Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מרווחת 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4684 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מציע להוסיף לרשימה רנו מגאן דור ראשון 2003/4, אם תמצא אחת שמורה מאוד ומטופלת היטב.

מרווחת, נוחה, אמינה, בטוחה... ויישאר לך עודף לתיקונים במקרה הצורך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לחבר שלי יש רנו מגאן שנת 2000.

הוא בוכה בגללה לא מעט. זה לא שהיא מבקרת הרבה במוסך, פשוט התיקונים שלה מאוד יקרים!!!

אני מצאתי רנו מגאן שנת 2004-2005 במצב מעולה אבל.. אני פוחד מאוד בגלל היוקר של טיפולים ו רגישות שלה לכל מיני דברים כמו: שמן לא נכון, נכנסת לבור בכביש, נסעתה לא בכביש וכוי.

לכן כרגע עשיתי לעצמי רשימה של 3 רכבים שגם אהמינים גם יחסית חסכוניים וטיפולים לא יקרים.

HYUNDAI GETZ 2005

HYUNDAI ACCENT 2003-2005

MITSUBISHI CHARISMA 2004-2005

פורסם

צריך לשים לב לפרטים בהודעות שלנו:

1. מגאן דור ראשון - רק משנת 2001 וצפונה, זה דגם יותר מוצלח.

2. מגאן דור שני - מ- 2007 וצפונה, הדגם יותר מוצלח.

עדיין, אם הרכב טופל כל ימיו במוסכי הרשת של קראסו, סביר מאוד שישרת את הקונה שלו כמה שנים טובות. זאת אומרת שהבכי של החבר שלך דורש בירור לגבי מצב המכונית כשהוא קנה אותה... וגם לגבי איך הוא תיחזק אותה. מחוץ למוסכי הרשת, עלויות התיקונים של המגאן סבירה בהחלט, והם אינם רבים, זו בכל זאת מכונית אמינה.

המכוניות שפירטת, אולי למעט המיצובישי, הן נחותות לעומת המגאן מבחינת צריכת דלק, בטיחות ונוחות נסיעה. המגאן לא יותר רגישה לאיכות השמן והכביש מאשר מכוניות מודרניות אחרות! אני חובב טיולים, ונוסע בדרכי עפר לעתים קרובות ולא נתקלתי בשום בעיה שקשורה בכך.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

זה משמח מה שאתה אומר. אבל בקשר לשנים לא כל כך הבנתי ( סלח לי ):

האם רנו מגאן שנת 2004-2005 זה דגמים יותר מוצלחים ?

והאם מגאן 1 או 2 עדיף ?

תודה תןדה מראש!

פורסם
הישראלים מומחים בייצור שמועות.

הנה, לlesles הייתה יותר מקסארה אחת, וסיפר לי על שתיהן ולא זכור לי שהוא סבל מבעיות התחממות.

חשוב פשוט לטפל ברכבים האלו כמו שצריך. הישראלים חושבים שהם יותר חכמים מכולם, וממלאים מי ברז במקום מי רדיאטור איכותיים של מותג נחשב (כמו פרסטון למשל) או של המותג המייצר של הרכב (מים ייעודים של סיטרואן/פז'ו).

הנה, דוד שלי נוסע ב306 1.8 בת 12 שהייתה אצל ההורים שלו ועכשיו אצלו. הרכב נוסע כמו גדול. למה? כי הם טיפלו בו כל הזמן במוסכים טובים ובחלפים טובים.

את האמת, שהאלמרה היא אחלה אופציה. זה רכב שזה לקטלוג כ"רכב של רוסים" (לא בקטע גזעני, אני בעצמי חצי רוסי). ורוסים ידועים בשמירה על הרכב שלהם. :wink:

תוכל למצוא הרבה כאלו שמורות, בלי הרבה ק"מ, עם היסטוריית טיפולים מסודרת ושמורות חיצונית ופנימית.

כאן קבור הכלב וזה כבר לא שמועה תחזוקת רכב צרפתי (מנסיון של רנו 5, BX, 306, 205 פעמיים, אקספרס C15 כולם היו שלי)

גם כשהרכב מתוחזק היטב ולא בתחזוקת שבר כולל מוסכי טובים הרכב לא יתקע אבל תמיד יש בלאי נוסף כל טיפול גורר איתו "תוספות" למינהם וכן הם רגישים הרבה יותר להתחממות בימי הקיץ (כולל מולטיפלה אחת (-: )

רכבים יפנים (היתה לי לנטיס 3 שנים, סובארו, סוזוקי וכו') הרבה פחות רגישים וטיפולים סטנדרטים מספקים,

אני חייב לציין שאחד מהמכוניות שלי כיום היא רנו לוגאן ובלי עין הרע עושה רושם שהיא מוצלחת.

לכן לדעתי בכלי רכב ישנים הארופאיות דורשות הרבה יותר תשומת לב ותחזוקה!

אבל תמיד אני אומר ששוארמה יותר טעימה מפלאפל ועל שוארמה משלמים יותר - מה שאומר שבכללי על נוחות משלמים יותר :-D

פורסם

נחמד.

הייתי רוצה לקנות רנו. היא באמת יפה ו נוחה.. אך..כמו שאתה אומר: מה שלא תגיד היפניות יותר משתלמות. ( ו חבל )

ו מחיר של יפנית ורנו של אותם שנים זה בערך אותו דבר.

פורסם
זה משמח מה שאתה אומר. אבל בקשר לשנים לא כל כך הבנתי ( סלח לי ):

האם רנו מגאן שנת 2004-2005 זה דגמים יותר מוצלחים ?

והאם מגאן 1 או 2 עדיף ?

תודה תןדה מראש!

חשבתי שכתבתי מאוד ברור, בבקשה קרא שוב את השורות שלי בעניין השנתונים.

לפי דעתי, בתקציב מצומצם, עדיף לרכוש מגאן דור ראשון מלוקקת מאשר מגאן דור שני מהשנים הראשונות (והמעט פחות מוצלחות).

וכן, בכל מקרה, כשקונים רכב משומש, עדיף להשאיר רזרבה לתיקונים, מקסימום תישארו עם עודף...

פורסם

פורד מונדאו 2.0 יתן לך כל מה שתבקש אמינות צריכת דלק 1/8.5/9 מרווח גדול וחזק ופינוק שלא תמצא ברכב אחר

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
פורד מונדאו 2.0 יתן לך כל מה שתבקש אמינות צריכת דלק 1/8.5/9 מרווח גדול וחזק ופינוק שלא תמצא ברכב אחר

זה רכב ממש לא רע אבל הוא שותהההה שלק כמו מטורף. אחד האנשים שאני מכיר אומר שצריכה שלו בעיר 1 ל 7.5

ו גם כן לא בטוח שחלקים זולים ( בהשוואה ליונדאי לדוגמה )

פורסם

יונדאי סונטה צורכת דלק זוועתית, הייתה לכמה חברים, כולם טענו סביב 1:8-9 במשולב.

אחד מהם מחזיק אותה במשך כ-3 שנים. האמינות שלה מאד גבוהה, ולא נופלת מיפנית. אבל יש לה צריכת שמן, וצריך לבדוק את זה לפני קנייה.

החלקים המקוריים שלה זולים יותר מיפנית, אפילו ממזדה 323.

פורד פוקוס דור 2 היא כבדה וצריכת דלק בעיר מאד גבוהה. דור ראשון עדיפה מבחינה זאת (שוקלת פחות וזריזה יותר).

מי שהמליץ על מיצובישי לנסר קלסיק (שנת 2004 ואילך), הרכב אמין מאוד. חלש מאד, צורך דלק במשולב 1:9 (אין לי מושג כמה בעיר). תא המטען קטן מאוד יחסית למשפחתית (אצלי האצ'בק ומדובר כמעט על אותו הנפח).

ואכן גם אני נפגשתי בבעיית ההתחממות בקסארה דיזל (הוחלף מאוורר), וברדיאטור פנימי נוזל (בוצע מעקף, כי צריך לפרק את כל הדשבורד וזה עולה המווןןן). מסתבר שזה המחלה הידועה שלהם. וזה עצוב שבחורף לא יהיה חימום.

אם תצליח למצוא אלמרה פרפקט 1.8 שמורה בתקציב הזה, אתה עשית את המהלך הנכון מכל הבחינות.

מבאס אותי באלמרה שבנסיעה ב100 קמ"ש אתה נוסע על 3k סל"ד כמעט.

נ.ב, נהגת בכלל על האקסנט? זה רכב שכל סביבת הנהג צבע אפור בהיר וקודר, הרכב מרגיש מאוד מיושן (בהשוואה לאלמרה, מאזדה 323, פורד פוקוס וכו').

פורסם

החלקים של הפורד מונדאו חלקם יקרים חלקם זולים זה כמעט אותם חלקים של המאזדה 6, אני מדבר מניסיון עם הצריכת דלק 1/8.5-9 בעיר ומחוץ 1/11.5-12 זה הרכב הכי טוב לדעתי (ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב או בשנתיים הקרובות) שיענה לך על הדרישות.

פורד מונדיאו בורח מהטראומה של הפונטו הקסם שבמכוניות!!!

פורד פוקוס מנוע 2.0 אוטו מצויין חלום של אוטו!!!

אני החלטתי פורד זה הרכב שילוו אותי כל החיים!!!

פורסם
הc5 זה אחלה אוטו יש בחור בפורום שמוכר אחת עם נתונים יפים כדאי לתת מבט, יד ראשונה נדמה לי.

העלתי כבר שאלה על הרכב הזה - אמרו לי לא להתכר בגלל שיש לדגם הזה בעיות אלקטרוניקה ממש מעל הממוצע.

החלקים של הפורד מונדאו חלקם יקרים חלקם זולים זה כמעט אותם חלקים של המאזדה 6, אני מדבר מניסיון עם הצריכת דלק 1/8.5-9 בעיר ומחוץ 1/11.5-12 זה הרכב הכי טוב לדעתי (ואני לא מתכוון להחליף אותו בזמן הקרוב או בשנתיים הקרובות) שיענה לך על הדרישות.

השוואה למזדה 6 לא אומרת לי כלום כי לא נהגתי על שניהן. אבל אומרים ( נו מה לעשות ) שבהשוואה ליפניות טיפולים וחלקים פי 1.7 בערך. על עמינות אין לי מושג.

נהגת בכלל על האקסנט? זה רכב שכל סביבת הנהג צבע אפור בהיר וקודר, הרכב מרגיש מאוד מיושן

את האמת לא נהגתי. ו זה מבאס מאוד כי לאחר בדיקות מרובות החלטתי שגטס טובה אך אחרונה ברשימה שלי, מיטסובישי לא בטוח שאמצע בתווך הסכומים שיש לי ו אקסנט בול מתאימה.

אבל את ה אמת אני

מאוווד
רוצה לקחת את סונטה, מונדאו, אלמרה ( 1.8 שנת 2004 בערך ), C5, אבל כאן בפורום הזה הרבה אנשים אמרו שהמכוניות האלה: 1) לא חסכוניות ( אני מוכן שהרכב יהיה 1 ל 9 אבל פחות מזה ) 2) לא אמינות כל כך ( בעיות אלקטרונירה בעיקר ).

לכן אני די מבואס שאני צריך לקנות משהו שאני לא כל כך רוצה.

נ.ב. כרגע שוקל על מזדה לנטיס 323 שנת 2002 עם מנוע 2000 או אקסנט ( אין ברירה ) ובסוף למקרה חרום גטס 2005.

פורסם
העלתי כבר שאלה על הרכב הזה - אמרו לי לא להתכר בגלל שיש לדגם הזה בעיות אלקטרוניקה ממש מעל הממוצע.

.

אז מה אם אמרו... צרפתיות זה פח וגרמניות זה טוב כבר לא כל כך תקף.

אולי תחפש את המודעה באזור של המכירה.

פורסם

על הצרפתיות של היום כבר לא תקף שהן פח. ה c5 הוא רכב שהאכיל את חבר שלי המון ח*א בגלל בעיות החשמל,ממליץ לא להתקרב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• תוכן חדש...