Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4648 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה נתקעתם על הפנים ? כולה ראיתם תמונה קל מושב מלכלוך קצת, לפני התמונה הזאת עוד עשיתי ניקוי של הלכלוכים הגסים (ניירות, עטיפות, הרבה בקבוקים) רוב הלכלוך שם נמצא בתוך המושבים (אני ראיתי פעם אחת שנשפך בתוך האוטו שוקו על המושבים) הקיטורים הולכת לעבוד שם קשה מאוד, גם השואב אבק.

הלכלוך שרואים שם זה באת לכלוך שטחי שאפשר לנקות בקלות עם שואב אבק פשוט, התכנון לפנים די גדול.

בקשר לשריטות, אני מתלבט אם לעשות קודם פוליש ואז לראות מה נשאר ואותו לצבוע (יש לי ערכה) או לצבוע ואז פוליש.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
הפלסטלינה לקחה די הרבה זמן כי מזמן לא עשיתי פלסטלינה וגם בגלל שהחלפתי בין פלסטלינה סינית לCG, הפלסטלינה הסינית רכה הרבה יותר אבל זה מרגיש שהיא פחות מנקה, בנוסף היא מתפוררת מה שלא קורה עם פלסטלינה איכותית. זה מה שנשאר אחרי הפלסטלינה.

אשמח לקישור של הפלסטלינה...ומאיפה רכשת.

השתמשתי בפלסטלינה הזאת שאגב קניתי בהמלצתך.

אז השתמשת בפלסטלינה סינית או של CG או בשתיהן?

פורסם

עבודה יפה, למרות הסווירלס.

הרכב מבריק.

לגבי האבקה הלבנה שנשארת בחריצים, או שתעבור עם קיסמי אוזניים טבולים באלכוהול מדולל, או שתעביר שפיץ של מטלית מיקרו של סנו, שגם טבולה באלכוהול, ותריץ אותה לאורך כל החריץ.

זה מה שאני עושה.

"יאללה בירי".

פורסם

פלסטלינה סינית מאוד מאכזבת. קארפלן הייתה עדיפה מבחינתי.

לא אהבתי את הרכות שלה - נדבקת ולא ניתנת להסרה/שליפה לפני שימוש. לא יצא הרבה לכלוך

אולי בגלל שהרכב מטופל תדירות.

לי לקח 4 ימים ליישם Black Light ו Menzerna Power Look

לפני שבועיים בערך יישמתי את זה. יום אחד ניקוי כללי כולל גלייז Black Light

המתנה של יום ושוב Black Light כנ"ל מנזרנה שתי ידיים יום לאחר יום. בסה"כ 4 ימים

לא כולל יום נוסף (אחרי כמה ימים) של ווקס מעל מנזרנה.

אגב הרכב לא נראה מושלם ללא טיפול הגלגלים/ג'נטים. לא חייבים חומר ייעודי לניקוי ג'נטים

גם סבון לרכב מספיק לניקוי ( לא מוציא את כל השחור אבל עדיין) ווקס בכלל עושה פלאים בניקוי ג'נטים/טסות.

פורסם
אז השתמשת בפלסטלינה סינית או של CG או בשתיהן?

רוב העבודה התבצעה עם הסינית אבל היה איזה שלב שהחלפתי אבל אז החלפתי בחזרה, אני פחות אוהב את הפלסטלינות הקשות, עד היום הכי אהבתי את הפלסטלינה הלבנה של מגווירס, היא רכה במידה נכונה, מצד אחד מנקה כמו שצריך מצד שני לא גוש ברזל.

sciPoPo תודה אני אנסה.

yogev20 אני אנסה עם סבון רגיל, הבעיה היא שאין לי צינור אז אני מפחד בכל מה שנוגע להסרה של החומרים.

לא הבנתי איך לקח לך 4 ימים ? הגלייז צריך 20 דקות להתייבש (לפי CG) ובאוטם אני עושה יד אחת.

אני מאמין שבשבוע הקרוב אני אמצע שאריות אוטם שלא הורדתי כמו שצריך, האם הם יורדים בשטיפה (ומשאירים את המשטח אטום) ?

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

ככה אני אוהב ליישם אוטמי צבע. ממתין יום למחרת ליד נוספת. (עדיף לניסיוני מיד אחת,כל אחד יכול לנהוג אחרת)

כנ"ל גלייז- שתי ידיים יום לאחר יום.

פורסם

shandor התכנון המקורי היה סופ"ש אחד לעשות הכל (ניקוי פנימי + חיצוני בעזרתם של שני חברי פורום) עם כלים חשמליים כמובן, לאחר מכן זה השתנה לזה שאולי אני ארכוש מאלי את המכונה והוא יסביר לי על המכונה בזמן שנעבוד על האוטו והיום אני כבר לא יודע מה יהיה, אבל משהו יהיה זה בטוח. (ברור לי שאי אפשר לעשות את זה ידנית).

yogev20 אני לא חושב שיש טעם ליישם שתי ידיים של גלייז כי זה לא ייתן שום ערך מוסף (לפחות אצלי), את הסווירלים זה לא ימלא זה ברור ואת הברק שהוא יכול לתת הוא כבר נתן.

לגבי אוטם, אני מעדיף ליישם יד אחת שאני יודע שהיא טובה, דקה מאוד (חייבים פנס כדי לראות אותה) ומכסה את כל השטח (כך שלא צריך יד נוספת לכיסוי מלא), בנוסף גם ההורדה הרבה יותר קלה כי השכבה דקה (בפעם הראשונה יישמתי שכבה מאוד עבה, זה ממש עדיין היה צהוב כזה והיה מאוד מאוד קשה להוריד אותו).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
shandor התכנון המקורי היה סופ"ש אחד לעשות הכל (ניקוי פנימי + חיצוני בעזרתם של שני חברי פורום) עם כלים חשמליים כמובן, לאחר מכן זה השתנה לזה שאולי אני ארכוש מאלי את המכונה והוא יסביר לי על המכונה בזמן שנעבוד על האוטו והיום אני כבר לא יודע מה יהיה, אבל משהו יהיה זה בטוח. (ברור לי שאי אפשר לעשות את זה ידנית).

.

מקווה שמפגש הבא מישהו ירים יוזמה ויבצע הדגמה לפוליש עם מכונה.

האמת יש לי בבית 4 מכוניות שישמחו לקבל טיפול שיכלול פוליש במכונה.

• תוכן חדש...