Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית מרווחת 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על הצרפתיות של היום כבר לא תקף שהן פח. ה c5 הוא רכב שהאכיל את חבר שלי המון ח*א בגלל בעיות החשמל,ממליץ לא להתקרב.

נו הנה.. בדייייוק מה שאומרים בפורומים ו מה שאני אמרתי. אבח מאוד חבל! הייתי בכיף לוקח אותה ואת יונדאי סונטה!

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בתור בעלים של אלמרה טקנה 2006, קבל נתוני דלק: 1-13 עד 1-14 ק"מ לליטר. רוב הנסועה בבינעירוני נטול פקקים אמנם, אבל עדיין מרשים. לגבי מישהו כאן שדיבר על סל"ד, אצלי זה הולך ככה: 100 קמ"ש = 2500, 110 = 2750 ו 120 = 3000.

אמינות - מוחלטת. שנתיים וכלום חוץ מדברים שוטפים. ביטוח -זול. כח זמין - בשפע. הרכב הכי UNDERRATED בקטגוריה בהפרש עצום.

אלמרות בשנתון 2004-2006 זהות בכל, חוץ מאבזור מסויים.

אם ישנן שאלות, אל תהסס להפנות אלי.

פורסם

הייתה לי לנסר ואני לא ממליץ. רכב צפוף, בגז קטן והכי חשוב רכב ממש לא בטיחותי.

מצד שני יש לי פוקוס ואני מאוד ממליץ. אמנם איטית להאיץ אבל אחיזת כביש נהדרת, בלמים טובים, אמינה מאוד. מזגן חזק. בגז ענק ומאוד בטיחותית.

• תוכן חדש...