו לא.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4641 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...