Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה בראשלצ

NiNi
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4698 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחלתי לימודי פסיכומטרי, הלימודים בקניון רוטשילד בראשל"צ. ביום הראשון של הקורס כבר קיבלתי דו"ח (לא נעים)

האם יש חניה בקרבת מקום שאוכל להשאיר שם את הרכב? אגב יש לי תו חניה של העיר. אבל בגלל שהלימודים מתחילים ב9 כבר לא נשאר לי מקום.

נכון לעכשיו לא נותר לי אלא לשלם לחניונים.

אודה לכל עזרה!!

"אם אי פעם המהירות תהרוג אותי , אל תבכו , כי אני אחייך". פול ווקר ז"ל

פורסם

אוטובוס? אופניים?

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
אוטובוס? אופניים?

איתמר

אני חיב את האוטו, שעה אחרי סוף הלימודים אני חיב להיות בעבודה. לצערי ללא רכב לא אספיק להגיע בזמן

פורסם

אני אוהב את ההתעלמות האלגנטית מעבירת התנועה שכבר ביצעת - "קיבלתי דו'ח" במקום "חניתי בניגוד לחוק". :roll:

לענייננו - או שתגיע יותר מוקדם, או שתחנה במקום פנוי ומרווח ומשם/לשם קח אוטובוס קצר. אין פתרונות קסם.

פורסם

תבדוק האם למכון הפסיכומטרי יש הסדר עם אחד החניונים באיזור.

במידה ולא - או שתשלם חנייה או שתרחיב את מעגל החיפוש שלך לרחובות הסובבים - האיזור באמת במצוקת חנייה קשה.

פורסם
אני אוהב את ההתעלמות האלגנטית מעבירת התנועה שכבר ביצעת - "קיבלתי דו'ח" במקום "חניתי בניגוד לחוק". :roll:

לענייננו - או שתגיע יותר מוקדם, או שתחנה במקום פנוי ומרווח ומשם/לשם קח אוטובוס קצר. אין פתרונות קסם.

חניתי את האוטו על מדרכה לבנה, מה שהתברר כחניית דיירים בעלי תו דייר. בדיעבד כשיצאתי מהאוטו והגעתי לקצה הרחוב שמתי לב לשלט ומיד חזרתי לאוטו על מנת להזיזו, עיניין של אולי דקה. כשחזרתי כבר היה דו"ח. כניראה הפקחית ארבה לי.

האמן לי שום דבר לא נעשה בכוונה "לזרוק" אני אזרח שומר חוק

פורסם

תבדוק אולי יש הסדר עם אחד החניונים. ביואל גבע למשל (צמוד לקניון) יש הסדר עם החניון וחניה עולה 7 שקלים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

תבדוק אם יש למכון הסדר עם החנייה של הקניון עצמו.. אני יודע שלמרפאת שיניים שם יש הסדר כלשהו

בנוסף, יש 2 חניונים קרובים:

http://goo.gl/maps/tuVw9

http://goo.gl/maps/NbCoM

תבדוק אם יש אולי איזה מנוי שמשתלם לך

אם אתה רוצה חנייה בכחול לבן, תצטרך כנראה להתרחק קצת מהקניון וללכת יותר לרחובות הסמוכים (התומר, רוטשילד אולי תמצא)

אבל כמו שכבר גילית סיכוי קטן שתמצא בשעות הבוקר

Instagram:

VWPolo6R

פורסם

חפש כחול לבן באיזור רח' ביאליק, על רוטשילד עצמו באיזור שמערבית לז'בוטינסקי או שתחנה בחינם בסוף רוטשילד פינת בן גוריון (?) ליד מגרש הכדורגל ותלך 10 דקות, אני הולך את זה עם ילד בן 3.

גם על הרצל/סוקולוב באיזור שדרומית ליקב יש הרבה כחול לבן פנוי, ברח' וולפסון ועוד.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חניתי את האוטו על מדרכה לבנה, מה שהתברר כחניית דיירים בעלי תו דייר. בדיעבד כשיצאתי מהאוטו והגעתי לקצה הרחוב שמתי לב לשלט ומיד חזרתי לאוטו על מנת להזיזו, עיניין של אולי דקה. כשחזרתי כבר היה דו"ח. כניראה הפקחית ארבה לי.

האמן לי שום דבר לא נעשה בכוונה "לזרוק" אני אזרח שומר חוק

טוב, זה באמת מרגיז ויכול לקרות לכל אחד. משתתף בצערך.

פורסם

בוקר.

לדעתי הסיכוי הטוב ביותר לחניה נמצא בחניון קטן מול המשביר לצרכן .

ברחוב ז'בוטינסקי מרחוב רוטשילד אתה פונה ימינה לכיוון המשביר לצרכן, ברמזור אתה פונה שמאלה לרחוב קריית ספר ואז שמאלה שוב לרחוב התקווה ואז פניה שנייה יש לך רחוב שמוביל לז'בוטינסקי חזרה, יש שם לפני סוף הרחוב חניון(כחול לבן) שאני מניח שהוא ריק בשעות הבוקר.

המרחק 2 דקות הליכה מהקניון.

בהצלחה.

פורסם

אתה לומד ב HIGH Q? אני גם למדתי שם ברוטשילד.

הייתי חונה בקניון עצמו ב 5 ש"ח ליום כי יש להם הסדר מיוחד כזה לכל מי שלומד אצלם.

אלא אם הם הפסיקו את זה.

Opel Adam S 2017

פורסם

עדכון:

ראשית אני רוצה להודות לכולם על הניסיון לעזור. אכן באמת למוסד שבו אני לומד יש הסדר עם החניון של היכל התרבות הסמוך.

אני רוכש כרטיסיית חניה במחיר מוזל.

אגב הבצפר הוא "יואל גבע"

• תוכן חדש...