Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מונית סדאן לימוזינה (6 דלתות)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נ.ב - לאיציק - אתה צודק לא חיבים להגביה ולכער גגות של מיניוואנים אבל זה תקף רק לרכבים פרטיים זה לא תקף לאוטובוס ציבורי זעיר "לימוזינות" בלשון העם

אתה מוזמן לראות רכבי אשכול (אלה עם הסמל של משרד התיירות) שאלה וואנים ללא הגבהת גג.

הבעיה עם רכבי הסעות בישראל זה החסכון.

ניתן לייבא מרצדס ספרינטר או פורד טרנזיט מוגמרות שישמשו להסעות (אפילו יש לטרנזיט דגם מפואר שנקרא "טורנאו"), אבל אז זה יעלה יותר כסף מהמצב הנוכחי.

במצב הנוכחי, מייבאים את רכבי ההסעות במצב של מסחרית סגורה, והרכבת המושבים, התקנת מזגן לכל בנוסעים ופתיחת החלונות נעשית נעשית בארץ בחברות כמו קוסטה או קדלר.

הדגמים המפוארים (קראוול, מולטי-ואן, ויאנו) מיובאים כמוגמרים.

מה שאני לא אוהב זה החצאית הקדמית הלא מקורית שעושים לרכבי הסעות, כמו זאת לדוגמא:

Picture_334.jpg

לאחרונה עושים מעין הגבהה כדי להסתיר את המזגן שהתקינו, שזה נראה ככה:

fun-time-bus%202.jpg

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שתמיד מצחיק אותי זה שזה נראה כאילו לכל הסדנאות האלה בארץ יש מעצב אחד. ואחת לשנתיים בערך הוא "משדרג" את ליין העיצובים, ופתאום כל רכב הסעות חדש שעולה על הכביש מקבל את אותן החצאיות, הגבהות וכל היוצא בזה.

פורסם

רכב אשכול = לרכב סיור ותיור

זה רכב למדריכי תירות שיודעים לפחות 3 שפות + מחזיקים ברשיון רכב ציבורי

בגלל שהם עובדים בדרך כלל עם תיירים עשירים או אנשים חשובים משרד התחבורה כנראה מתביש לחיב את בעלי האשכול

לנסר את הגג לשים מעקה בטיחות או תוספות לא מקוריות למניהם..

לכן..

זו הזדמנות למורי דרך להיות נהגי לימוזינות בשעות הפנאי ולננצל את החוק המאפשר בסעיף הביטוח חובה שלהם לקחת נוסעים בשכר, לכן זה נחשב לעבודה טובה ולכן יצא תדמית כל כך שלילית לנהגי ההסעות בארץ כי לא מאפשרים להם לקנות רכבים מקוריים ויפים להסעת נוסעים,

לכן נציגים או אנשי קשר של חברות VIP מפנים נוסעים חשובים להסעה אצל מורי דרך במקום שלנהג רכב ציבורי רגיל שזו הפרנסה היחידה שלו יוכל להתפרנס ולהנות מהמקצוע שלו

פורסם
המוניות האלה היו ברובן ישראליות לשעבר.

אכן. גם רואים לימוזינה עם דלת פתוחה שבפנים היא לבנה.

אמינות מדהימה של W123 ששורדים בתנאים כל כך קשים ראוייה להערכה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

השרשור מזכיר לי סיפור, ואולי למישהו יצא לשמוע אותו.

בזמנו ראיתי V124 שחורה של משרד התיירות - אני מדבר על שנת 94 בערך. אני לא סגור על הפרטים, אבל במשרד התיירות רצו V124 עם מנוע 4 צילינדר, כאשר הן היו מיוצרות עם מנוע 6 צילינדר טורי או דיזל. מפה לשם, נקנתה ברמניה W124 רגילה עם מנוע 4 צילינדר, במפעל סמוך הרכב נוסר לחצי והוכנסו עוד 2 דלתות באמצע. ראיתי את הרכב כאמור ולא האמנתי, נעשתה עבודה מדהימה. הבנתי שגם היו בעיות להכניסו לארץ מאוחר יותר שכן מדובר בסוג של רכב קומבינה, אבל בגלל שמדובר היה במשרד התיירות והרכב עבר את הטרנספורמציה במוסך מרצדס מורשה בגרמניה, הבירוקרטיה אפשרה לבסוף לרכב להגיע לכביש.

מישהו מכיר את הסיפור?

פורסם

אם משרד התחבורה כל כך גאה שהוא עובד לפי נהלים/ תקנות אירופים או אמרקאים

איך זה שרכבי ההסעות בישראל כל כך מכוערים ולא מקוריים?

איך זה שאין רשיון הסעה "לימוזין" ?

לכל מדינה באירופה קנדה וארצות הברית שלא נדבר גם על העולם השלישי והפרמטיבי יש מכוניות שרד להסעות VIP

תגובת משרד התחבורה / משרד הרישוי:

"עזוב נשמה.. זה רכב עבודה זה"

פורסם

אין חובה להתקנת כל הדברים שחלכם ציינתם הרכבי הסעות.

אבל בעלי רכבי הסעות ניגשים ברובם למכרזים ולמכרזים אלה יש תנאים. כמו שהסעת ילדים לדוגמה צריכה אורות מהבהבים.

כנל לגג המוגבה, אין חובה אבל זה מגדיל את החלל הפנימי בצורה משמעותית שהרבה יותר נוחה לנוסעים.

פורסם
זה מעיין כי ההתיחסות של משרד התחבורה לגרסאות M/AMG (של ב.מ.וו, ומרדצדס) מפלה לרעה בעצם את גרסת אסה אסה של אברת' שלא מאושרת לשיווק בארץ

להבדיל אלף הבדלות

לא מכיר את גרסאת אסה אסה של אברת׳ אבל לעניין AMG/M אין שום בעיה עם הרכבים האלה כיוון שהם לא עוברים שיפור בסדנה חיצונית ולא נחשבים לרכבים משופרים (רכב משופר זה רכב שעבר שינוי כדי לשדרג תכונות בו), אלה רכבי ספורט שיוצאים מהמפעל משודרגים על ידי סדנאות הבית של חברת האם.

אותו כנ״ל דגמי רנו ספורט שמפותחים על ידי סדנת רנו ספורט.

לעניין הלימוזינות, כבר ראיתי כמה כאלה מסתובבות בכבישים, אין לי מושג אם מקורי ממרצדס או שעברו תחת דיסק.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אסה אסה בסוף כן משווקת בארץ.

תוסיף לאבארט' שלך עוד 20,000 שקלים ויש לך את הקיט המדובר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

העניין שמעניין אותי, זה אם אפשר לשים חצאיות לא מקוריות למסחריות, למה אי אפשר לשים כאלו על כל רכב? הבנתי שיש בעיה עם השוטרים והטסט עם חצאיות לא מקוריות.

• תוכן חדש...