Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכירים צרות טובות?

אז סחבק כל שנה ושנה מקפיד לשלם את מלוא שכר הלימוד מראש לאוניברסיטה ואפילו נהנה מהנחה קטנה של 2.5%.

בקיץ האחרון הייתי צריך לקחת קורס קיץ במקצוע מסויים, והשנה הקרובה למעשה תהיה השנה האחרונה שלי בתואר.

כאשר קלטתי שעדין לא שולחים לי חיוב על הקורס קיץ והמבחן הסופי מתקרב, החלטתי להתקשר למדור שכר לימוד, כדי לראות למה לא שולחים לי גם חיוב.

התקשרתי והופתעתי לשמוע מהמדור שלא שלחו לי כיוון שאני ביתרת זכות של 3,000 שקלים אחרי הקורס.

מה זה אומר? שבשנים הקודמות עם חישוב הנק"ז שלקחתי מסתבר ששילמתי יותר ממה שהייתי אמור לשלם, לכן לא שלחו לי חיוב על הקורס קיץ, ואחרי הקיזוז של הקורס אני ביתרה של 3,000.

טוב שיהיה...אז סחבק חשב לעצמו שאולי השנה הוא יקבל תשלום שכ"ל ויגידו לו בבכל מקרה לשלם 3,000 שקלים פחות, מסתדר מצויין כי הנה יש לו את ה-3,000 שקלים שסוגר לו אחלה פינה לגבי הניתוח לייזר שהוא רוצה לעשות, חוץ מזה גם אם השקלול נק"ז יעבור את ה-10,000 באותה שנה אז יש 2,000 שקלים שאני אמור לקבל מהאוניברסיטה בסוף השנה (הסדר של האוניברסיטה עם פר"ח) שיכסו את היתרה.

אבל לא, אני שוב מקבל שוברים שמראים לי שאם אני רוצה את ההנחה של ה-2.5% עליי לשלם את מלוא שכר הלימוד, אם אני רוצה לקבל את הזיכוי, אז אני צריך לוותר על ההנחה ולשלם על כל סמסטר, די לא נוח לי כי גם ביטלתי הוראת קבע, כיוון שאני מעדיף לראות מה אני משלם ולא שפתאום יירד כסף ורק אחרי כמה ימים אני יקבל הסבר (במדור שכר לימוד רמזו לי שאם לא הייתי מבטל אז הייתי מקבל חזרה את היתרת זכות).

אחרי שיחה עם המדור שכר לימוד, נאמר לי שאני צריך לשלוח מייל לחשבונות סטודנטים ובו אני אמור לפרט למה אני רוצה שיחזירו לי את היתרת זכות, זאת אומרת שאני צריך להסביר להם למה אני רוצה חזרה כסף שהוא אמור להיות שלי, והם לא בהכרח יאשרו את זה.

מה נסגר פה? :evil:

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

זה גוף ממוסד, תנצל את זה ותפנה לדני שדה (מידיעות אחרונות מוסף ממון), לי הוא עזר מאוד במקרה עם הוט

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מחר נשלח להם מייל כמו שאמרו לי, דני שדה זה כבר אם אני אקבל תשובה שלילית.

אבל עדין מרגיזה העובדה שכסף שאמור להיות אצלי נמצא אצלם ואני צריך עוד לבקש אותו.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תגיד תודה שאתה בב"ש ולא בבר אילן - ההתנהלות הכספית של בר אילן עם הסטודנטים (וגם עם המרצים והמתרגלים, אבל זה סיפור אחר) היא מזעזעת, ואני באמת משתדל לשמור על שפה נאותה.

• תוכן חדש...