Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4665 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מדובר בפיאסטה שנת 2000, מנוע 1300, ידנית.

הבעיה היא שהרכב לא מתניע. כשמסובבים את המפתח "חצי סיבוב" אמורות להופיע נורות התראה שונות למשך כמה שניות ואז להיעלם.

כמו כן, מונה הק"מ צריך להידלק. זה לא קורה.

ניסיתי לבדוק פיוזים- כולם תקינים. אורות בתוך הרכב עובדים, חלונות חשמל לא מגיבים.

ניסיתי להתניע עם מצבר אחר- לא עוזר. אני בטוח שזו בעיית חשמל.

לרכב יש קודנית של פוינטר, הקשת הקוד לא עוזרת. לפני שמקישים אותו צריכות להופיע נורות החיווי השונות ולהיעלם.

מה לדעתכם הבעיה? (הרכב נשאר "תקוע" בעבודה בעיר אחרת).

מה עוד אני יכול לנסות?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

יתכנו מספר בעיות.

1. הקודן מבצע ניתוק לסוויץ' או לפקודה שלו, והוא תקול,גם אם הוא לא נראה כתקול.

2. סוויץ' חשמלי תקול.

3. נתק באחד מחיווטי החשמל ו/או הנתיכים, לרבות חיווטים וחיבורים בתא המנוע ובתא הנוסעים.

יתכנו בעיות נוספות.

נראה שאתה צריך כאן מישהו עם הבנה שיגיע פיסית לרכב לאיתור וסידור התקלה.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גם אני חשבתי על הסוויץ'. כי כשמסובבים את המפתח הוא לא נותן מתח ללוח שעונים ומד הק"מ לא מופיע בכלל על המסך.

מה שכן, הרדיו נדלק.

באמת ייתכן וזו בעיה בקודנית. את הקוד ניתן להקיש, הנורה האדומה שלה ותאורת המקשים עובדים.

כרגע הרכב תקוע ליד העבודה בפ"ת. יש חשמלאי מומלץ באיזור שאליו ניתן לגרור את הרכב?

ראיתי המלצה בפורום על חשמל אקא, מומלץ? או שיש מישהו אחר?

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם ייצא, אני אשמח. איזה אנשים טובים יש לנו פה בפורום.

מצד שני, אולי זה לא משהו שניתן לפתור במקום.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

אם הוא הגיע בנסיעה אז הוא אמור לחזור בנסיעה :) אם זה בעיה חשמלית פשוטה ולא דורשת החלפה של רכבים אז אני מאמין שנפתור את זה במקום.

פורסם

הספידומטר עושה משהו בזמן שאתה מבוסס את המפתח?

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הספידומטר לא עושה כלום בזמן סיבוב המפתח. פשוט אין תגובה.

חברים, אני צריך המלצה לחשמלאי אמין וטוב בפתח תקווה.

מקווה לפתור את זה מחר...

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם

בדקת את המתח על הקטבים של המצבר ?

לפעמים מתח המצבר יורד לרמה כזו שאף מנורה בלוח השעונים לא דולקת ובהחלט גם ניסיון התנעה בעזרת כבלים עלול לא להצליח בגלל מפל המתח הגבוה.

בדוק וחזק את נעלי הכבל של המצבר.

איזה כייף לי :)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחר כבר אעשה את זה. כמו שאמרתי, הרכב ליד העבודה.

הרדיו נדלק, אז לדעתי מצבר תקין. בבדיקה עם רב מודד המצבר הציג מעט פחות מ- 13 וולט.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עדיין זקוק להמלצה לחשמלאי רכב בפ"ת.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

פורסם
מחר כבר אעשה את זה. כמו שאמרתי, הרכב ליד העבודה.

הרדיו נדלק, אז לדעתי מצבר תקין. בבדיקה עם רב מודד המצבר הציג מעט פחות מ- 13 וולט.

גם אם המצבר מראה מתח שכזה לא מצביע על תקינותו. לפני מספר ימים יצא לי לבדוק מצבר שהראה מתח במצב כבוי של מעל 12.50 וולט אך הרכב היה מניע רק עם כבלים. בבדיקה של תאי המצבר ניתגלו 2 תאים ריקים לחלוטין ממיים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הלוואי שמצבר יפתור את התקלה. מקווה שזה לא משהו רציני.

מכוסה בצד:

נוסעת כל  יום:

• תוכן חדש...