Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מרווחת 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4681 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב חברה.

אני תמיד נהגתי ברכב עבודה ו כרגע החלטתי לקנות רכב שלי. בתור רכב ראשון שלא יהיה חדש ( גם כן התקציב כרגע לא מאפשר ).

לאחר בדיקות מרובות עשיתי לעצמי רשימה של רכבים שמתאימים לי, ואפילו בחרתי ברכב שאני מאוווד הייתי רוצה לקנות, אבל יש אומרים ש הרכב הזה( יונדאי סונטה 2.0 שנת 2003 ) שותה הרבה דלק ( אני צריך צריכה עירונית לא פחות מ 10 על ליטר 1 ). עזרו לי לבחור מהרשימה את הרכב שישמש את המשפחה שלי בת 3 נפשות לפחות 5 שנים טובות!

תנאי: עד 20000

שנים: 2003-2005

רכבים שבחרתי:

1) יונדאי סונטה 2.0 שנת 2003 או סיטרואן C5 מנוע 2.0 שנת 2005 ( חלום שלי אך פוחד שישתו הרבה דלק )

2) שברולת אופטרה 1.8 שנת 2004

3) פורד פוקוס 1.6 שנת 2004

4) יונדאי אקסנט 1.5 שנת 2003 ( רכב נחמד אך אומרים שיהיה לו קשה מאוד בעליות ו פלסטיקים נשברים מהר )

5) מיטסובישי חריזמה 1.6 שנת 2003

אם יש לכם הצעה אחרת - אשמח לשמוע אבל מאוד חשוב שיהיה לא בגג' לא קטן, יהיה אמין וזול בשימוש. אבל לפני שאתם נותנים לי עצה על רכב אחר, בבקשה תמליצו על לפחות רכב אחד מהרשימה ( במיוחד מעניינת יונדאי סונטה ).

תודה מראש על עזרה :)

נ.ב. במיוחד מעניינים אותי רכבים בסעיף 1!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כדאי שתפרט מה צרכיך והדרישות מהרכב.

כדאי שתגדיר תקציב רכישה ואחזקה.

בלי שני נתונים אלה אי אפשר לייעץ לך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

1) צרכים: קניות, נסיעות מחוץ לעיר ( בערך פעמים בחודש ), נסיעות לעבודה ( לא בטוח שכל יום ).

2) תקציב רכישה כמו שאמרתי עד 20000 ו אחזקה פחות רלוונטי אבל כמובן בתנאי שלא יתקלקל לי כל חודשיים ו צריכת דלק לא פחות מ1 ל 10.

נא שים לב שסעיף ראשון אצלי שונה קצת.

תודה!

פורסם

על איזה קילומטרז' שנתי אנחנו מדבירם? תוכל לבדוק כמה ק"מ זה לעבודתך וכמה ל"יציאה מהעיר" ולהוסיף אולי קצת מעבר לטיולים כאלו ואחרים. זה דבר די חשוב שנדע מאחר ואם הקילומטרז' השנתי שלך נמוך, אני לא רואה צורך להתעקש על צריכה של 1-10 למשל כי גם צריכה של 1-8 יכולה להתבטא בעשרות בודדות של שקלים בחודש בדלק

פורסם

היייתי הולך על הפוקוס,יש לה תא מטען גדול,היא נוחה,ודי אמינה,לחבר שלי יש כזאת 2005 עם כבר 306K,הוא שיפץ פעמיים גיר ועוד כמה דברים לא רצינים,המנוע לא נפתח אף פעם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין מה לבדוק מרחק. אני יודע בגיוק על כמה שנתי אני הולך: 13-16 מקסימום.

פורד פוקוס... אוקיי הבנתי. +1 לרכב הזה.

אבל תגיד לא ידוע לך משהו על הרכבים מסעיף ראשון ? לא יודע מה יש לי איתם אבל זה משיכה לא נורמלית =)

פורסם

1-C5,כדי להתרחק,הרכב לא משהו באמינות,מורכב אלקטרונית,אני גם חשבתי לקנות כזה פעם אבל ירדתי ממנו,למרות שזה היה גם החלום שלי.את הסונטה אני לא ממש מכיר.

2-לא ממש מכיר,בפורום לא ממש אוהבים אותה.

4-מבחינת אמינות הוא עונה על דרישות,לא שמעתי על פלסטיקים נשברים,היה לנו אחד כזה בצבע שעבד מאוד קשה ולא היה משהו שנשבר,איכות החומרים בפוקוס עדיפה,הוא לא כזה חלש גם,הייתי מעדיף את הפוקוס בגלל הסלון שהוא יותר נעים.

5-לא מכיר את הרכב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסעיף 1 יש שני רכבי מנהלים שעלות האחזקה שלהם עלולה להיות גבוהה לרכב בן 10-11.

דלק זו לא כל האחזקה-הטיפולים,התיקונים והבלאי עלולים לעלות ביוקר רב.

הייתי הולך דווקא על אופציה 5-מיצובישי כריזמה הוא אחד הרכבים היותר אמינים שיש בארץ ולא ממש מוערך.

חבר טוב שלי קנה חדשה מהניילונים בשנת 98. אז הרכב עלה 82,000 ש"ח כחדש והיום שווה פחות מ-10,000 :shock:

הרכב עדיין לא הגיע ל-200,000 ופרט למשאבת דלק,ששבקה חיים באמצע נסיעה פעם אחת,הרכב הזה לא חווה תקלה רצינית.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

או... חבל לשמוע...

ומה לגבי שברולט אופטרה ? הרבה אנשים ממליצים עליו.

הייתי בטוח שיונדאי סונטה זו קניה טובה..

פורסם

סיטרואן קסארה לא טובה לפי מה ששמעתי ( מנוע חלש, פלסטיקים נשברים מהר ובעיית התחממות מוכרת ).

אישית לא נהגתי באוטו לכן מתבסס רק על שמועות.

פורסם

הישראלים מומחים בייצור שמועות.

הנה, לlesles הייתה יותר מקסארה אחת, וסיפר לי על שתיהן ולא זכור לי שהוא סבל מבעיות התחממות.

חשוב פשוט לטפל ברכבים האלו כמו שצריך. הישראלים חושבים שהם יותר חכמים מכולם, וממלאים מי ברז במקום מי רדיאטור איכותיים של מותג נחשב (כמו פרסטון למשל) או של המותג המייצר של הרכב (מים ייעודים של סיטרואן/פז'ו).

הנה, דוד שלי נוסע ב306 1.8 בת 12 שהייתה אצל ההורים שלו ועכשיו אצלו. הרכב נוסע כמו גדול. למה? כי הם טיפלו בו כל הזמן במוסכים טובים ובחלפים טובים.

את האמת, שהאלמרה היא אחלה אופציה. זה רכב שזה לקטלוג כ"רכב של רוסים" (לא בקטע גזעני, אני בעצמי חצי רוסי). ורוסים ידועים בשמירה על הרכב שלהם. :wink:

תוכל למצוא הרבה כאלו שמורות, בלי הרבה ק"מ, עם היסטוריית טיפולים מסודרת ושמורות חיצונית ופנימית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

היה לי ניסיון רע עם שברולט אופטרה אבל אני חייב להודות שהייתי קורע אותה. בגדול אם תטפל בה היא לא תאכזב וגם ניתן לקנות שנת 2006 בתקציב שלך.

אני חייב להזהיר אותך שצריכת הדלק עלולה להגיע ל 1/9 משולב אם הרגל שלך כבדה,האחזקה זולה וגם הביטוח.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
או... חבל לשמוע...

ומה לגבי שברולט אופטרה ? הרבה אנשים ממליצים עליו.

quote]

רכב גרוע: כבד,בטיחות מזעזעת,צריכת דלק גבוהה,זו לא באמת שברולט אלא דייהולט-אם תקנה דייהו לאנוס/נובירה תרגיש אותו דבר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...