Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות ההערכה שזה לא יבוצע היום קמתי מוקדם (5:00) ועכשיו סיימתי. (מהיום הפורמט הזה שתראו ייקרא פורמט sharki וכל הפרוייקטים יהיו מחוייבים להתיישר לפיו).

k8gl.jpg

הרכב מטונף התביישתי לצלם אבל אתם יכולים לצאת החוצה ולחפש מכונית של משפחה שנסעה קצת בכבישי קק"ל, המצב היה בערך ככה למרות נסיעה איטית, למי שהתעצל לצאת ולחפש פשוט הייתה שכבה מכובדת של אבק.

לאחר מים בלבד (מדלי, אין לי צינור).

4fid.jpg

ריסוס ONR, הריסוס היה משני מרססים שונים, אחד שפריצר והשני מרסס ידני (חשבתי שבמרסס הידני יש מים בלבד).

o5lb.jpg

b8oa.jpg

השטיפה הראשונה לא בוצעה בחניה כי אני לא אוהב שאחרי זה אני הולך בבוץ (החניה היא מין אספלט לא סלול ומלוכלך שיוצר בוץ)

אחרי שטיפה, הרכב חוזר לחניה.

lze8.jpg

הפלסטלינה לקחה די הרבה זמן כי מזמן לא עשיתי פלסטלינה וגם בגלל שהחלפתי בין פלסטלינה סינית לCG, הפלסטלינה הסינית רכה הרבה יותר אבל זה מרגיש שהיא פחות מנקה, בנוסף היא מתפוררת מה שלא קורה עם פלסטלינה איכותית. זה מה שנשאר אחרי הפלסטלינה.

z8n0.jpg

לאחר מכן שטיפה נוספת, עשיתי אותה קצת שונה, פנאל פאנל וייבוש ישר לאחר מכן.

jyfl.jpg

לבסוף Black Light ו Menzerna Power Look.

לאחר הסרה של האוטם.

29v.JPG

ipsq.jpg

בתמונה הזאת אין שום אפקטים היא צולמה בHDR (האייפון מצלם שלוש תמונות שונות אחת עם הרבה אור אחת עם מעט ואחת ניטרלית ומאחד אותן, אני חושב אם מישהו יודע אחרת זה לא ממש מעניין אותי כי אני לא משתמש בזה כמעט).

fo4p.jpg

3two.jpg

umfs.jpg

מכסה מנוע, עליו עשיתי ניסוי לפני שלושה שבועות, על הרבע הקרוב יש ווקס בלבד, על הרבע שאחריו יש FK1000P בלבד, והחצי שנותר מחולק לארבע, שילוב של BL, E-Z, FK וMPL אני לא ממש יודע מה יש איפה). הניסוי הוא ניסוי עמידות ונראות, לא נגעתי במכסה מנוע היום.

uoo7.jpg

34ln.jpg

תמונות נוספות

7fgr.jpg

הצבע באמת מטאלי

ouum.jpg

ig3h.jpg

fbt9.jpg

mnpu.jpg

אם תתעלמו לרגע מהרגליים שלי תצליחו לראות שיש משהו בין החצי העליון לחצי התחתון של התמונה, זה Black Light אני לא מצליח להוריד את זה אף פעם, מה לעשות ?

76qw.jpg

pucy.jpg

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

פרויקט נחמד,אך יש לי כמ הערות:

1-הרבה מהתמונות לא יצאו חדות,עדיף להשתמש במצלמה ביתית.

2-לפי התמונות יש לך SWIRL,אתה מתכוון פוליש בעתיד?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל הכבוד שהיה לך כוח לקום בשעה הזו וישר לעבוד.

פרוייקט נחמד מאוד,בהחלט יש סווירלס ומה אתה מתכוון לעשות בנידון?

ואיך הריחן הזה של אוטוגלים?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

5 בבוקר ?! יפה לך. - אצלי בדיוק הפוך וזה יותר 5 בערב..

פרוייקט נחנד מאוד, הרכב בהחלט מוכן לחורף, אבל מה עם הגא'נטים? הם לא נראים מוכנים לחורף

פורסם

יוליאן, בחיאת רבאק 5 בבוקר, אתה רוצה שאני אתחיל לחפש את המצלמה ?

לרכב יש הרבה סווירליס, מה שיש בתמונות זה מעט יחסית סתם נקודה של אור שהייתה על הפח, הוא צריך עבודה רבה ואין לי כרגע זמן, כוח, כסף או אמצעים לעשות את זה, זה ייעשה בהמשך.

גבע את הריחן קיבלתי מתנה מCYC אני אוהב את הריח אבל הוא מאוד חזק, עד היום למוצרים יש את הריח הזה, הריח היה כ"כ חזק ששמנו אותו בתא כפפות וגם משם היה ריח (אם אני שם את הפלאפון בתא כפפות לשעה שעתיים יש ריח על הטלפון) הריח דועך מהר מאוד (או שהריחן כבר לא טרי) וכיום הוא בקושי מוציא ריח, אני צריך לנסות להרטיב אותו קצת.

עדי אין לי חומר לג'אנטים (או אין כסף לקנות אותו) אני צריך גם עוד קצת מטליות (בזמן הפלסטלינה המטלית נהייתה ספוגה במים) אז אני אזמין בהזדמנות (הג'אנטים לא נוקו 3 שנים [כל הזמן שהרכב לא היה אצלי], אני מתכנן להוריד את חמשתם (ואת הספייר, הוא בגודל מלא כולל ג'אנט זהה) למרוח עליהם אוטם, לנקות את הצמיגים (או להחליף) טוב ולהחזיר אותם נוצצים וקלים לניקוי.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

לא צריך להתעצבן :-) הייתי יכול להכין אותה אתמול.

אגב למה אתה לא משנה את התמונת פרופיל?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, הייתי צריך באמת לארגן הכל אתמול, האמת שהעדפתי לעשות לעצמי דף עם מה אני צריך (לקח כדקה) וללכת לישון מאשר להתחיל לארגן את הדברים.

אני לא מצליח לשנות את התמונת פרופיל.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

אורי, תודה רבה על הקרדיט (:

נקודה ראשונה: אני לא מסכים פה עם ההערה של המצלמה הביתית, אני מעולם לא צילמתי אף תמונה שהעלתי לפה עם מצלמה ביתית.

צריך פשוט סמארטפון עם מצלמה טובה וזה מספיק.

אתה צריך להמתין שהתמונה תהיה חדה מספיק, כי בכל הסמארטפונים בימינו לוקח כמה שניות עד שהתמונה מתחדדת ואז אתה יכול לצלם ויראה היטב.

גם אצלי, התמונות הראשונות של הרכב, מה שנקרא "לפני", לא מצטלמות בחדות המקסימלית כי זה מעט בחושך ויש תאורה צהובה ברחובות כך שזה נראה לא הכי טוב אבל בהמשך ככל שמתבהר יותר התמונות מתחדדות.

נקודה שניה: כנראה שזה פסיכולוגי אצלי, אבל תמיד נראה לי ששטיפה עם דליים בלבד ולא עם צינור (או מקור מים זמין אחר) היא מאוד מגבילה וקשה לשטוף כמו שצריך...אני מרגיש חופשי מאוד עם הצינור שאמנם יורד מקומה רביעית ואחרי זה צריך לגלגל אותו שזה לא הכי כיף, אבל החופש שהוא נותן לי בכמות המים וההרגשה של "אני יכול לשטוף טוב בלי לחשוב על איך אני מארגן עוד דלי מים" מבחינתי שווה את הכל.

אבל כל אחד ותנאיו הוא, יש אנשים שיש להם חניה מקורה ומקום אידיאלי לשטיפה אבל אין צינור מים זמין, מצד שני יש אנשים כמוני שיש להם צינור מים זמין אבל אין מקום מקורה לשטיפה של הרכב.

נקודה שלישית היא: הנס קפה שהכנת נראה ממש טוב! כל הכבוד (:

צ'יזס...אפילו אני לא יוצא החוצה בשעה כל כך מוקדמת, זה כמו תפילה :lol: מחכה להינץ החמה.

ולעניין הרכב, אכן חלק מהתמונות לא ברורות אבל יש תמונות שבחלקן ההשתקפות פשוט מעלפת. כל הכבוד.

בקשר לבלאק לייט שנתקע שם במשהו שנראה כמו חריצים, או שתשים מסקינטייפ בחריצים או משהו אחר שימנע מהגלייז להכנס לשם או איזה ספוג שיצליח להוריד משהו משם...אני לא כל כך מצליח לזהות לפי התמונה אם זה חריץ או פשוט כיפוף של הפח.

חסרים כמה פרטים, כמו כמה זמן לקח לך כל התהליך?

אשמח לקישור של הפלסטלינה...ומאיפה רכשת.

לא מפורטים החומרים בהם השתמשת למשל לשטיפה בתור שמפו, חומר סיכוך לפלסטלינה, אילו מגבות לבאפינג של הגלייז ושל האוטם.

איך ייבשת את הרכב עם איזו מגבת?

כמו כן, חסרה הצורה הכללית של הרכב, תמונה של כל הרכב בחניה, איך הוא נראה מרחוק כי כרגע אני רואה כמה השתקפויות לא רעות בכלל מכמה פאנלים ברכב אבל קשה לי לזהות מאיפה זה נלקח.

יכול גם להוסיף כיתוב ליד כל תמונה מאיפה התמונה, גג, דלת נהג, בגאז' וכו'.

עריכה: רציתי להוסיף משהו ובדיוק שכחתי...שניה :( ...

עריכה 2: נזכרתי :) יש לך סווירלס על הרכב וכמו כן גם לי יש... קצת פחות מלך, אבל גם רואים בבירור למי שמביט באור שמש אצלי.

לא מבין למה אנשים נבהלים מזה, אחרי הכל זה לא משהו שאפשר לחסל לתמיד, צריך ללמוד לחיות עם זה.

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם

יש לי אייפון 4 המצלמה לא הכי טובה שיש, בדרך כלל המצלמה הביתית נמצאת אצלי (אצל בחדר, אני כמעט היחיד שמשתמש בה ביום יום) אבל אתמול נסענו לטיול ולקחנו אותה ואמא שלי פרקה את התיק והבוקר לא מצאתי אותה (חיפשתי אותה אבל לא היה לי יותר מידי כוח).

בקשר לשטיפה עם צינור, זה לא פסיכולוגי בכלל תחשוב רק שיש לך את הגמישות להגיע לכל מקום, הלחץ יותר גבוה, אתה יותר ממוקד, לא מוגבל בכמות והרבה יותר יסודי.

בפעם הראשונה ששטפתי את האוטו הזה (הוא היה הרבה יותר מטונף והיו עליו ממש כתמים קשים להורדה) לקחתי אותו לסבא וסבתא שלי שיש להם חניה מקורה וצינור זמין אבל השכנים שם הציקו לי ממש ואין לי סבלנות לזה אז שטפתי הפעם בבית.

לנס, כוס זכוכית (זאת כוס מסוימת, אם אני לא מוצא אותה אני לא שותה :screwy:) הרבה הרבה קפה (כפית גדולה או שתיים קטנות) מעט מים (קצת יותר משני שליש) כדי שישאר מקום להחזיק ומעט ומעט חלב, עד שיש את הצבע הזה.

היציאה הראשונה הייתה הרבה יותר מוקדמת ממה שמצולם, לטיול עם הכלבה שהציקה לי (טוב הערתי אותה) וכמה נגלות להעלאת הדברים ומילויי מים (כן ברבים, לדלי של 18 ליטר).

האוטו לא אצלי כרגע, אבל ביקשתי מאמא שלי שתחנה אותו למעלה כדי שהתמונות יהיו בשמש.

החריצים זה פלסטיק שמגן על החצי התחתון של הדלת, תמונה בקרוב).

חסרים הרבה פרטים אני יודע,

השתמשתי בפלסטלינה הזאת שאגב קניתי בהמלצתך.

שמפו וחומך סיכוך ONR, המגבות הן של vix (קניתי אותן מזמן היום יש לי עוד כמה מהקוריאני וCYC, הצורה הכללית של הרכב די מכוערת (תמונה עוד מעט), התמונות צולמו מהגג והמכסה מנוע, אלה המקומות שהייתה לי גישה נורמאלית אליהם.

בהחלט יש על הרכב הרבה סווירלים (ועוד פגמים יותר קשים, רואים אותם שעושים פלסטלינה וזה מעצבן לאללה) אני מסכים איתך שאי אפשר להילחם בהם וצריך ללמוד לחיות איתם.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תמונות נוספות, הפעם באור. (ועם מצלמה קצת יותר טובה)

bs5f.jpg

i1ou.jpg

hrju.jpg

e1w0.jpg

rxdo.jpg

1kgk.jpg

מבט מהשמשה האחורית קדימה

v3ti.jpg

מכסה מנוע

2v8n.jpg

m66y.jpg

אחד הדברים שהכי מעצבנים אותי כי הוא לא נגרם בטעות, באמצע מכסה המנוע צמוד לשמשה (מישהו היה צריך להתאמץ כדי להגיע לשם).

qdly.jpg

gl1f.jpg

wmqx.jpg

20pc.jpg

בתכנון:

ניקוי פנים הרכב (מתן, תתחיל לחמם את הקיטורית)

כסא נוסע

kq3i.jpg

כסא נהג

t389.jpg

kj8.JPG

דלת נהג

w0t3.jpg

שטיח מאחורה, מי יודע מה מסתתר מתחתיו

db7d.JPG

והורדת מדבקות

kngo.jpg

התחלתי לעבוד בסביבות 5:40 וסיימתי ב14:00, מתוך זה שעתיים המתנה לגלייז ואוטם שיתביישו סך הכל 6 שעות ו20 דקות.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עבודה יפה!

תפסיקו לקום לפני הציפורים! איך אתם בכלל מצליחים יאללה?1 לפני השעה 08:30-09:00 ביום שבת אין סיכוי שאני זז מילימטר.

המושבים שלך צריכים טיפול, הקיטורית כבר חמה ממזמן, רק תזיז את עצמך כבר ותבוא :wink:

אבל יפה, הצלחת להיפטר מהעצלנות, קמת מוקדים ממש, אתה רואה? כשאתה רוצה אתה יכול! :lol:

פורסם

זאת פעם ראשונה שאני קם כ"כ מוקדם בשביל לעבוד על הרכב, איו לי בעיה לעבוד בשעות הצהריים כי אז יש צל ממש על כל האוטו (בשעות הבוקר השמש עוד נכנסת קצת לתוך החניה, לא קריטי) אבל היום היה מתוכנן לנסוע אז רציתי לסיים לפני ארוחת צהריים (והצלחתי).

אני לא ממש עצלן, אם אני צריך אני יודע לקום ולעשות, אין לי בעיה אבל בגלל שאוטו לא רק שלי זה בעיה לקרקע אותו לכל היום.

(מתן אם אני מגיע אליך איזה שבת יש לך מקום לעבוד על האוטו [ניקוי פנימי, לא חובה צל]).

Danix60 לא סתם צילמתי את המושבים רציתי לכתוב למה הם כאלה מטונפים, את הפירורים האלה זה לא בעיה להוריד עם שואב אבק אבל בגלל הטקסטורה של המושב זה נתקע שם, זה מעיין מעויינים קטנים שהם גבוהים יותר מפני השטח והם לוכדים בתוכם את הלכלוך ואי אפשר להזיז אותו עם היד (דרך אגב, בגלל זה המושבים מאוד נוחים לנסיעה ארוכה).

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עם הרצון שלך אני בטוח שהפנים של הרכב יבריק!

אתה מתכוון לעשות משהו בהמשך לשיפשוף מאחור וזה בדלת?

• תוכן חדש...