Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :

כבר זמן מה אני חושב לקנות רכב אספנות ולשמר/לשפץ אותו , חשבתי להתחיל בקטן (עם חיפושית) ורציתי לדעת אם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון מלבד תיקונים/טיפולים וכו' ..

כלומר , אם יש איזשהו אגרה / תשלום שאני צריך לשלם בגלל שזה רכב אספנות ? אני יודע שרכב מיושן צריך לעשות שניי טסטים בשנה , האם גם ברכב אספנות זה ככה ?

אם אני קונה רכב שבדיוק מלאו לו 30 שנה , האם אני צריך לעשות/לשלם כדיי להירשם כרכב אספנות ?

כל מידע , גם על סוג הרכב שאני רוצה (חיפושית) יתקבל בברכה .

פורסם
שלום לכולם :

כבר זמן מה אני חושב לקנות רכב אספנות ולשמר/לשפץ אותו , חשבתי להתחיל בקטן (עם חיפושית) ורציתי לדעת אם יש דברים שאני צריך לקחת בחשבון מלבד תיקונים/טיפולים וכו' ..

כלומר , אם יש איזשהו אגרה / תשלום שאני צריך לשלם בגלל שזה רכב אספנות ? אני יודע שרכב מיושן צריך לעשות שניי טסטים בשנה , האם גם ברכב אספנות זה ככה ?

אם אני קונה רכב שבדיוק מלאו לו 30 שנה , האם אני צריך לעשות/לשלם כדיי להירשם כרכב אספנות ?

כל מידע , גם על סוג הרכב שאני רוצה (חיפושית) יתקבל בברכה .

ברוך הבא לעולם האספנות.

עשה חיפוש בפורום ותמצא הרבה שרשורים בענין.

בגדול רכב בן יותר מ 30 שנה לאחר יום יצורו יכול להרשם כרכב אספנות ואז יש לו טסט פעם בשנה, אגרת רישוי מופחתת, וביטוח צד ג' מופחת (1/3 מחיר) אבל אסור לרכב אספנות לנוע בכבישים בימים א-ה בין 07 -09 בבוקר למעט בימי חג שאז הגבלה זו אינה תקפה.

הרישום במשרד הרישוי אינו כרוך בתשלום מיוחד.

קח בחשבון שזו דרך חד סיטרית ולא ניתן לבטל סיווג כרכב אספנות ולחזור להיות רכב רגיל.

תיקונים הם פונקציה של שימוש ומצב הרכב. אם הרכב יסע 2000-3000 ק"מ בשנה בד"כ לא יהיו הרבה תיקונים בפרט אם אתה מקפיד בתחזוקה ועושה דברים קטנים בעצמך.

כדאי לך לבוא למפגשי מועדון החמש בכלל וזה הסמוך למקום מגוריך שם תפגוש בעלי רכבים שישמחו לעזור לך.

אם אתה מאיזור חיפה המפגשים נערכים בכל יום שישי במתחם ONE בנשר ליד קפה ארומה.

ראיתי בפורום וביד 2 כמה וכמה חיפושיות שנראו בסיס מצוין להתחיל בתחום האספנות.

כדאי להרשם למועדון החמש כדי שתוכל להעזר בחברים.

בהצלחה ושנה טובה.

שלמה דן גדרון

פורסם

ההסבר החוקתי הוא שאם לא הייתה הגבלה אז כל אחד היה רוכש לעצמו רכב אספנות

ומשתמש בו שימוש יום יומי תוך כדי חיסכון בהוצאות (טסט שנתי,וביטוח מוזל).

לכן עשו את ההגבלה הזו.

בהעלותי::smilecolr:hihi:

Ford cortina mk5 1982 2100cc

Ford focus 2013 titanum

פורסם
ההסבר החוקתי הוא שאם לא הייתה הגבלה אז כל אחד היה רוכש לעצמו רכב אספנות

ומשתמש בו שימוש יום יומי תוך כדי חיסכון בהוצאות (טסט שנתי,וביטוח מוזל).

לכן עשו את ההגבלה הזו.

למה מ 7-9 ?

פורסם

לפי איך שהבנתי החוק איסור נסיעה בין 7 ל-9 מגיע מנקודת מבט שבשבעות האלה הכבישים עמוסים ורכבי אספנות נוסעים לאט ועלולים להיתקע ולעכב את התנועה , למרות שאני ראיתי כמה וכמה רכביי אספנות יותר מהירים וחזקים מרכבים חדשים .

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני הבנתי את זה אחרת, בגלל שבשעות האלה רוב האנשים נוסעים לעבודה, והרכב לא אמור לשמש אותך לעבודה, אז בגלל זה האיסור בשעות האלה. לא בטוח אם זו הסיבה האמיתית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...