Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז המערכת שלי מורכבת ככה:

hu-pioneer 560mp

component- phaze linear 5" 1/4

רמקולים אחוריים- קנוווד 150w

sub- cerwin vega hed "12

מגברים: crunch ultradrive 100rms x 2 שיגביר את הקומפוננט

וcadence Q4000 60rms x 4 שמגביר את הסב ואת האחוריים

רכב - hyundai lantra 99

מה שאני מתכנן לעשות זה להעיף את הcadence ולהחליף אותו במגבר שני ערוצים/מונובלוק שיחובר לסב, האחוריים יחוברו ישירות ל-hu

הקיצר אני מחפש מגבר לסב הנ"ל במחיר של עד 1500 ש"ח(יש אפשרות שאני אחליף את הסב או שאוסיף עוד אחד בעוד שנה וחצי)

כל תגובה הצעה ליעול/שיפור תתקבל בברכה מרובה....

פורסם

1.המונו בלוק של מגנאט יהיה מתאים בישיביל התקציב הקיים אבל הוא יהיה דיי חזק בישביל סאב הזה .

אם תירצה להחליף את הסאב ליותר חזק אז כבר לא תיצטרך מגבר אחר כי יש לך כבר אחד חזק

אבל עד כמה שאני יודע הסאבים של סרווין דיי רגישים אז קיים חשש לביא מגבר חזק יותר..

2. תיחפש איזה רוקפורד 2 ערוצים שינצל אותו...

פורסם
הסאב הזה הוא 4 אום ? אם כן אין לך סיבה ללכת על מונובלוק

עדיף כבר 2 ערוצים שתעבוד איתו בגישור

( התמורה מחיר תיהיה יותר טובה )

מונובלוק הוא טוב לכול דבר. מה זה אין סיבה ללכת על מונובולק.

מונובלוק הוא מגבר יציב שיעבוד לך טוב עם סאבים עם חום נמוך יחסית.

הוא חסכני בחשמל וזה מה שחשוב. זה שיש לך סאב אחד זה לא אומר שצריך ללכת על מגבר רגיל

אפשר גם מונו זה תמיד טוב מגבר כזה לסאבים.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
מונובלוק הוא טוב לכול דבר. מה זה אין סיבה ללכת על מונובולק.

מונובלוק הוא מגבר יציב שיעבוד לך טוב עם סאבים עם חום נמוך יחסית.

הוא חסכני בחשמל וזה מה שחשוב. זה שיש לך סאב אחד זה לא אומר שצריך ללכת על מגבר רגיל

אפשר גם מונו זה תמיד טוב מגבר כזה לסאבים.

תמיר

רוב המגברי מונו מתיחסים להספק של 2 אום או 1 אום !

זה ביזבוז כסף לשלם על מגבר מונו שמוציא 350 RMS כי הוא יכול להוציא הרבה יותר מי זה ופה אתה משלם את המחיר היקר

פורסם
רוב המגברי מונו מתיחסים להספק של 2 אום או 1 אום !

זה ביזבוז כסף לשלם על מגבר מונו שמוציא 350 RMS כי הוא יכול להוציא הרבה יותר מי זה ופה אתה משלם את המחיר היקר

שטויות מונו לא מתייחס לשום הספק ספציפי. למה המנוע שלך מתייס רק ל4000RPM ?! מה הקשקוש הזה שלך.!? המונומגנט הזה כמו של שלי וכמו של גאניה אחלה מגבר שבעולם להפעיל איתו סאב אחד ואפילו שניים. מה אתה קונה מונו רק בשביל סאבים בכמויות מסחריות?! והמגבר לא יקר בכלל.

אם הוא היה מסוגל להפעיל 1.3 אום התנגדות הייתי מביא אותו.

מה הקשר 350?! אתה לא קשור לעולם בכלל. תן משהו ספציפי אל תזרוק מספרים באוויר. כי אתה לא יודע מה זה 350W. האוטו שלך היה מתפרק עם הסאב שלך היה מקבל 350W.

פורסם

מתן אתה צודק במאה אחוז השיקול היחידי שלי אם לקנות מונובלוק הוא האפשרות הסבירה להוסיף עוד וופר ונכון שלעת עתה אני לא מתכוון לעשות כן ולכן באמת אני אעדיף מגבר שני ערוצים

בכל אופן מישהוא יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של מגבר שני ערוצים שיתן לי תמורה מלאה לסב?

התקציב גדל ל1700 ש"ח לאחר שבדקתי את היתרה בחשבון בנק

מישהוא יודע כמה עולה RF X1.C בארץ?

פורסם
אני מאמין שקצת יותר מ1.7K , לפי דעתי לך על המגנט כמו שיש לאדי ומיקמיק...

אני גם שקלתי לקנות אותו לפני האלפיין שקניתי ובאמת אחלה מגבר (דחף קיקר 15").

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אין את המונו אבל שמעתי אותו והוא מצויין..

מתן מה שאתה אומר ממש אבל ממש לא נכון

במונו יש יותר אפשריות חיתוך והוא בנוי במיוחד בישביל לנצל סאבים..

בתקציב שלו כדי ללכת על מונו בלוק של מגנאט כי שווה בעניין שתמורה וכסף וגם תיהיה לא אופציה לנצל סאב יותר חזק בעתיד...

פורסם
מתן אתה צודק במאה אחוז השיקול היחידי שלי אם לקנות מונובלוק הוא האפשרות הסבירה להוסיף עוד וופר ונכון שלעת עתה אני לא מתכוון לעשות כן ולכן באמת אני אעדיף מגבר שני ערוצים

בכל אופן מישהוא יכול להמליץ לי על דגם ספציפי של מגבר שני ערוצים שיתן לי תמורה מלאה לסב?

התקציב גדל ל1700 ש"ח לאחר שבדקתי את היתרה בחשבון בנק

חבל על הזמן שלך ועל מה שאתה מדבר. אחרי שיהיה עומס באוטו שלך של מגברים מושכים חשמל בטירוף

AB כמו שלי אתה תצטער על זה שלא הבאת מונובולק חסכני.

המונומגנט כמו של גאניה ושי הוא יהיה מעולה שוב אני אומר לך.

תמיר

פורסם
שטויות מונו לא מתייחס לשום הספק ספציפי. למה המנוע שלך מתייס רק ל4000RPM ?! מה הקשקוש הזה שלך.!? המונומגנט הזה כמו של שלי וכמו של גאניה אחלה מגבר שבעולם להפעיל איתו סאב אחד ואפילו שניים. מה אתה קונה מונו רק בשביל סאבים בכמויות מסחריות?! והמגבר לא יקר בכלל.

אם הוא היה מסוגל להפעיל 1.3 אום התנגדות הייתי מביא אותו.

מה הקשר 350?! אתה לא קשור לעולם בכלל. תן משהו ספציפי אל תזרוק מספרים באוויר. כי אתה לא יודע מה זה 350W. האוטו שלך היה מתפרק עם הסאב שלך היה מקבל 350W.

אתה מדבר שטויות בלי לשים לב ואתה כבר מתחיל לארגיז אותי שאתה חושב שאתה צודק הכול...

כך דוגמא את המגבר הזה

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063527&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

הוא אמור להוציא 600 RMS ב 2 אום זה אומר שהוא מומלץ ל סאב עם 2 סלילים ( של 4 אום ) או 2 סאבים רגילים דוגמא

מי ילך לשלם מחיר כזה גבוה על מגבר שנותן רק 300 RMS ?( כי זה מה שהוא מוציא ב 4 אום)

כבר עדיף לקחת מגבר אחר של רוקפורד שהוא הרבה הרבה יותר זול והוא יתן לך 300 RMSב 4 אום !

מסכנה 2 המגברים יתנו לך אותו כוח רק על אחד תשלם הרבה יותר בגלל שהוא מסוגל לתתת כפול הספק ! אבל אתה בכול מקרה מנצל רק חצי מהספק בגלל שאתה משתמש ב 4 אום ולא ב 2 אום !

בקיצור תמיר הפעם אני בטוח שאני צודק יש מליום פעם שאני מציין אולי אני טועה פה אני צודק במליון אחוז ותעשה טובה על תתחיל עם הזי*ני שכל...

פורסם
אתה מדבר שטויות בלי לשים לב ואתה כבר מתחיל לארגיז אותי שאתה חושב שאתה צודק הכול...

כך דוגמא את המגבר הזה

http://www.rockfordfosgate.com/products/ez2rockford/ModelInfo/ModelInfo.asp?ItemKey=10063527&CategoryDesc=Punch%20Amplifiers

הוא אמור להוציא 600 RMS ב 2 אום זה אומר שהוא מומלץ ל סאב עם 2 סלילים ( של 4 אום ) או 2 סאבים רגילים דוגמא

מי ילך לשלם מחיר כזה גבוה על מגבר שנותן רק 300 RMS ?( כי זה מה שהוא מוציא ב 4 אום)

כבר עדיף לקחת מגבר אחר של רוקפורד שהוא הרבה הרבה יותר זול והוא יתן לך 300 RMSב 4 אום !

מסכנה 2 המגברים יתנו לך אותו כוח רק על אחד תשלם הרבה יותר בגלל שהוא מסוגל לתתת כפול הספק ! אבל אתה בכול מקרה מנצל רק חצי מהספק בגלל שאתה משתמש ב 4 אום ולא ב 2 אום !

בקיצור תמיר הפעם אני בטוח שאני צודק יש מליום פעם שאני מציין אולי אני טועה פה אני צודק במליון אחוז ותעשה טובה על תתחיל עם הזי*ני שכל...

מה אתה בכלל משווה קורפורד?? המגבר הזה עולה כמו האוטו שלך !.

תביא מגבר לנזר 1000W 2 ערוצים AB כמה הוא יעלה לך? 1200 שקל?

סבבה ותביא מגבר מונומגנט הזה ב1400 שקל כמה הוא יעלה לך? עוד 200 שקל.

1.הוא בנוי הרבה יותר טוב לסאבים

2.חסכוני ופחות מתחמם.

3.הרבה יותר יעיל.

ותראה לי מגבר שיתן לסאב 350W RMS ביותר זול מ1400 שקל.

ותראה מה אדי רשם . הוא צודק ב700%.

תמיר

• תוכן חדש...